събота, декември 10, 2022

Алекс Сърчаджиева и дъщеря й обраха всички овации в мрежата (Снимка)

Щерката на Алекс влезе в роля

Последно

Разберете възрастта на душата си и каква е нейната мисия

Според доктрината за прераждането човешката душа не е прикрепена към биологичното тяло. Това е енергийната памет на...

Рецепта за картофени палачинки подлуди всички в мрежата

В нашето семейство картофите са на особена почит. Всички ги обичаме и редовно се глезим с някаква...

Опасно: Не нагрявайте 7 храни в микровълновата

Микровълновата печка е един от електроуредите, без които в днешно време мнозина не могат. Тя спестява време...

Алекс Сърчаджиева и дъщеря й София се оказаха голяма изненада за социалните мрежи с появата си на една скорошна звездна сватба. Двете красавици бяха сред близките приятели на младоженците Калина Крумова и Боби Турбото. Щерката на Алекс влезе в ролята на шаферка и обра комплиментите на всички, пишат от show.blitz.bg.

Мнозина отбелязаха дори колко много прилича тя на покойната си баба – актрисата Пепа Николова. Иначе от кадрите е достатъчно видно колко нежна, сияйна и щастлива е София, както и майка й Александра. Младоженците смениха няколко тоалета по време на купона, като във всички моменти бяха ултра елегантни един до друг, за радост на близките си и гостите си.

Александра Йосифова Сърчаджиева е българска актриса. Започва работа като водеща в музикалното предаване „Мело ТВ Мания“ по Канал 1. Завършва 8-о СОУ в София. След това завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 2006 г., в класа на проф. Здравко Митков. На 1 септември 2006 г. е назначена на щат в театър „Българска армия“. Играе в различни пиеси в театъра, като по-известните от тях са: „Ножица – трепач“, „Процесът срещу Дон Жуан“, „Чайка“ и други.

Има участия и в няколко филма, като за филма „Шивачки“ е номинирана за награда за главна женска роля. От 2014 г. е на щат в Сатиричен театър „Алеко Константинов“. Била е водеща на BIG и VIP BROTHER (2012-2018 г.) заедно с Ники Кънчев, както и самостоятелно на първи сезон (2019 г.) на „Игри на волята“.

Държавният сатиричен театър „Алеко Константинов“, наричан още „Сатирата“, е културна институция в София. Основан е на 7 април 1957 година от режисьора Стефан Сърчаджиев. Намира се на ул. „Стефан Караджа“ 26, пресечка на „Раковски“. Разполага с две зали – „Щастливеца“ и „Методи Андонов“. Директори на театъра в годините са знакови театрални имена – Стефан Сърчаджиев, Боян Дановски, Желчо Мандаджиев, Методи Андонов, Мирослав Миндов, Николай Савов, Младен Киселов, Станислав Стратиев. След 10 ноември 1989 г. директори са: Пламен Марков, Илия Добрев, Рашко Младенов, Павел Васев, Иван Попйорданов.

Най-нови

Рецепта за картофени палачинки подлуди всички в мрежата

В нашето семейство картофите са на особена почит. Всички ги обичаме и редовно се глезим с някаква картофена вкусотия. Предпочитаме обаче ястия,...

Опасно: Не нагрявайте 7 храни в микровълновата

Микровълновата печка е един от електроуредите, без които в днешно време мнозина не могат. Тя спестява време и улеснява живота ни. В...

Късметче на деня за 10 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 10 декември 2022 година "Научи се да слушаш и ще извлечеш полза дори от онзи,...

Топастроложката Алена за края на света: На 12 и 22 декември няма да ни нападнат рептили

Краят на света няма да настъпи на 12 или 22 декември тази година. Това успокои пред "България днес" топастроложката...

Катето Евро: Исках и Славена Вътова за снаха

"Жалко, че Славена Вътова не успя да ми стане снаха. Много го исках, но…" С тези думи избухна...

Още интересни публикации