неделя, април 18, 2021

Божков с 4 номинации за бъдещи затворници: Бойко, Пеевски, Горанов и Караниколов

Идвам си, щом ЦИК обяви официалните резултати, обяви в интервю за Карбовски хазартният бос

Последно

Късметче на деня за 18 април 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 април 2021 година Всеки ден можеш да започнеш наново....

Двойките зодии, които се обичат, но не могат да са заедно

Знаете ли какви слабости има всяка от зодиите? Астролозите споделят с нас с представител на кое съзвездие...

13 знака, че той наистина е влюбен във вас

Не е тайна, че мъжете и жените изразяват чувствата си по различен начин, пишат от iWoman.bg. Докато...

Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков обяви, че ще се върне в България, веднага щом ЦИК обяви официалните резултати от парламентарните избори на 4 април. „Не ме чакайте в неделя. Идвам си при обявяването на официалните резултати, като вляза в парламента. Ако ли не, продължавам борбата от тук“, заяви милиардерът в криптовалути в интервю за Мартин Карбовски.

Има достатъчно факти и достатъчно информация. Ще ги съсипем. Ще стигнат, за да влязат в затвора, но ще изчакаме подходяща ситуация. Сега няма смисъл да хабим материала. Какво предпочитат хората – да влязат в затвора или да гледат сеир 2-3 дни и после да забравят?”. Това заяви бизнесменът Васил Божков в интервю за Мартин Карбовски във фейсбук.

Васил Божков с люта закана към Бойко: Влизам в НС, след 3 месеца ще има политици в затвора

Хазартният бос с 19 обвинения изреди няколко имена, които според него трябва да бъдат осъдени – на премиера Бойко Борисов, на бившия финансов министър Владислав Горанов, на депутата от ДПС Делян Пеевски и на бившия министър на икономиката Емил Караниколов.
Още в началото на разговора обаче той изплю камъчето, че не е съвсем убеден дали колекцията му от антики, иззета от държавните органи, е съвсем законна:

„Дали е законна или не е законна, грабежът си е грабеж и нещастието ще ги сполети рано или късно. Повечето предмети съм купил от чужбина и по българския закон те не подлежат на регулация. Всичките са регистрирани“, каза той. Според него сега колекцията се мести от едно място на друго. „Ще ми я върнат и ще платят всички щети“, убеден е Божков.

„Много искаха да играят с мен. Но аз с бивши политици няма да играя. На Слави идеите са му като нашите, но ми отказа, защото разпродаде партията си. На парчета. Толкова пари за толкова депутати даде за различни места. Виждат се корпоративните интереси“, коментира още Васил Божков.
Виждал ДБ като съмишленици, но и при тях, по думите му, имало много гнило.

Васил Божков напусна Дубай: Нанесе предизборен удар на Бойко от Барселона (видео)

„А протеста го направих аз“, отсече хазартният бос. И декларира промени в регулацията на хазарта, защото когато той дойдел на власт, никой нямало да търка талончета.
„Звънят ми непрекъснато. Особено колегите от бизнеса“, твърди той. По отношение на пандемията, Божков е на мнение, че всички възможни ваксини трябвало да се внесат в страната, а мерките – пожелателни.

Най-нови

Двойките зодии, които се обичат, но не могат да са заедно

Знаете ли какви слабости има всяка от зодиите? Астролозите споделят с нас с представител на кое съзвездие не ви е съдено да...

13 знака, че той наистина е влюбен във вас

Не е тайна, че мъжете и жените изразяват чувствата си по различен начин, пишат от iWoman.bg. Докато жената очаква лавина от любовни...

Поли Генова и Геро се сродяват: Готвят сватба

Актьорът и водещ на "Като две капки вода" Герасим Георгиев - Геро и певицата Поли Генова възнамеряват да се сродят, пишат от...

Нана Гладуиш в емоционална изповед: Не съм загубила апетита към живот

Водещата на "Съдебен спор" Нaнa Глaдуиш мина през истински ад, но пък показа истинска воля за живот и вдъхна надежда на много...

Симона Загорова изненада Глория (видео)

Симона Загорова изглежда е на крилете не само на любовта, след като роди момиченце наскоро, но и на вдъхновението, защото вече успя...

Още интересни публикации