петък, декември 9, 2022

Американски милионер изкушавал д-р Неделя Щонова с луксозен палат

Красавицата отказала брак на богаташа

Последно

Катето Евро: Исках и Славена Вътова за снаха

"Жалко, че Славена Вътова не успя да ми стане снаха. Много го исках, но…"

Деси Радева на пазар с охранителка от НСО, която й мъкне торбите

При една от твърде редките си публични изяви напоследък президентшата Десислава Радева навести Панаира на книгата в...

Красивата д-р Неделя Щонова днес нямаше да радва мъжката телевизионна аудитория, ако преди години животът на милионерска съпруга я бе изкушил. Чаровната докторка е била пред брак с американски богаташ, но за негово изумление избягала от 5-звезден лукс, за да се върне в родината си, съобщава Пик.

В плен на сексапила на д-р Щонова американецът попаднал, когато тя била на специализация във Висшето училище по медицински науки „Уайл Корнел“ в Ню Йорк. Тогава тя била на 26 години.
„Можех да се омъжа за милионер. Трябваше да остана в Америка. Щях да живея в къща с 9 стаи. В двора имаше три далматинеца и езеро с два лебеда. По сценарий се предвиждаше да тичам в околността с разперени, безделни ръце и да дремя в пристанището на тази „луксозна сполука“.
Концерти, лакирани каляски, кина, обеди. Щях да играя тенис по цял ден и да свиря на пиано „Фантазия в две части“ от Бах. Но не беше и не е моето нещо това. Сама да пъхна дулото на този безсмислен живот в дясното си ухо?! Изпълнена с нежелание да се гръмна с подобна нелепост, аз се прибрах в България“, призна д-р Щонова.

С днешна дата тя никак не съжалява за решението си да зареже каляските и безделието, което е щял да й подсигури американският ѝ съпруг. Освен че е телевизионна звезда, неотдавна докторката получи награда от Българската академия на науките. Отличието „Медии и социално отговорно поведение в условията на глобална пандемия“, част от шестото издание на Националните медицински награди 2020, й връчи академик Богдан Петрунов.

„Ние сме продукт на изборите, които правим. Това е. Искам да давам на хората. Искам да привнасям смисъл, знания и светлина в разрешаването на проблемите. Понякога успявам, друг път не успявам. Затова и самата аз не спирам да търся познанието. Затова написах и защитих докторска дисертация.

Просто се чувствам добре, когато правя смислени неща. За другите хора. Искам да помагам. За мен, за мира в моя ум и сърце щастието е в труда, в даването, в помагането. Обичам работата си, обожавам я!“, добави любимата тв докторка на зрителите.
В личен план днес д-р Щонова е щастливо омъжена за своя съпруг – архитект Валентин Маринов.

Най-нови

Катето Евро: Исках и Славена Вътова за снаха

"Жалко, че Славена Вътова не успя да ми стане снаха. Много го исках, но…" С тези думи избухна...

Деси Радева на пазар с охранителка от НСО, която й мъкне торбите

При една от твърде редките си публични изяви напоследък президентшата Десислава Радева навести Панаира на книгата в НДК в компанията на любимата...

Хекимян отърва уволнението

Антон Хекимян отрече главата му да е на гилотината и да се готви уволнението му. И през новата 2023...

Диана Димитрова: Обществото ни е с ампутирани крака, нямаме място нито в Шенген, нито в ЕС

Актрисата Диана Димитрова написа гневен пост във фейсбук по повод обидите към нея. От него става ясно, че тя...

Румънците са бесни: Заради Шенген бойкотират Моцарт и Сваровски

Отношенията между Букурещ и Виена драстично се влошават в последните часове, след ветото, което Австрия наложи на Румъния за присъединяването към Шенгенската...

Още интересни публикации