сряда, юни 7, 2023

Баровци: Румен Радев ожени сина на Илиана Йотова в луксозен комплекс на Вальо Златев (Снимки)

Последно

Азис предизвика истински фурор в Турция

Фолк идолът Азис направи нов грандиозен фурор в Турция. Нашенецът събра хиляди фенове по...

Погребват утре Ангел Христов от братя Галеви, близките му искат да запазят цял паркинг

Погребението на Ангел Христов най-вероятно ще бъде утре в Дупница. Днес при служител на...

Прокуратурата поиска имунитета на депутата Даниел Александров от ГЕРБ за блудство с 14-годишно дете

Софийската градска прокуратура (СГП) предложи на главния прокурор на Република България да внесе мотивирано искане до Народното...

Тежка сватба вдигна през уикенда в петзвездния хотел „Риу“ на Валентин Златев край Правец вицепрезидентът Илияна Йотова. Като една истинска свекърва, Йотова се е постарала да направи деня на сина си незабравим. За целта Йотова е резервирала целия хотел.
За единственият си син Йотова е пръснала стотици хиляди левове, тъй като една стая в тузарския хотел е минимум 200 лева. Сватбените куверти в „Риу“ на човек са над 80 лева, а според сватбените агенции там се правят едни от най-скъпите тържества.

По информация на ПИК на важното събитие е бил и Румен Радев. Церемонията е извършил лично кметът на Правец от БСП Румен Гунински.
Почетни гости са били и всички видни социалисти, близки до Йотова, а обикновените хора са били удивени от пълния паркинг с луксозни автомобили.
Гостите на хотела, които са имали резервация още от преди месеци, са били настанени във вилите, така че да бъдат далеч от централната сграда, да нямат никакъв достъп, за да не виждат почетните сватбари, както и кой вдига тежка сватба.

Вицепрезидентката Йотова е била видяна да проверява приготовленията в балната зала. Специално за тържеството на Марин и неговата любима Кристиана край езерото е била построена декоративна романтична арка, украсена с бели изкуствени цветя и воали. А свидетелите на бракосъчетанието са го проследили на изнесени навън елегантни столове.
Вечерта гостите са се наредили на пищна трапеза, отрупана с всевъзможни деликатеси и скъп алкохол.

Както медията ни писа преди време, единственият син на Йотова, Марин, представи неотдавна приятелката си Кристиана на майка си. А младите са заедно повече от три години.
ПИК научи също така, че младоженците са се сгодили на 1 май в Прага. Там Марин завел изгората си на екскурзия. Избрал е датата неслучайно, тъй като на нея се навършвала годишнина от началото на връзката им.

Макар Йотова да била претенциозна към кандидат-снахите, с които през годините синът й я запознавал, този път останала очарована от избора му. Малко след като Йотова дала своята благословия, красавицата се нанесе в ергенското жилище на Марин, което обитавал още от ученик. Влюбените се запознали, когато наследникът на вицепрезидента градял кариера в сферата на финансите в Ню Йорк.

Анализатори с изненадваща прогноза за изхода от двубоя Радев – Борисов

Управлението на кризи, каквато разпознават в политическата ситуация у нас през последните 62 дни, е труден процес, но как се преодолява той? Председателят на Народното събрание – Цвета Караянчева, вчера заяви, че президентът Румен Радев опитва да участва в метежи. Ако някой иска да влезе във властта, първо трябва да се яви на избори, настоя тя. „Разделението разсича както обществото, така и властта. Една част от властта – президентът, е срещу друга част. В социалните мрежи градусът е много висок и отдавна е преминат добрият тон. Най-тъжното е трудността да се води разумен разговор. Всяка от страните има много ясна позиция – доста непримирима и радикална, яростна я отстоява като не е склонна да чуе другата. Това прави кризата трудно управляема“, заяви социалният антрополог Харалан Александров пред Bulgaria ON AIR.

„Тези кризи се появяват периодично. Това не беше неочаквана криза. Беше очаквана от 2-3 години. Знаеше се, че това разделение в обществото го има, просто сега пролича. Съвпадна с пандемията. Тази криза е абсолютно неуправляема, за разлика от предишните. Едва ли има изход от това, което в момента се случва. Една от двете страни ще трябва да отстъпи в близките седмици“, каза от своя страна PR експертът Максим Бехар. Според Александров отговорността е във властта. „Този, който има по-голяма сила, носи отговорността. Това е като в семейството. Ако децата се скарат, родители не са си свършили работата, но ако родителите са се скарали, не може да обвиняваме децата, че са подивели“.

Според него правителството и премиерът Бойко Борисов трябва да говорят с недоволните и да се предложат конкретни начини за излизане от кризата. Било грешка, че в ГЕРБ нямало номер 2 и че Борисов е ограничил изявите си. „Трябва да имат много ясни послания и действия. Това с джипа и лайфовете във Facebook не е добър подход. Конфликтът между премиер и президент е очевиден, минава границата на нормалното общуване. Това са двете институции, които трябва да намерят общ език, защото става дума за България“, обясни Бехар.

Харалан Александров се съгласи с него и подчерта: Иначе тръгваме към разрушителен конфликт. Това е безумие и води към революционно разрушение. Двамата са оптимисти, че Радев и Борисов ще отстъпят и ще потърсят форма на помирение. „Голяма изненада е, че нито една от двете страни няма ясни послания. Емоциите са взели категорично връх, разумните аргументи и послания много трудно биха могли да бъдат използвани“, каза още Максим Бехар. „Винаги отговорността е във властта. Когато се сбият децата, нещо родителите не са свършили като хората. Властта се държи битово“, посочи посочи Александров, но подчерта: Никой не може да отрече, че прокуратурата е хиперактивна в последната година. Социалният антрополог е на мнение, че трябва да има разделно протестиране, тъй като сега, когато се съберат на едно място всички недоволни, ставало нещо противоестествено.

Най-нови

Погребват утре Ангел Христов от братя Галеви, близките му искат да запазят цял паркинг

Погребението на Ангел Христов най-вероятно ще бъде утре в Дупница. Днес при служител на общинската фирма паркинги и гаражи...

Прокуратурата поиска имунитета на депутата Даниел Александров от ГЕРБ за блудство с 14-годишно дете

Софийската градска прокуратура (СГП) предложи на главния прокурор на Република България да внесе мотивирано искане до Народното събрание на Република България (НС)...

Силно земетресение разтърси България

Земетресение с магнитуд 4,9 по Рихтер разлюля България, съобщава Европейският сеизмологичен център. Епицентърът е в района на Пловдив.

Кирил Петков представи „Кулинарният свят на Линда“

Аз лично съм страшно благодарен, че докато ние се занимаваме с всякакви ужаси, виждаме какво се случва, тя успяваше за всеки празник...

Мика Зайкова се разлюти: Асен Василев не разбира от бюджетиране

Докато се сформираше правителството, си задавах няколко въпроса. Първо - Христо Иванов каза, че в името на народа са...

Още интересни публикации