четвъртък, декември 1, 2022

Анита Мейзер не издържа: Станах сексуална мишена

Тя излежа твърде кратка присъда

Последно

Звезда от „Кошмари в кухнята“ загина в жестока катастрофа край Мездра

Стана ясно кой е загиналият в адската катастрофа на главен път Е-79 между Мездра и Ботевград.

Д-р Емилова страда по покойния си мъж

79-годишната диетоложка на звездите д-р Людмила Емилова не спира да тъжи по покойния си съпруг Димитър, който...

Късметче на деня за 1 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 1 декември 2022 година "Не питайте за повишение на вашата...

Чудите ли се какво става със сексбомбата Анита Мейзер, която бе обвинена за непредумишлено убийство на интимния си партньор Николай. Припомняме, че по време на секс двамата прекрачили границата и използвали свински опашки, а той се задушава и умира. Тя излежа твърде кратка присъда и след освобождаването си отпраши за Америка, където се е позиционирала и няма намерение да се връща в България. Силиконката се ожали в мрежата, че я сполетяло нещо неприятно. Тя пусна доста дълъг пост, в който открито обяснява, че е станала секс мишена на много мъже, пишат от show.blitz.bg.

Оказа се, че Анита не спира да получава лични съобщения във Фейсбук и Инстаграм от мъже, които имат сексуални намерения към нея. Тя иска да това да се случва явно на стената й, да не се крият и да се излагат пред всички. Анита признава, че сред най-глупавите въпроси е „къде живееш“.

„Пълните ми месинджъра с глупави изцепки и ако ви блокирам да знаете защо ще го направя. Ще блокирам също така и пасивни “приятели”, за да освободя място на някои, който ще има отношение към моя труд да споделям видеа и всевъзможни други неща от моето ежедневие и живот „, гневи се едрогърдата брюнетка. „Не търся интимна връзка, а и дори да се появи някога такава, не по този начин. Моля, не ми пишете на лични нищо, което не е лично, тайна или бизнес оферта. Скрити написани неща не ми трябват тук“, допълва още Анита, която по всичко личи, че не е готова за нова връзка.

Убийството според българското наказателно законодателство е регламентирано основно в чл. 115 НК. „Който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от десет до двадесет години“ За установяване кога е налице смъртта на човек, правото използва достиженията на медицината. За мъртъв се счита човек, когато мозъкът му спре да работи, т.е. налице е мозъчна смърт. Именно поради това хора в дългогодишна кома продължават да се считат за живи и не спират да бъдат субекти на правото, т.е. могат да придобиват права и да поемат задължения чрез своите представители. Дали другите органи продължават да функционират, няма значение. При липса на мозъчна дейност, дори тялото да се поддържа „живо“ от машини, човекът се счита за мъртъв.

Случаите могат да се разделят в зависимост от:
-субектите – от длъжностно лице, както и от представител на обществеността, от лице от състава на полицията при или по повод изпълнение на службата или функцията му; от баща или майка; представляващо опасен рецидив или осъществено от лице, извършило друго умишлено убийство, за което не е постановена присъда; извършено от лице, което действа по поръчение или в изпълнение на решение на организирана престъпна група;
-обектите – на длъжностно лице, на представител на обществеността, както и на военно лице, включително от съюзна или приятелска държава или войска, при или по повод изпълнение на службата или функцията му, или на лице, ползващо се с международна защита; на баща или на майка, както и на рожден син или на рождена дъщеря; на бременна жена, на малолетно лице или на повече от едно лице; на лице, което се намира в безпомощно състояние; на съдия, прокурор, следовател, лице от състава на Министерството на вътрешните работи, държавен съдебен изпълнител, частен съдебен изпълнител и помощник частен съдебен изпълнител, както и на митнически служител, на служител от данъчната администрация, на служител от Националното управление по горите или на служител на Министерството на околната среда и водите, осъществяващ контролна дейност, при или по повод изпълнение на службата или функцията му.

Най-нови

Д-р Емилова страда по покойния си мъж

79-годишната диетоложка на звездите д-р Людмила Емилова не спира да тъжи по покойния си съпруг Димитър, който издъхна внезапно от инфаркт през...

Късметче на деня за 1 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 1 декември 2022 година "Не питайте за повишение на вашата заплата, нова и по-вълнуваща работа...

Няма да опростят глоби за винетки в село до София: За 1 км жителите натрупали милиони

Националното толуправление няма намерение да опрости глоби за десетки милиони левове, които е наложило на жители на софийското село Пролеша.

Румен Радев: Оставянето на България извън Шенген не е в интерес на Европейския съюз

Оставянето на България извън Шенген не е в интерес на Европейския съюз. Това не допринася за общите усилия за...

Родители откриха отвлечената си преди 51 години дъщеря с ДНК тест

Семейство от тексаския град Форт Уърт откри отвлечената си преди 51 години дъщеря след ДНК тест, съобщи Би Би Си.

Още интересни публикации