понеделник, март 27, 2023

Астролозите разкриха кои зодии сами съсипват щастието си

Те не си дават възможност

Последно

Късметче на деня за 27 март 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 27 март 2023 година Днес е време за равносметка. Отсей...

4 зодии имат магнетични гласове, с които постигат целите си

Астрологията е увлекателна тема и може да ни каже много за нас самите. Например за някои зодиакални...

Животът е подаръкът, който притежаваме и който трябва да използваме пълноценно, за да не съжаляваме през последните си мигове на земята. Всеки избира по какъв начин да гледа на света и на случващото се, но някои хора са толкова неориентирани и бездействащи, че пропиляват ценни години в чудене какво точно искат от живота. За тези представители на зодиака астролозите казват, че сами съсипват щастливите моменти в живота си. Те не си дават възможност за успехи и развитие, тъй като се отказват още при най-малката спънка. Искате ли да разберете кои са тези зодии? Вижте ги в следващите редове, предават от actualno.com.

Риби
Всички знаем колко големи мечтатели са Рибите и какви амбиции имат, но при тях всичко се случва само във въображението им. Те не са достатъчно мотивирани и смели, търпеливи и силни в реалността, че да се изправят пред мечтите си и да поемат по пътя към тяхното осъществяване. Затова и се примиряват с нещата, които притежават, а големите им амбиции остават само един далечен блян. Рибите осъзнават способностите и потенциала си, но въпреки това бездействат. Страхуват се да излязат от зоната си на комфорт, след което съжаляват за пропуските си.

Близнаци
Представителите на този знак истински мечтаят за голямо и стабилно семейство, но житейския им и любовен опит ги е разочаровал няколко пъти, поради което те са загубили надеждата си в истинската любов. Оттам нататък се появяват и страхът от обвързване, недоверието, безнадеждността. И докато продължавате да не давате шансове на новите хора, които срещате, времето лети, биологичният часовник също тик-така. Кои зодии трябва да повярват в себе си, за да имат успех?

Дева
Девите негодуват срещу държавното устройство, правилата и законите. И в тях се заформя желанието да отидат някъде отвъд границите на родното. Тук се появява и проблемът – липсата на достатъчно смелост за предприемане на такава голяма крачка. Страхът от непознатото, от отдалечеността от близки и приятели, ви спира да осъществите мечтата си, въпреки че вътре в себе си знаете, че ще се справите. Така пропилявате времето си на място, в което не сте истински щастливи.

Козирог
Представителите на този знак губят най-вече ценно време, прекарано с любими хора и семейство. Техните болни амбиции да бъдат на върха на кариерната стълбица, да са успешни и материално независими, отнема от тях възможността да създават социални контакти, да се радват на семейството си и да намерят своята сродна душа. В един момент те вече са застаряващи, самотни и отегчени, но все пак са постигнали кариерните си стремежи. На каква цена обаче?

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Седмичен хороскоп за 27 март – 2 април 2023 година: Изненади за Близнаците, разочарования за Раците

Седмичен хороскоп за 27 март - 2 април 2023 година ОвенСедмицата от 27 март до 2 април ще има...

4 зодии имат магнетични гласове, с които постигат целите си

Астрологията е увлекателна тема и може да ни каже много за нас самите. Например за някои зодиакални знаци се казва, че имат...

Лична драма: Любовницата ми спаси брака ми

Благодарение на любовницата си успях да спася брака и семейството си. Ето как се случи всичко – ожених се много млад, едва...

Сашо Кадиев насади Деси Стоянова на пачи яйца

Сашо Кадиев за пореден път прикова погледите с колоритни изказвания в "Преди обед", а най-потърпевша, не за първи път, се оказа екранната...

Две участнички в „Стани богат“ втрещиха зрителите, Билалов гледа сеир

"Това се нарича диалект и то от гадните. Такива хора като тази госпожица не трябва да им се позволява да участват в...

Още интересни публикации