четвъртък, октомври 21, 2021

Божков от Дубай: Севда идваше при мен, взимаше пликче за г-н Борисов и заминаваше

Сумите бяха разнообразни - в зависимост от нуждите, твърди бизнесменът

Последно

Екзотика: България без първа дама, ако изберем Герджиков за президент

България остава без първа дама за пръв път в историята си, ако ректорът на Софийския университет и...

Важно за всички българи: Как и къде се вади зелен сертификат

Зеленият сертификат е документ за завършена ваксинация, доказано преболедуване или отрицателен тест за COVID-19. Той може да...

Министър Кацаров: Сертификат за деца само над 18 г, от утре учениците в София са онлайн

Народът ни е изправен пред огромно изпитание и много хора не си дават сметка, че всеки 7-и,...

Бизнесменът Васил Божков, който се намира в Дубай, се включи на живо в предаването „ЕвроДикоф“ по телевизия „Евроком“, където направи някои разкрития.

„Със Севда нищо не съм правил, просто взимаше едно пликче и заминаваше. Това беше пликчето за господин Борисов. Сумата в тях беше разнообразна в зависимост от нуждите. Те всеки месец бяха с различен размер. Парите по договорката си вървяха при Влади (бел. ред. – Владислав Горанов).

Кой всъщност е Васил Божков: Откъде идва прякорът му Черепа и още интересни факти

Севда идваше за други неща – „трябват за това, за онова, дай 10, дай 50″, кога – колкото трябват“, заяви Божков за подкупите, които твърди, че е е плащал на бившия премиер Бойко Борисов. Разговорът идва в резултат от чата между пиара на Борисов и главния прокурор Иван Гешев по време на Правната комисия миналата седмица в Народното събрание.

Междувременно Васил Божков намекна, че партията му „Гражданска платформа „Българско лято“ може да не успее да участва в предсрочните парламентарни избори на 14 ноември.
В публикация хазартният бос, санкциониран по т. нар. закон „Магнитски“ пише, че „Българско лято“ е „пред сериозно предизвикателство за участие в следващите избори“ и призовава хората да „избират тези, които избират България преди всичко“.

Божков като Ванга през 2009-а: Хората ще замерват с домати и яйца Министерския съвет

Заради включването на Божков в списъка със санкционираните по „Магнитски“ на партията не се разрешава да открие банкова сметка в България, което предполага, че няма как да финансира предизборна кампания. На 12 септември от „Българско лято“ уверяват потенциалните си избиратели, че ще направят всичко възможно да участват във вота за 47-о Народно събрание. Днес тонът е разколебан.

Най-нови

Важно за всички българи: Как и къде се вади зелен сертификат

Зеленият сертификат е документ за завършена ваксинация, доказано преболедуване или отрицателен тест за COVID-19. Той може да се получи от мястото на...

Министър Кацаров: Сертификат за деца само над 18 г, от утре учениците в София са онлайн

Народът ни е изправен пред огромно изпитание и много хора не си дават сметка, че всеки 7-и, приет в болница умира, каза...

Късметче на деня за 18 октомври 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 октомври 2021 година Щастието ще дойде при теб, когато си на правилния път. Не...

Три са зодиите, които са царе на моногамната любов

Тези зодии са сигурни в избора си и когато се влюбят, то определено е за дълъг период. Сериозни и лоялни, те няма...

Мощна молитва към Иисус Христос

Молитвите са силни думи с много положителна енергия, които могат да ни помогнат да станем много по-добри и духовно извисени хора. Разбира...

Още интересни публикации