вторник, август 16, 2022

Август ще бъде кошмарен за 2 зодии

За тях този период ще бъде истински кошмар

Последно

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те...

През целия август представителите на две зодии постоянно ще се сблъскват с проблеми, изискващи незабавно вземане на решение. За тях този период ще бъде истински кошмар, предават от actualno.com. Ето кои са тези зодии:

Близнаци
Във вашето обкръжение има човек, който се възползва от вашата наивност. Той ще се опита по всякакъв начин да ви манипулира, за да ви въвлече в мръсните си дела. Не трябва да се поддавате на влиянието на другите, ако не искате да си навлечете неприятности. Трябва спешно да анализирате обкръжението си и да идентифицирате опасните хора около вас. Ако успеете да разобличите неискрените индивиди, ще си спестите куп сериозни проблеми.

Везни
През целия август трябва да се ръководите само от ума и логиката си. Когато вземате важни решения, дори не си помисляйте да разчитате на интуицията или емоциите си. Рискувате да допуснете фатална грешка, която ще ви струва скъпо. В личните отношения трябва да проявите търпение и благосклонност към човека, с кого сте. Ако при най-малкия конфликт поискате да си тръгнете, бъдете готови за край на връзката ви.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено съпричастни към проблемите на околните,...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те и началото на 70-те години...

Фолк звездата Камелия: Животът ми се преобърна с хастара навън

Любимката на няколко поколения фенове има пет албума зад гърба си. Тя е сред най-желаните изпълнители във водещите български клубове. Специално за...

Ваня Щерева откровена до болка: Разделих се с младото си гадже, беше поп-фолк любов

Ваня Щерева разкри в интервю пред Нова телевизия, че връзката й с младото гадже е приключила точно на Нова година и я...

Миролюба Бенатова в най-личната си изповед: Имала съм любови, каквито на хората не се случват и по веднъж

Решаваме да я снимаме на фона на нощния град, защото неведнъж сме виждали лъвската й грива да се подава с камера и...

Още интересни публикации