вторник, август 9, 2022

Братът на принцеса Даяна със стряскащо признание: Имахме мъчително и ужасно детство

Чарлз Спенсър проговори за предателството на собствената им майка

Последно

Всяка година детайли около покойната принцеса Даяна стават все по-ясни, а съдейки по тях със сигурност можем да кажем, че животът й не е бил лесен. Наскоро брат й Чарлз Спенсър даде интервю за „The Sunday Times“, чрез което разкри травма, която е оставила белег върху двамата, предава dariknews.bg. Чарлз Спенсър сподели, че майка им ги напуска, когато той е на две години, а Даяна на пет заради друг мъж.

„Когато опаковаше багажа си, тя й обеща, че ще идва да я вижда. Даяна я чакаше на прага, но майка ни така и не дойде“.
Братът на Даяна определя детството им като „мъчително и ужасно“.
„С Даяна преминахме заедно през това и говорихме много по темата. Майка ни не е била създадена да е родител. Вината не беше нейна, просто не й идваше отвътре“, споделя Чарлз Спенсър.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и какво ще се промени, когато застанат начело на короната

Въпреки че принц Чарлз е преди принц Уилям по наследяване на престола, все по-голяма ни изглежда вероятността след няколко години херцогът на Кеймбридж и неговата съпруга да застанат начело на кралския двор.
Дори да трябва да изчакат малко повече, докато се случи това, промените са неизбежни. Ето какво ще се случи, когато Кейт Мидълтън стане съпругата на краля на Великобритания.

Титла

Херцогинята на Кеймбрдж официално ще стане кралица консорт. Към нея ще се обръщат с кралица Катрин и за пръв път името и титлата й ще бъдат едно до друго.

Работа

В момента позицията на Кейт в кралския двор е описана като „подкрепа на дейността на кралицата в кралските задължения в страната и чужбина“. Ролята на консорт (партньор) на монарха не е строго дефинирана в кралския протокол, но тя отново ще бъде плътно до него на всички събития, които обаче тогава ще са организирани от тях.

Разбира се, ангажиментите на Мидълтън ще се увеличат още повече. Въпреки че мнозина са останали с впечатлението, че настоящият консорт – принц Филип, не е особено деен в кралските дело, истината е доста по-различни.

Той беше патрон, президент или член на 750 организации и имаше над 22 хиляди солови ангажимента преди пенсионирането си през 2017 г. Така че Кейт я чака още повече работа.

Коронация

Кейт Мидълтън ще бъде коронясана заедно със своя съпруг. Тази привилегия не важи за мъжете консорти, като принц Филип, предава Insider.

Основно правило

За членовете на кралския двор е общовалидно правилото да не коментират личния си живот пред представителите на медиите, въпреки че понякога си позволяват изключения от него.

Докато сега, като херцог и херцогиня, Уилям и Кейт заведоха няколко дела срещу журналисти, когато станат крал и кралица, най-вероятно ще следват правилото, въведено от Кралицата майка – „никога не се оплаквайте, никога не се обяснявайте“.

Поклони

Когато принц Уилям стане крал, съпругата му вече няма да има пред кого да се покланя защото никой от кралския двор няма да е с по-висока титла от нея. За сметка на това, останалите членове на кралското семейство ще трябва да й се кланят.

Нов дом

От деня на сватбата си принц Уилям и Кейт Мидълтън обитават двореца Кенсингтън. Но когато Херцогът получи цялата кралска власт в ръцете си, семейството му ще трябва да се премести в Бъкингамския дворец. Той е официална резиденция на британската монархия от 1837 г.

Нова посока

Не можем да бъдем сигурни как точно ще се промени поведението на Уилям и Кейт, когато станат крал и кралица. Но всички предвещават, че те ще продължат своя път към модернизация на монархията по неформално поведение, което кара гражданите да чувстват кралските особи като равни, като близки.

Най-нови

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Лична драма: Безскрупулно измами две жени, сега ще си плати

Беше прекрасен есенен ден и възползвайки се от топлото време, със съпруга ми се разхождахме в града. Разговаряхме за дребни неща, планирахме...

Зуека се отпусна в Испания, стана неузнаваем (Снимка)

Зуека напусна България, установи се в Испания и явно начина му на живот там много му се отразява. Как точно - оставяме...

Още интересни публикации