вторник, декември 5, 2023

Анита Мейзер не издържа: Станах сексуална мишена

Тя излежа твърде кратка присъда

Последно

Васко Кръпката: През соца свирехме по мазетата и чакахме да пукне Бай Тошо

Той е вечният борец за свобода във всякакви времена. Духът му не търпи окови, истината му извира...

Иисусовата молитва: Спасява от дългове и безпаричие и променя съдбата

Искали ли сте някога да промените съдбата си? Вероятно мнозина биха отговорили утвърдително на този въпрос. Всеки...

Чудите ли се какво става със сексбомбата Анита Мейзер, която бе обвинена за непредумишлено убийство на интимния си партньор Николай. Припомняме, че по време на секс двамата прекрачили границата и използвали свински опашки, а той се задушава и умира. Тя излежа твърде кратка присъда и след освобождаването си отпраши за Америка, където се е позиционирала и няма намерение да се връща в България. Силиконката се ожали в мрежата, че я сполетяло нещо неприятно. Тя пусна доста дълъг пост, в който открито обяснява, че е станала секс мишена на много мъже, пишат от show.blitz.bg.

Оказа се, че Анита не спира да получава лични съобщения във Фейсбук и Инстаграм от мъже, които имат сексуални намерения към нея. Тя иска да това да се случва явно на стената й, да не се крият и да се излагат пред всички. Анита признава, че сред най-глупавите въпроси е „къде живееш“.

„Пълните ми месинджъра с глупави изцепки и ако ви блокирам да знаете защо ще го направя. Ще блокирам също така и пасивни “приятели”, за да освободя място на някои, който ще има отношение към моя труд да споделям видеа и всевъзможни други неща от моето ежедневие и живот „, гневи се едрогърдата брюнетка. „Не търся интимна връзка, а и дори да се появи някога такава, не по този начин. Моля, не ми пишете на лични нищо, което не е лично, тайна или бизнес оферта. Скрити написани неща не ми трябват тук“, допълва още Анита, която по всичко личи, че не е готова за нова връзка.

Убийството според българското наказателно законодателство е регламентирано основно в чл. 115 НК. „Който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от десет до двадесет години“ За установяване кога е налице смъртта на човек, правото използва достиженията на медицината. За мъртъв се счита човек, когато мозъкът му спре да работи, т.е. налице е мозъчна смърт. Именно поради това хора в дългогодишна кома продължават да се считат за живи и не спират да бъдат субекти на правото, т.е. могат да придобиват права и да поемат задължения чрез своите представители. Дали другите органи продължават да функционират, няма значение. При липса на мозъчна дейност, дори тялото да се поддържа „живо“ от машини, човекът се счита за мъртъв.

Случаите могат да се разделят в зависимост от:
-субектите – от длъжностно лице, както и от представител на обществеността, от лице от състава на полицията при или по повод изпълнение на службата или функцията му; от баща или майка; представляващо опасен рецидив или осъществено от лице, извършило друго умишлено убийство, за което не е постановена присъда; извършено от лице, което действа по поръчение или в изпълнение на решение на организирана престъпна група;
-обектите – на длъжностно лице, на представител на обществеността, както и на военно лице, включително от съюзна или приятелска държава или войска, при или по повод изпълнение на службата или функцията му, или на лице, ползващо се с международна защита; на баща или на майка, както и на рожден син или на рождена дъщеря; на бременна жена, на малолетно лице или на повече от едно лице; на лице, което се намира в безпомощно състояние; на съдия, прокурор, следовател, лице от състава на Министерството на вътрешните работи, държавен съдебен изпълнител, частен съдебен изпълнител и помощник частен съдебен изпълнител, както и на митнически служител, на служител от данъчната администрация, на служител от Националното управление по горите или на служител на Министерството на околната среда и водите, осъществяващ контролна дейност, при или по повод изпълнение на службата или функцията му.

Най-нови

Късметче на деня за 5 декември 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 5 декември 2023 година През днешния ден ще ти се случат приятни случайни изненади. Може...

Иисусовата молитва: Спасява от дългове и безпаричие и променя съдбата

Искали ли сте някога да промените съдбата си? Вероятно мнозина биха отговорили утвърдително на този въпрос. Всеки от нас е бил изправен...

В Истанбул се пропукаха къщи след земетресенията, усетени и у нас

Нов природен катаклизъм разтревожи жителите на съседна Турция. Общо 13 вторични труса са регистрирани след земетресението с магнитуд 5,1...

Сашо Кадиев се връща на бял кон в БТВ: Става водещ на ново шоу

Старата любов ръжда не хваща. Това става ясно от плановете на БТВ. Актьорът Сашо Кадиев, който близо 12 години...

Спипаха пиян до козирката варненец, шофирал с 4,7 промила алкохол в кръвта

На нов печален рекорд станахме свидетели в края на календарната година. Той отново е свързан с войната по пътищата...

Още интересни публикации