вторник, декември 5, 2023

Анализ: Къде ще се крият и къде не Борисов, Пеевски и Гешев от народната любов (Снимки)

Лукашенко в Беларус и Ердоган в Турция са вероятни бъдещи хазяи на Бойко

Последно

Васко Кръпката: През соца свирехме по мазетата и чакахме да пукне Бай Тошо

Той е вечният борец за свобода във всякакви времена. Духът му не търпи окови, истината му извира...

Иисусовата молитва: Спасява от дългове и безпаричие и променя съдбата

Искали ли сте някога да промените съдбата си? Вероятно мнозина биха отговорили утвърдително на този въпрос. Всеки...

Колкото и невероятно да звучи това някому днес, един ден Борисов, Пеевски, Гешев, Доган, Цацаров ще бягат и ще се крият от народната любов. Логично е Борисов да търси уединение и спасение от недоволните от неговото управление в родната къща в Банкя. Премиерът често говори за нея, умилява се, разказва нови и нови митове и легенди за бащината стряха.
Не, няма да живее там, прогнозира в анализ frognews.bg. Ще чува гласовете, които ще търсят отговор на лъжите и манипулациите. Сън няма да го лови. Нито близките му по тенис, бизнес и футбол ще бъдат тогава до него. Ще е сам, колкото й да не му се вярва сега. Ще трябва да търси място, хем комфортно, но и далеч от България. Но не знае чужд език.

Беларус. Лукашенко ще го приеме. Ако самият той е на власт. Лукашенко е построил с народни пари частна резиденция в гориста местност. В нея има над 10 луксозни къщи, в които са настанявани негови близки бизнесмени, политици и гости от чужбина. Борисов може да си позволи една от тях – със сигурност ще е по-евтина от имението в Барселона.
На Борисов обаче много по-близък е турският президент Ердоган. „Моят приятел Тайипи“, както го нарича Борисов, има мотив и възможност да приюти Бойко, когато тръгне да си търси тихо местенце да си ближе раните. Ердоган вече си построи нов дворец-резиденция за около 700 млн долара. По-голям от Версай, по-скъп от резиденциите на Путин. Но Борисов няма да бъде настанен там. Може би ще му отпуснат няколко стаи в старата резиденция „Чанкая“, строена през 1920 г. край Мармарис… Там вече са намирали подслон приятели на Ердоган. Лидери на ДПС също са преспивали в стария дворец.

Възможен вариант за Борисов е и Русия, но по известни и неизвестни за българите причини, най-вероятно такъв вариант не влиза в сметките. По принцип там е опасно за хора, оказали се извън властта. Руски експерти прогнозират, че за самият Путин няма да е здравословно да е пенсионер в Русия…
В Испания Борисов дори не помисля да стъпи – разследването за онази барселонска къща му вгорчи живота. Забравете.
В Македония ще е много близо до България, а и македонците не са на неговото мнение, че именно той им е помагал много…

Може да си купи гръцки остров – такава версия вече бе тиражирана. Но и това няма да стане, защото големи чужди служби следят под лупа движението на всяко евро или долар по сметките на бивши политически величия, техни роднини и партньори.
Остава вариант за заселване в САЩ, където дъщеря му вече е живяла. Но и там ще трябва да внимава много поради огромното любопитство на институциите за произхода на парите и собствеността на фирмите…

Забравете посоката Дубай. Каквито и танци със сабя да е играл Борисов, там не е гостоприемно място за него и другия от групата – Пеевски. Не само защото присъствието на Васил Божков ще ги дразни или плаши, а най-вече заради интереса на американските служби към някои банкови сметки и фирми, свързвани с тях и хора край тях. Доскоро Дубай се считаше за втория дом на Делян Депесарско-милионерски, но вече не е така. Дългата ръка на руските служба е една от причините…
За Сърбия да не споменаваме – там е Сретан Йосич…

Х-л „Берлин“ е превърнат в нещо като бункера на Хитлер откъм охрана и обезопасяване. Но вече се е превърнал в нарицателно като щаб на задкулисието и Пеевски няма да заживее там. Хора от кръга му твърдят, че е страхлив толкова, колкото е арогантен и нагъл при отнемане на чужди бизнеси.
Все по-често се говори за разкошно имение, което Пеевски си построил в с. Славовица, Пазарджишко, откъдето е избран за депутат. Не толкова известни са къщите, които притежават с майка му в Симеоново, край София. Рядко се появява там. Но и рядко се е налагало досега да се крие. От началото на протестите не се е появявал никъде. Шубе, шубе… Научаваме за него от периодично избухващите скандали и появяващи се информации, в които името му е замесено с покупка на нови фирми, рекет, заграбване на бизнеси и все от този род.

Вариант са къщите му в Ковачевица и Лещен, край Гоце Делчев. Рядко стъпвал там, според местни жители, но човек не знае живота какво ще му наложи… Особено, когато трябва да се крие, защото има защо да се крие.
САЩ, Турция, Сърбия и Дубай са минирани зони за Пеевски. Може би най-безопасно за него ще е на столичната улица „Ген. Столетов“ 21…
В родния Дръндар почетният лидер на ДПС няма да се върне никога. В Турция не може да стъпи не само заради забраната на президента Ердоган, но и отношението на много от българските турци, които от години живеят в южната ни съседка. Доган вероятно разчита на своето коварство: ще накисне за всички беди и зулуми Борисов, Пеевски, Цацаров и Гешев и ще се измъкне сух от тресавището, в което превърнаха тази страна.

За Цацаров отдавна се говори, че има имоти в Гърция. Водят се на друг човек. Сегашният шеф на КПКОНПИ притежава хубава къща в летовището “Св. Константин” в Родопите над гр. Пещера. Но едва ли ще се установи там – под достойнството му е. Само че идва време, в което няма да му е до достойнството въобще. Знае какво е сторил на много хора, а тези неща се връщат, понякога многократно по-жестоко. Съдбата обича тази игра.
Публикации съобщават за придобити вече осем имота от главния прокурор Иван Гешев. Колкото по-скоро освободи поста, толкова по-лесно ще му е да се покрие. Очевидно не осъзнава това и ще се запознае с трудния начин.

Много обича да го прилага на други – ще има възможност да се убеди сам във въздействието. Някои от прокурорите, които днес му лъскат обувките и хвалят каскетите му, ще се постараят чашата да е особено горчива. Той обаче се запозна със села, паланки и горски местности по време на екзотичните си акции, така че може да го удари на партизанлък – кой знае. С този каскет вариантът изглежда вероятен. Има си и въоръжен отряд вече…
Вече споменахме адреса „Ген. Столетов“ 21. Наистина за споменатите герои въпросното място може да се окаже най-безопасно и много вероятно като вариант за бъдещето.
За Доган нещата изглеждат лесни – летния сарай в Росенец или сарая в „Бояна“. Нещата обаче се усложниха след акцията на Христо Иванов на „Росенец“ и последвалите протести. Прокуратурата дори призна, че някои от постройките на двореца там са незаконни. Не е ясно още кои, но спокойствието е нарушено.

Най-нови

Късметче на деня за 5 декември 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 5 декември 2023 година През днешния ден ще ти се случат приятни случайни изненади. Може...

Иисусовата молитва: Спасява от дългове и безпаричие и променя съдбата

Искали ли сте някога да промените съдбата си? Вероятно мнозина биха отговорили утвърдително на този въпрос. Всеки от нас е бил изправен...

В Истанбул се пропукаха къщи след земетресенията, усетени и у нас

Нов природен катаклизъм разтревожи жителите на съседна Турция. Общо 13 вторични труса са регистрирани след земетресението с магнитуд 5,1...

Сашо Кадиев се връща на бял кон в БТВ: Става водещ на ново шоу

Старата любов ръжда не хваща. Това става ясно от плановете на БТВ. Актьорът Сашо Кадиев, който близо 12 години...

Спипаха пиян до козирката варненец, шофирал с 4,7 промила алкохол в кръвта

На нов печален рекорд станахме свидетели в края на календарната година. Той отново е свързан с войната по пътищата...

Още интересни публикации