вторник, ноември 9, 2021

Бойко спечелил бас с Радев: Чудя се колко са малоумни днешните управници (видео)

Строителите са златни за държавата, а те ги карат да не работят и да протестират, възмутен е Борисов

Последно

Нидал Алгафари: Вместо свобода, от юмрука на Румен Радев излезе Бойко Рашков-Бухалката

Нидал Алгафари, политически пиар, продуцент, режисьор и сценарист, в интервю за обзора на деня на Радио „Фокус”...

Нов трус в БНТ: Свалиха от ефира Деси Добрева

Певицата Деси Добрева вече не е водеща на предаването на БНТ „Музика безкрай“. Новината съобщи самата тя,...

Надут келеш от „Пайнер“ вбеси сериозно Димитър Рачков

21-годишният пайнер Радко Петков вбеси зрителите и дори Димитър Рачков с надменното си поведение в ефир в...

Преди седмица се обзаложих с Радев, че до нова година токът ще стане 500 лв., той стана днес. При лошия Бойко 10 години 70 лв. плащат! Това заяви в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Не мога да разбера колко малоумни са тези хора в момента. Ако ние управлявахме днес и строителните компании са отпред, единственото, което щях да направя, е да им дам ясен знак, че договорите трябва да се направят в срок. Защото при днешните цени, над 30% поскъпнали, те ще капитулират веднага. Или трябва да строят шеметно бързо, или ще капитулират. Те са златни за държавата, а те ги карат да не работят и да стоят на протест“, подчерта той.

800 млн. сложихме на отделна сметка, за да могат да разплатят това, което са започнали. Взехме 800 млн. и Асен Василев каза, че има повече приходи. Всичко, за което протестират, беше гарантирано. Щяхме да имаме и „Хемус”, и Ботевград-Видин.
Радев вика: Борисов е виновен! За кое? Че ти потъна кораба ли? От „Столипиново” да бяхме пуснали хората, досега да са изнесли и кораба, и товара. 30 дни гледат как потъва. И някой им е виновен“, възмути се той.

Цената на газа го изпуснаха. Борисов беше лош. Но дали е в Кремъл, или във Вашингтон, тръбите бяха пълни с газ“, каза още Борисов.
„За съжаление, днес 157 души починали от коронавирус. Никакви мерки, нищо! Свършват чувалите“, добави лидерът на ГЕРБ, коментирайки последните данни за разпространение на заразата.

Виновни сме за кораба, за цените, за газта… Радев е невинен за всичко. Все едно 5 години е бил нищо“, каза още Борисов.
„Паникьосани са. Онзи ден, като им дадох пример откъде върви контрабандата, за Пътя на Копринката, сега са в шах какво знаем. Панически им носят пари надолу-нагоре.

Толкова пари има в този път, че могат да направят 3 стадиона. Радев не знае на кой свят е, дали не знаем повече за парата, която тече там.
Ще видим дали няма да има след време отбор от Шампионска лига там. Нямам против селото, но просто да си знаете”, заяви лидерът на ГЕРБ.

Най-нови

Нов трус в БНТ: Свалиха от ефира Деси Добрева

Певицата Деси Добрева вече не е водеща на предаването на БНТ „Музика безкрай“. Новината съобщи самата тя, след като получила множество запитвания...

Надут келеш от „Пайнер“ вбеси сериозно Димитър Рачков

21-годишният пайнер Радко Петков вбеси зрителите и дори Димитър Рачков с надменното си поведение в ефир в "Забраненото шоу" в неделя вечер....

Златен дъжд: Къци Вапцаров прибра 30 000 лева, за да остриже кечето

След участието си в „Маскираният певец“ през пролетта шоуменът Къци Вапцаров го закъса за телевизионни изяви, но за сметка на това успя...

Обрат: Прелюбодеецът Илиян взе детето на Джулиана Гани

Трудните моменти за подалата миналата седмица документи за развод Джулиана Гани явно тепърва предстоят. Силиконката взе решение да се раздели с мъжа...

Сега му е времето: Етиен Леви разкри тайната си за киселото зеле (Видео и снимки)

Освен че е един от най-добрите музикални педагози у нас, Етиен Леви се слави и като един от най-големите кулинари. Рецептите му...

Още интересни публикации