вторник, януари 31, 2023

Бебе и сватба за Алекса и Елица от „Игри на волята“

Сърбинът и българката се оглеждат за жилище, за да свият семейно гнездо

Последно

Късметче на деня за 31 януари 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 31 януари 2023 година Днес те очаква приятна финансова изненада.

Експерт: Соларни панели за 10 kW задоволяват 100% потреблението на ток на домакинство

От 2018 година очакваме България да транспонира в нашето законодателство европейската директива за възобновяемата енергия, а в...

Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща

След двегодишно прекъсване Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща, като вече ще е...

Любовта между Алекса и Елица от тазгодишния сезон на „Игри на волята“ се превърна в една от основните теми редом до дуелите и битките на Арената.

След края на шоуто обаче, двамата вече имат една голяма награда от 100 000 лв. и много бъдещи съвместни планове.

Наскоро 7-кратният шампион по борба разкри, че би искал да си има собствено жилище, в което с Елица да създадат семейство. Неговата любима, разбира се, няма нищо против такава перспектива.

„Още не сме решили окончателно. Аз по принцип не съм и предполагал, че ще бъда победител. Все още обмисляме какво да правим. Като за начало ще се преместим да живеем в София.

Нямаме собствено жилище, но искаме да си вземем апартамент под наем. Просто искаме да си имаме наше място, да сме си сами и да си създадем семейство, ако е възможно.

Да станем трима. И също планираме следващата година да направим голяма сватба„, призна големият победител пред „Телеграф“.

„Аз и Елица сме почти от две години заедно – сподели още финалистът и добави: – Планувам да се върна в борбата, да се стегна малко и да вляза във форма. Елица вече цели да стане майка.

Колко деца искам ли? Колкото Господ ни даде. И на две, и на три ще бъда доволен, но като начало нека си имаме едно. Няма значение какво ще бъде, но колкото повече време минава, някак ми се иска да е момиченце.

Не знам защо, просто така го чувствам – и сподели, че мечтае за семейство: – Сега мечтая най-много да си изградим с Елица наше семейство и наш дом. Нищо друго не е по-важно за мен за момента“.

Двамата се запознават в Белмекен, когато Ерски е на лагер. „Запознахме се на един мой лагер в Белмекен. Аз бях с националния отбор там, а тя беше с нейни приятелки.

Беше дошла да се види с бившия й отбор с нейните треньори.

И е искала да го съчетае като почивка за един-два дни. И тогава ние се видяхме, случи се това, което трябваше да се случи и Елица реши да остане до края на моя лагер. Бяхме цяла седмица заедно“.

Елица се разбира чудесно с родителите на Алекса. „Да, много добре се разбират. Приели са я като дъщеря, не като моята приятелка или съпруга, а като дъщеря.

По принцип те я уважават много повече, отколкото мен, детето им (смее се). Аз също се разбирам много с нейните родители, те са страхотни.

Вярвам, че ме харесват. Не съм толкова лош, че да е обратното (отново се смее)“.

Двамата обичат да тренират заедно и се разделят рядко, споделя борецът: „Да, когато живеехме в Сърбия, тренирахме много често заедно.

Ние рядко се разделяме, но когато се налага, се случва и то е най-много за 1 или 2 дни. Или ако аз не ходя на лагери – и добави: – Ние живеехме година и половина в моята къща в Сърбия.

Повечето време прекарвахме заедно, защото тя е българка и няма приятели в Сърбия и единственият човек, с когото може да си общува, съм аз“.

Любимото им занимание е да гледат филми и сериали заедно. „А моето любимо занимание е да цъкам лига, което много дразни Елица, защото тя не играе и не обича такива игри.

Дори ми казва, че това е загуба на време и то е така, но аз не мога да спра. Ние, мъжете, просто не искаме да порастваме и това ни държи детския дух – сподели той и добави, че много обича да пее.

„Да, много обичам да пея. Обичам да слушам всякаква музика – българска, сръбска и всяка една. Мислил съм да се занимавам с музика.

Всъщност сега всички участници от „Игри на волята“ се опитват да показват начина си на живот в профилите си, как тренират, как се хранят здравословно. Аз самият не се виждам по този начин.

По-скоро се виждам в шоубизнеса, музика, пеене, да бъда водещ някъде. Това ми харесва. Все пак цял живот тренирам и се занимавам със спорт и сякаш ми се иска нещо различно за в бъдеще“.

Най-нови

Експерт: Соларни панели за 10 kW задоволяват 100% потреблението на ток на домакинство

От 2018 година очакваме България да транспонира в нашето законодателство европейската директива за възобновяемата енергия, а в момента страната ни е в...

Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща

След двегодишно прекъсване Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща, като вече ще е с продължителност не един, а...

Новата жена на Кобрата е истинска красавица

В края на миналата година Кубрат Пулев призна, че е станал баща и любовта на живота му го е дарила с момиченце,...

Снегът дойде: Дрането на туристи в зимните ни курорти започна

Първи сняг! Закарах я на Боровец. Мисля, че обядва най-вкусната филийка хляб с майонеза. Това написа Здравко Василев от Приморско във фейсбук.

Гришо омаян от щерката на Сергей Станишев (снимка)

Впечатлен от доведената дъщеря на Сергей Станишев е останал топтенисистът Григор Димитров. Първата ракета на България се запознал лично...

Още интересни публикации