сряда, септември 27, 2023

Борисов се забавлява с Божков: Моето телефонче е на 10 години, няма кирилица

Борисов обясни защо няма как да е пращал SMS на бизнесмена, без да го споменава. "Забавляваме се"

Последно

Късметче на деня за 27 септември 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 27 септември 2023 година Работи за щастието си сега, а...

Валери Божинов козирува на Бойко, подари му екип на „Левски“

Хитово видео с Бойко Борисов сподели в социалните медии култовият футболист Валери Божинов. Докато...

Богослов: Предстоятелят на Руската православна църква е висш офицер от КГБ

„Защо трябва да сме учудени, след като предстоятелят на Руската православна църква е висш офицер от КГБ...

„Тези, които ме познават, знаят моето телефонче, 10-годишно, и на него няма кирилица. И ако някой в България каже, че е получил SMS от мен на кирилица – просто аз друг телефон не съм пипал освен този, той стои при охраната, единствен. На другия не мога да работя.

Както една кака преди време беше казала, че по Viber съм я набрал. По Viber. Аз тогава не знаех и какво е Viber да ти кажа, Желязков (Росен Желязков, министър на транспорта и електронните съобщения – б.р.), а моят телефон няма такива функции…

Това заяви Бойко Борисов по време на откритата част от старта на заседанието на Министерския съвет. Без да споменава изобщо името на бизнесмена Васил Божков, очевидно отговорът бе насочен към сутрешната порция „изнесени данни“ от последния в социалните мрежи.

Те съдържат скрийншот от телефон с SMS комуникация с някого, записан в телефона като BB. Божков твърди, че това е Бойко Борисов.

Припомняме тезата на Божков как двамата са обсъждали футболисти на „Левски“ и Мая Манолова

Бизнесменът Васил Божков оповести на профила си във фейсбук кореспонденция, за която твърди, че е с премиера Бойко Борисов.

Ето какво написа Божков:

„Политическите обвързаности са паяжина. Политиците са неспособни, не желаят и не могат да решат проблемите на България.
Едни и същи лица се възпроизвеждат и си сменят местата. Като управление или опозиция. Времето им изтече.
Утре ще ви предложа идеи за нов политически проект. Бъдете здрави!

PS: За настроение ви представям част от кореспонденцията си с Бойко Борисов.“Репликите, за които Божков твърди, че са на Борисов, са оцветени в зелено. В написаното очевидно става дума за двама юноши на „Левски“ – Илия Димитров и Атанас Кабов, които в момента са преотстъпени на „Витоша“ (Бистрица). Както е известно, Борисов е почитател на „Левски“, а играе футбол във ветераните на „Витоша“.

От снимката от кореспонденцията е видно, че най-отгоре са инициалите BB, изписани на латиница. А съобщенията са от три различни дати.

Любопитен е „моментът“ и с Мая Манолова. Както е известно, тя напусна поста омбудсман, за да се кандидатира на миналогодишните местни избори – за кмет на София (като стигна до балотаж с Йорданка Фандъкова (ГЕРБ). Още тогава опонентите й намекваха, че парите за кампанията й няма как да са от дарения и само лични средства и задаваха въпроси за агитационните билбордове на Манолова. С развитието на сагата „Божков“ през изминалите месеци много представители на властта намекват (а някои дори и заявяват), че Божков всъщност е финансирал тази кампания. В този дух най-често се изказва съпредседателят на малката управляваща коалиция „Обединени патриоти“ Валери Симеонов. За което Манолова го заплаши със съд.

Източник: Clubz

Най-нови

Валери Божинов козирува на Бойко, подари му екип на „Левски“

Хитово видео с Бойко Борисов сподели в социалните медии култовият футболист Валери Божинов. Докато лидерът на ГЕРБ и бивш...

Богослов: Предстоятелят на Руската православна църква е висш офицер от КГБ

„Защо трябва да сме учудени, след като предстоятелят на Руската православна църква е висш офицер от КГБ и по-голямата част от Светия...

Кошмарна присъда чака заловените ни шпиони в Англия

Петима български граждани бяха задържани под стража, след като се явиха пред лондонски съд, обвинени в шпионаж в полза на Русия.

За 2 години: Сиренето, кашкавалът и яйцата поскъпнаха с рекордните 50%

Млякото, сиренето, кашкавалът и яйцата са поскъпнали с близо 50 на сто за две години. Годишната инфлация към края...

Вкарват Славчо Пеев в санаториум

На специално лечение в санаториум ще се подложи актьорът ветеран Славчо Пеев. Комедийната звезда на Сатирата е започнал да...

Още интересни публикации