четвъртък, март 30, 2023

Борисов се забавлява с Божков: Моето телефонче е на 10 години, няма кирилица

Борисов обясни защо няма как да е пращал SMS на бизнесмена, без да го споменава. "Забавляваме се"

Последно

Илиана Раева се разтрепери: Има ли заплаха за семейството

Наско Сираков е сред най-големите имена в историята на футболния „Левски”(София). Има над 10...

Пера от орела на Бойко Борисов красят гвардейците

С пера от орела на Бойко Борисов украсяват калпаци, включително тези на гвардейците ни, разкриха пред "България...

Принц Хари с нови обвинения към родата, крили, че медиите го подслушват

Британският принц Хари обвини семейството си, че умишлено крие информация от него за подслушването на телефона му,...

„Тези, които ме познават, знаят моето телефонче, 10-годишно, и на него няма кирилица. И ако някой в България каже, че е получил SMS от мен на кирилица – просто аз друг телефон не съм пипал освен този, той стои при охраната, единствен. На другия не мога да работя.

Както една кака преди време беше казала, че по Viber съм я набрал. По Viber. Аз тогава не знаех и какво е Viber да ти кажа, Желязков (Росен Желязков, министър на транспорта и електронните съобщения – б.р.), а моят телефон няма такива функции…

Това заяви Бойко Борисов по време на откритата част от старта на заседанието на Министерския съвет. Без да споменава изобщо името на бизнесмена Васил Божков, очевидно отговорът бе насочен към сутрешната порция „изнесени данни“ от последния в социалните мрежи.

Те съдържат скрийншот от телефон с SMS комуникация с някого, записан в телефона като BB. Божков твърди, че това е Бойко Борисов.

Припомняме тезата на Божков как двамата са обсъждали футболисти на „Левски“ и Мая Манолова

Бизнесменът Васил Божков оповести на профила си във фейсбук кореспонденция, за която твърди, че е с премиера Бойко Борисов.

Ето какво написа Божков:

„Политическите обвързаности са паяжина. Политиците са неспособни, не желаят и не могат да решат проблемите на България.
Едни и същи лица се възпроизвеждат и си сменят местата. Като управление или опозиция. Времето им изтече.
Утре ще ви предложа идеи за нов политически проект. Бъдете здрави!

PS: За настроение ви представям част от кореспонденцията си с Бойко Борисов.“Репликите, за които Божков твърди, че са на Борисов, са оцветени в зелено. В написаното очевидно става дума за двама юноши на „Левски“ – Илия Димитров и Атанас Кабов, които в момента са преотстъпени на „Витоша“ (Бистрица). Както е известно, Борисов е почитател на „Левски“, а играе футбол във ветераните на „Витоша“.

От снимката от кореспонденцията е видно, че най-отгоре са инициалите BB, изписани на латиница. А съобщенията са от три различни дати.

Любопитен е „моментът“ и с Мая Манолова. Както е известно, тя напусна поста омбудсман, за да се кандидатира на миналогодишните местни избори – за кмет на София (като стигна до балотаж с Йорданка Фандъкова (ГЕРБ). Още тогава опонентите й намекваха, че парите за кампанията й няма как да са от дарения и само лични средства и задаваха въпроси за агитационните билбордове на Манолова. С развитието на сагата „Божков“ през изминалите месеци много представители на властта намекват (а някои дори и заявяват), че Божков всъщност е финансирал тази кампания. В този дух най-често се изказва съпредседателят на малката управляваща коалиция „Обединени патриоти“ Валери Симеонов. За което Манолова го заплаши със съд.

Източник: Clubz

Най-нови

Пера от орела на Бойко Борисов красят гвардейците

С пера от орела на Бойко Борисов украсяват калпаци, включително тези на гвардейците ни, разкриха пред "България днес" от столичния зоопарк.

Принц Хари с нови обвинения към родата, крили, че медиите го подслушват

Британският принц Хари обвини семейството си, че умишлено крие информация от него за подслушването на телефона му, съобщава Sky News.

Късметче на деня за 30 март 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 30 март 2023 година "Щастието днес чука на вратата ви, очакват ви прекрасни неща."

Певица на Слави: Отвори ми се третото око

Певицата на Слави Трифонов Невена Цонева разкри за пръв път в онлайн предаване, че преди време е имала много сериозни здравословни проблеми.

Проф. Кантарджиев влюбен до уши на 67

Голямо лично щастие е сполетяло проф. Тодор Кантарджиев. Именитият микробиолог доказа, че за любовта възраст няма, и на 67...

Още интересни публикации