сряда, август 10, 2022

Борисов се забавлява с Божков: Моето телефонче е на 10 години, няма кирилица

Борисов обясни защо няма как да е пращал SMS на бизнесмена, без да го споменава. "Забавляваме се"

Последно

„Тези, които ме познават, знаят моето телефонче, 10-годишно, и на него няма кирилица. И ако някой в България каже, че е получил SMS от мен на кирилица – просто аз друг телефон не съм пипал освен този, той стои при охраната, единствен. На другия не мога да работя.

Както една кака преди време беше казала, че по Viber съм я набрал. По Viber. Аз тогава не знаех и какво е Viber да ти кажа, Желязков (Росен Желязков, министър на транспорта и електронните съобщения – б.р.), а моят телефон няма такива функции…

Това заяви Бойко Борисов по време на откритата част от старта на заседанието на Министерския съвет. Без да споменава изобщо името на бизнесмена Васил Божков, очевидно отговорът бе насочен към сутрешната порция „изнесени данни“ от последния в социалните мрежи.

Те съдържат скрийншот от телефон с SMS комуникация с някого, записан в телефона като BB. Божков твърди, че това е Бойко Борисов.

Припомняме тезата на Божков как двамата са обсъждали футболисти на „Левски“ и Мая Манолова

Бизнесменът Васил Божков оповести на профила си във фейсбук кореспонденция, за която твърди, че е с премиера Бойко Борисов.

Ето какво написа Божков:

„Политическите обвързаности са паяжина. Политиците са неспособни, не желаят и не могат да решат проблемите на България.
Едни и същи лица се възпроизвеждат и си сменят местата. Като управление или опозиция. Времето им изтече.
Утре ще ви предложа идеи за нов политически проект. Бъдете здрави!

PS: За настроение ви представям част от кореспонденцията си с Бойко Борисов.“Репликите, за които Божков твърди, че са на Борисов, са оцветени в зелено. В написаното очевидно става дума за двама юноши на „Левски“ – Илия Димитров и Атанас Кабов, които в момента са преотстъпени на „Витоша“ (Бистрица). Както е известно, Борисов е почитател на „Левски“, а играе футбол във ветераните на „Витоша“.

От снимката от кореспонденцията е видно, че най-отгоре са инициалите BB, изписани на латиница. А съобщенията са от три различни дати.

Любопитен е „моментът“ и с Мая Манолова. Както е известно, тя напусна поста омбудсман, за да се кандидатира на миналогодишните местни избори – за кмет на София (като стигна до балотаж с Йорданка Фандъкова (ГЕРБ). Още тогава опонентите й намекваха, че парите за кампанията й няма как да са от дарения и само лични средства и задаваха въпроси за агитационните билбордове на Манолова. С развитието на сагата „Божков“ през изминалите месеци много представители на властта намекват (а някои дори и заявяват), че Божков всъщност е финансирал тази кампания. В този дух най-често се изказва съпредседателят на малката управляваща коалиция „Обединени патриоти“ Валери Симеонов. За което Манолова го заплаши със съд.

Източник: Clubz

Най-нови

Дневен хороскоп за 9 август 2022: Влюбване за Телците, Девите да внимават с еуфорията

Дневен хороскоп за 9 август 2022 Овен Днес може да сте необикновено подвижни и жизнени. Струва...

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Лична драма: Безскрупулно измами две жени, сега ще си плати

Беше прекрасен есенен ден и възползвайки се от топлото време, със съпруга ми се разхождахме в града. Разговаряхме за дребни неща, планирахме...

Още интересни публикации