вторник, август 9, 2022

Астроложката Ивелина Пенчева обясни защо смъртта ни дебне около рождения ден

Даже ако няма пряка опасност, към този ден трябва да подходим с внимание

Последно

Ивелина Пенчева е икономист по образование и астролог по призвание. Известна е и като Рейки Мастер. Нейната любов са не само Рейки, но и енергиите Изис Сейким, Рейки на виолетовия пламък и още други, в които е посветена, пише „Ретро“. Пенчева разкрива, че според законите на астрологията смъртта често ни издебва около рождената дата.

„Огромна е статистиката, която доказва това. Има и по-лошо – смъртта близо до рождената дата може да бъде не само естествена, а и нелепа, трагична, непредсказуема. Даже ако няма пряка опасност, към този ден трябва да подходим с внимание и разбиране към тънките настройки на загадъчния Космос. В много случаи близо до рождения ден се промъкват съдбовни събития, които не е лесно да се преживеят. В хороскопа това е преминаването на Слънцето през ХІІ и І дом.

Именно тези два дома определят трудно или леко ще преживеете своя рожден ден. Ако там са разположени някои от тежките планети като Марс, Сатурн, Уран, Нептун или Плутон, значи вие се отнасяте към категорията хора, които в пределите на тези два месеца – преди и след рождения ден, сте най-уязвими. Руският поет Николай Рубцов починал драматично на 19.01.1971 г. – две седмици след като отбелязал своята 35-годишнина (удушен е от младата поетеса Людмила Дербина – бел. ред.).

Неговият І дом е пренаситен с планети – Луна, Меркурий, Марс, Сатурн и Уран. Това е служило за верен признак, че има сигнал за опасност около рождения му ден. Друг пример е ранната смърт на Франц Кафка, който е роден на 3 юли 1883 г. и е починал на 3 юни 1924 г. от скоротечна туберкулоза. В неговия ХІІ дом също има разположени няколко планети и е трябвало да очаква ударите на съдбата в месеца, предшестващ рождения му ден. Българският политик Андрей Луканов, който е роден на 26.09.1938 г., е убит на 02.10.1996 г.

Съществуват множество примери за подобна участ. Така се получи даже и с българския астролог Иван Станчев, дори собственият ми баща си отиде от този свят на 21-вия ден след рождения си ден“, казва астроложката. По нейни думи има универсално правило, с което да знаем кога какво ще ни се случи.

„Ако асцендентът е Козирог, Водолей, Риби, Овен, Телец, Близнаци, най-опасен месец е след рождения ден. За знаците Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец – месецът преди това. Във всеки случай през този опасен период е необходима повече предпазливост. И накрая – не се плашете: на когото каквото му е писано, не може да се избяга от съдбата“, обяснява Пенчева.

Най-нови

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Лична драма: Безскрупулно измами две жени, сега ще си плати

Беше прекрасен есенен ден и възползвайки се от топлото време, със съпруга ми се разхождахме в града. Разговаряхме за дребни неща, планирахме...

Зуека се отпусна в Испания, стана неузнаваем (Снимка)

Зуека напусна България, установи се в Испания и явно начина му на живот там много му се отразява. Как точно - оставяме...

Още интересни публикации