петък, януари 27, 2023

Астролозите са категорични: 4 са най-интелигентните зодии

Умните хора имат много общо

Последно

Почина раненият при обстрел в Украйна българин Саша Андреев

Раненият при обстрел в Украйна българин Саша Андреев почина. Това стана ясно от публикация на Стоян Славчев...

Откриха нови древни гробници в Египет, археолозите останаха без думи

Археологическа експедиция откри впечатляващи гробници от времето на Старото царство на Древен Египет в некропола Сакара край...

Билкарница: Лили Иванова цери болки в ставите и високо кръвно с кал

Примата на българската естрада Лили Иванова е особено педантична, когато става дума за здравословното й състояние.

Умните хора имат много общо – стигнат лесно до нови идеи, работят усърдно, гонят и постигат успеха. Тези качества могат да им помогнат да създадат нови изобретения, да напишат аудио или визуални шедьоври или да стартират компании, променящи света. Но замисляли ли сте се защо някои хора са по-гениални от други? Астрологията има общо с това. Тя подсказва кои зодии имат по-голяма вероятност да успеят в смелите си мечти заради острия си ум, предават от actualno.com.

Водолей
Най-умният знак в Зодиака е Водолей. Той се управлява от Уран – планетата на иновациите, творчеството и разширеното съзнание. Този въздушен знак анализира, разбира и надгражда това, което научава. Водолеите са иновативни, изпреварват всички с идеите си, много са ексцентрични. Виждат визията на бъдещето, която другите не успяват, и затова са толкова успешни и не случайно са на първо място сред най-умните зодии.

Рак
Раците са състрадателни и грижовни, впечатляват с интелигентност. Острият ум им служи не само в отношенията, но и в работата. Успяват да създадат отличен бизнес и да осъществят целите с помощта на идеите си. Те са отлични в разчитането на хората и откликването на чувствата на другите. Очаквайте вашия приятел Рак да се погрижи за емоционалните нужди на всеки, без да му мигне окото. Ракът има висока емоционална интелигентност, която малко други знаци притежават.

Стрелец
Стрелецът предпочита да придобива знания чрез завладяващи преживявания. Той е свободен, независим, но не изхвърля добрите идеи и рационалното мислене. Желанието им да търсят истината често ги кара да полагат големи усилия, за да се информират. За всяко ново знание Стрелецът може дори да посети нова страна, само и само да знае всичко от първо лице.

Близнаци
Близнаците имат силно чувство за осъзнатост и остра способност да общуват, което ги прави много умни. Те са адаптивни и бдителни, любознателни. Искат да знаят всичко и да научат колкото се може повече. Опитват и ако не стане – сменят посоката. Научават се и опитват отново. Умът им работи бързо и възприемат нова информация лесно. Не случайно се нареждат сред най-умните зодии.

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето й на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Откриха нови древни гробници в Египет, археолозите останаха без думи

Археологическа експедиция откри впечатляващи гробници от времето на Старото царство на Древен Египет в некропола Сакара край Кайро, съобщи в. “Ал Ахрам”.

Билкарница: Лили Иванова цери болки в ставите и високо кръвно с кал

Примата на българската естрада Лили Иванова е особено педантична, когато става дума за здравословното й състояние. Звездата рядко боледува,...

Голямата любов на Ламбо се върна към живота

Втори живот живее известната полска актриса Барбара Брилска, която през 70-те години на миналия век изживя голяма любов с българския си колега...

Психарката от „Младост“ нападна нови две жени на пъпа на София

Жена е нападната в центъра на София от друга жена. Инцидентът става на кръстовището между улиците “Георги Раковски” и...

Намериха мъртъв издирвания в Германия Златко

Намерили са мъртъв издирвания българин в Германия, пише GlasNews.bg, позовавайки се на близки на Златко Борисов. Тялото му е...

Още интересни публикации