събота, декември 10, 2022

Вдовицата на милионера Стефан Шарлопов Бояна стана готвачка в семейния ресторант

Красивата блондинка се е изнесла от столицата към Созопол

Последно

Катето Евро: Исках и Славена Вътова за снаха

"Жалко, че Славена Вътова не успя да ми стане снаха. Много го исках, но…"

Деси Радева на пазар с охранителка от НСО, която й мъкне торбите

При една от твърде редките си публични изяви напоследък президентшата Десислава Радева навести Панаира на книгата в...

Вдовицата на хотелиера Стефан Шарлопов, Бояна, откри летния сезон и вече ръководи империята му от морския бряг. Красивата блондинка, която след кончината на съпруга си наследи няколко хотела, се е изнесла от столицата към Созопол, където се намира най-луксозният комплекс на холдинга. Някои от вилите в него са притежание на руски богаташи, които всяко лято прекарват там седмици наред.

Въпреки че днес е собственик на 5-звездния комплекс, Бояна Шарлопова не само издава нареждания и ръководи персонала си, но се включва сама в различните дейности, съобщава ПИК. Подчинените й разкриват, че е наследила това от съпруга си. Приживе милионерът Стефан Шарлопов не делял работата на такава за шефове и простолюдие и лично работел редом до своите служители.

Бояна често може да бъде забелязана в кухнята на ресторанта си в Созопол и да помага на готвачите в приготвянето на храната за туристите. Особено когато заведението домакинства на корпоративни събития или семейни тържества. От майстор-готвачите вдовицата на Шарлопов е усвоила всевъзможни тънкости и с лекота се справя с аранжировката на гурме специалитети.

Красивата блондинка не остава незабележима и на плажа на комплекса не само с 24-каратовата си усмивка, но и с перфектната си фигура. Цяла зима Бояна тренираше усилено във фитнес залата, а резултатът от дългите часове край уредите е повече от задоволителен.

Бояна Шарлопова – кармата Стефан

За каквото и да говорим с красивата съпруга на отишлия си бизнесмен Стефан Шарлопов – за бизнеса, който тя пое заедно с дъщеря му от първия му брак, Ева, за живота й преди и след, за децата им, дори за бъдещите й планове, включително и за нова връзка, неизбежно опираме до личността, вкоренила се дълбоко в миналото, настоящето и бъдещето на Бояна, пише eva.bg. Така че нямаше как да избягаме от темата Стефан, още повече, че разговаряхме в неговия офис, откъдето сега Бояна Шарлопова управлява хотелите и имотите на фамилията. Успешно и ръка за ръка с Ева Шарлопова.

Ти като щастлив човек ли се определяш след всичко, което ти се случи?
Да, защото съм имала възможност да бъда с такъв мъж до себе си толкова години, да бъда обичана от него, да се уча от него. Живяла съм щастливо през това време. Ухажвана, обгрижвана, подкрепяна. Сега в момента, като се обърна назад, си казвам, че са ми се случвали толкова хубави неща, които ми дават смисъл да продължавам напред. Въпреки че Стефан го няма, аз го виждам всеки ден в лицето на нашите четири деца, чрез които любовта ни продължава да живее и сега. Щастието за мен е, че децата ми са здрави, бизнесът ми е подреден и се чувствам балансирана. Позитивен човек съм и малките неща ме правят щастлива.

Какво си помисли за Стефан първия път, когато го срещна?
Бях на 23, когато видях Стефан за първи път, тъкмо бях завършила микробиология и генетика в Пловдивския университет. Много по-късно, в един филм за Созополис, той казва: „Няма случайни срещи и моменти в живота, всичко е предначертано.“ И беше прав. Не съм била толкова смела в мислите си, за да го определя като мъжа, който ще е баща на децата ми, но се почувствах като хипнотизирана. Не можех да мръдна, да кажа и думичка, не бях на себе си. Казват, че се случва, когато връзката е кармична. Изключително харизматичен мъж, познах си го от пръв поглед. Завладя ме. И така цели 17 години.

Винаги ли си търсила в партньора си и баща? Каза, че родителите ти са се разделили и си била доста нещастна от това, че не си пораснала с баща си.
Аз съм имала щастливо детство, въпреки че баща ми не беше до мен, колкото би ми се искало в онзи момент. За щастие, родителите ми успяха да запазят добрия тон помежду си. Въпреки че татко понякога ми е липсвал много, дядо ми винаги се е старал да ми компенсира липсата на бащина любов и подкрепа. Не съм търсила връзка с по-възрастен от мен мъж съзнателно, но в лицето на Стефан усетих подкрепата, която всяка жена търси в мъжа до себе си.

Когато го срещна, беше ли свободно сърцето ти, или трябваше да прекъснеш връзка, за да продължиш?
Когато срещнах Стефан, сърцето ми беше свободно, но аз не бях. Имах петгодишна връзка, в която от година време си давах сметка, че не съм щастлива. Срещата ми със Стефан просто ускори решението ми да изляза от нея.

Говорили ли сте със Стефан какво би станало, ако той или ти спрете да обичате, влюбите се в някой друг? Имало ли е между вас споразумение да бъдете честни един с друг?
Имам чувството, че си била преди 20 години с нас! Да, казахме си, че ако някой се влюби в друг през годините, които ни предстоят, ще седнем, ще го обсъдим и ще преценим дали можем да живеем с това или трябва да се разделим. За себе си мога да твърдя, че не ми се е случвало да изпитам чувства към друг човек. Смея да кажа, че и при него е било така. Успяхме да бъдем честни със Стефан, което запази връзката ни толкова години.

Кога и как Стефан ти предложи да се ожените?
Случи се след като заживяхме заедно. Голямата ми дъщеря, Бояна, вече беше родена. На 31 декември празнувахме Нова година в един от нашите хотели. В един момент Стефан взе микрофона, излезе пред всички и ми предложи да се оженим. За мен това беше толкова неочаквано, че мълчах в продължение на няколко минути. Разбира се, казах „да“, но шокът беше още по-голям, когато разбрах, че сватбата е на следващия ден, след по-малко от 12 часа. И така – оженихме се най-напред пред Бог. Една година по-късно Стефан се прибра вкъщи и ми каза, че пак ще се женим – този път пред държавата. Накрая установихме, че никой от нашите приятели не е присъствал на сватбата ни, и година и половина по-късно решихме да направим голямо парти с близки и приятели.

Имала ли си някога усещането, че си украшение в живота на Стефан?
Задавала съм си много пъти този въпрос през годините. Дълбоко съм убедена, че той видя и почувства душата ми, нея хареса, нея избра. Винаги успяваше да ме накара да се чувствам специална и значима като жена.

Най-нови

Катето Евро: Исках и Славена Вътова за снаха

"Жалко, че Славена Вътова не успя да ми стане снаха. Много го исках, но…" С тези думи избухна...

Деси Радева на пазар с охранителка от НСО, която й мъкне торбите

При една от твърде редките си публични изяви напоследък президентшата Десислава Радева навести Панаира на книгата в НДК в компанията на любимата...

Хекимян отърва уволнението

Антон Хекимян отрече главата му да е на гилотината и да се готви уволнението му. И през новата 2023...

Диана Димитрова: Обществото ни е с ампутирани крака, нямаме място нито в Шенген, нито в ЕС

Актрисата Диана Димитрова написа гневен пост във фейсбук по повод обидите към нея. От него става ясно, че тя...

Румънците са бесни: Заради Шенген бойкотират Моцарт и Сваровски

Отношенията между Букурещ и Виена драстично се влошават в последните часове, след ветото, което Австрия наложи на Румъния за присъединяването към Шенгенската...

Още интересни публикации