неделя, декември 10, 2023

Война в ефира: Конкуренцията иска да отмъкне Мира Добрева от БНТ

Изкушават чаровната водеща да напусне телевизията майка с тлъста заплата

Последно

Ясно е кои са най-доминиращите зодии

В необятното царство на астрологията всеки зодиакален знак се характеризира с различни личностни черти и модели на...

Лична драма: Получих само злоба и завист, никаква благодарност

Завист и злоба! Това получих вместо благодарност! Но всичко по реда си. Сигурна съм, че писмото ми...

Мариан Бачев попиля „Гласът на България“

В "Гласът на България" става все по-горещо, защото големия финал вече чука на вратата. И докато талантите...

Примамлива оферта за работа от конкурентна телевизия е отказала водещата от БНТ Мира Добрева. Блондинката се завърна на “Сан Стефано” миналия месец като лице на предаването “Питай БНТ”.
“Получих предложение за работа от друга телевизия. Беше примамливо и сигурно съм била разколебана, противно на непреклонното ми мнение по въпроса по принцип”, призна Добрева.

Мира Добрева в най-личната си изповед: Животът ми докрая ще е тъжен

Предложението явно наистина си е заслужавало, след като Мира се е почувствала раздвоена, като за крайното й решение се е посъветвала с нумеролог.
Попаднах на изумителна жена, която обърна представите ми (и предразсъдъците ми) за уменията на хора като нея. Та тя тогава ми каза: “Къщата ти е здрава, въпреки пукнатините. Стой си на мястото, където тежиш.

У дома и стените помагат!” И аз си останах в моята къща”, добави Добрева, въпреки че в обществената медия възнаграждението й сигурно е в пъти по-малко от това, което са й предложили.
По думите на Мира заплатата й на “Сан Стефано” била “поразяващо скромна” и тя приела да поеме “Питай БНТ” водена не от заплащането, а от любовта си към телевизията.
А синът й Георги се изненадал неприятно, когато научил какви пари ще взима майка му на месец.

Ковид-19 повали красива журналистка на Нова телевизия

Журналистката от Нова телевизия Мая Костадинова е с коронавирус. Неприятната новина съобщи самата тя в профила си във Фейсбук. „Дойде време и аз да стана част от статистиката. PCR тестът ми е положителен. Симптомите не са леки.
Извинявам се на всеки, на когото е възможно да съм причинила неприятни емоции. Дано не съм заразила никого. Няма да Ви казвам как да се държите, всеки сам знае какво да прави.

Мая Костадинова

Както вече съобщихме, коронавирусът удари неприятно екипа на предаването „На кафе“. Освен водещата Гала, положителен тест за новата инфекция дадоха синоптичката Гери Малкоданска и панелистката Андреа Банда Банда. Водещата на прогнозата за времето обаче се възстанови бързо и от тази седмица се завърна на екран. С коронавирус е и Мариян Станков–Мон Дьо.

Модерно семейство: Мира Добрева и Жоро Торнев си разрешиха изневерите

Най-нови

Лична драма: Получих само злоба и завист, никаква благодарност

Завист и злоба! Това получих вместо благодарност! Но всичко по реда си. Сигурна съм, че писмото ми ще предизвика доста ядовити коментари...

Мариан Бачев попиля „Гласът на България“

В "Гласът на България" става все по-горещо, защото големия финал вече чука на вратата. И докато талантите мерят гласови възможности и артистично...

Бившите колеги на Сашо Кадиев бесни след неочакваното му решение

Сашо Кадиев наскоро напусна "Преди обед" и bTV, след като бе едно от лицата му в последните 12 години - период, който...

Дунев побесня след „Игри на волята“: Гатьо искаше да ми счупи кръста

"Игри на волята" свърши, големият победител е Иван Рълев, но разплитането на редица интриги тепърва ще вижда бял свят след коментарите, които...

Спомени от соца: Как празнувахме Нова година тогава

По времето на социализма или както разговорно се казва „соца“, основният декемврийски празник беше отбелязването на Нова година. Празнуването на Коледа ставаше...

Още интересни публикации