вторник, август 9, 2022

Американски милионер изкушавал д-р Неделя Щонова с луксозен палат

Красавицата отказала брак на богаташа

Последно

Красивата д-р Неделя Щонова днес нямаше да радва мъжката телевизионна аудитория, ако преди години животът на милионерска съпруга я бе изкушил. Чаровната докторка е била пред брак с американски богаташ, но за негово изумление избягала от 5-звезден лукс, за да се върне в родината си, съобщава Пик.

В плен на сексапила на д-р Щонова американецът попаднал, когато тя била на специализация във Висшето училище по медицински науки „Уайл Корнел“ в Ню Йорк. Тогава тя била на 26 години.
„Можех да се омъжа за милионер. Трябваше да остана в Америка. Щях да живея в къща с 9 стаи. В двора имаше три далматинеца и езеро с два лебеда. По сценарий се предвиждаше да тичам в околността с разперени, безделни ръце и да дремя в пристанището на тази „луксозна сполука“.
Концерти, лакирани каляски, кина, обеди. Щях да играя тенис по цял ден и да свиря на пиано „Фантазия в две части“ от Бах. Но не беше и не е моето нещо това. Сама да пъхна дулото на този безсмислен живот в дясното си ухо?! Изпълнена с нежелание да се гръмна с подобна нелепост, аз се прибрах в България“, призна д-р Щонова.

С днешна дата тя никак не съжалява за решението си да зареже каляските и безделието, което е щял да й подсигури американският ѝ съпруг. Освен че е телевизионна звезда, неотдавна докторката получи награда от Българската академия на науките. Отличието „Медии и социално отговорно поведение в условията на глобална пандемия“, част от шестото издание на Националните медицински награди 2020, й връчи академик Богдан Петрунов.

„Ние сме продукт на изборите, които правим. Това е. Искам да давам на хората. Искам да привнасям смисъл, знания и светлина в разрешаването на проблемите. Понякога успявам, друг път не успявам. Затова и самата аз не спирам да търся познанието. Затова написах и защитих докторска дисертация.

Просто се чувствам добре, когато правя смислени неща. За другите хора. Искам да помагам. За мен, за мира в моя ум и сърце щастието е в труда, в даването, в помагането. Обичам работата си, обожавам я!“, добави любимата тв докторка на зрителите.
В личен план днес д-р Щонова е щастливо омъжена за своя съпруг – архитект Валентин Маринов.

Най-нови

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Лична драма: Безскрупулно измами две жени, сега ще си плати

Беше прекрасен есенен ден и възползвайки се от топлото време, със съпруга ми се разхождахме в града. Разговаряхме за дребни неща, планирахме...

Зуека се отпусна в Испания, стана неузнаваем (Снимка)

Зуека напусна България, установи се в Испания и явно начина му на живот там много му се отразява. Как точно - оставяме...

Още интересни публикации