събота, ноември 26, 2022

В най-хитовия турски сериал: Джан Яман пак в ефира с „Любов на инат“

Филмът позволи на турския актьор да се превърне в световна звезда и секссимвол

Последно

Астролозите разкриха кои са 4-те най-зрели зодиакални знаци

От време на време всеки преживява своите възходи и падения. Докато някои са напрегнати и избухливи в...

Лична драма: Децата ми нямат нужда от такава майка

Омъжена съм за втори път. С първия си съпруг живеех с усещането, че се намирам в златна...

Мрежата прегря от хейт за Джаферович след „Игри на волята“

Евгения Джаферович е поредната отпаднала от тазгодишния сезон на "Игри на волята", след като премери безуспешно сили...

„Любов на инат” е първият сериал, в който Джан Яман изпълнява главната мъжка роля. Само година по-късно турският актьор ще се превърне в световна звезда и секссимвол, който често се появява по страниците на таблоидите в южната ни съседка.
Историята в “Любов на инат”, който тръгва пак в българския ефир, започва с Дефне – скромна девойка, която току-що се е дипломирала в престижен университет.

Тя е наета като компютърен инженер в една от големите ай ти компании в Истанбул, където работи и консервативният й брат. Той често укорява Дефне за облеклото й на работното място, заради което младата жена всяка сутрин излиза от вкъщи дегизирана и се преоблича в паркинга на холдинга, пише 24chasa.bg. Това е и мястото, където тя се среща случайно със симпатичния младеж Ялън. Той така и не й казва истината за себе си – че е изпълнителен директор на компанията, и пред нея се представя за охранител.

Дефне трябва да реши сложен програмен алгоритъм, ако иска да остане на работа. Задачата е наистина много сложна, но това не сломява момичето, дори напротив – Дефне успява да се справи с нея и се превръща в същинска звезда във фирмата си.
Когато се справя отлично с поставената задача, тя разбира, че шефът ѝ е момчето от паркинга, и, огорчена, решава да напусне.

Разбра се защо спряха сериала „Обещание“ и какво се случва в третия сезон

Осъзнал грешката си, Ялън тръгва след Дефне. Успява да я настигне в момента на нейното преобразяване насред паркираните коли. Остава въпросът дали е възможно влечението между Ялън и Дефне да прерасне в нещо повече, или всичко е вече загубено?
В “Любов на инат” Джан Яман си партнира с Аджейля Топалоолу, която влиза в образа на Дефне.

Младата актриса става популярна след епизодична роля в “Опасни улици”, но показва таланта си от малка, когато се занимава с танци, а през 2009 г. завършва музикалната консерватория.
Самият Джан Яман за малко да поеме по друг професионален път от този на актьорството. Той завършва италиански лицей с отличие.

След това влиза в университет в САЩ, където учи право. Работи като юрист за кратко – около половин година, като същевременно приема малки роли. Прави големия си пробив с “Любов на инат”, а ролята му в “Свободен дух” го превръща в звезда и секссимвол.

Премиера: Нов турски сериал измества „Обещание“ от ефира на БТВ

Всичко, което прави, се следи с особен интерес – и влизането му в казармата в началото на годината, и пътуванията по света, и любовните му драми.
Сега зрителите могат да го гледат всеки уикенд по “Би Ти Ви Лейди” в “Любов на инат”. Стартът бе на 14 ноември от 13 ч.

Най-нови

Лична драма: Децата ми нямат нужда от такава майка

Омъжена съм за втори път. С първия си съпруг живеех с усещането, че се намирам в златна клетка. Въпреки че разполагахме с...

Мрежата прегря от хейт за Джаферович след „Игри на волята“

Евгения Джаферович е поредната отпаднала от тазгодишния сезон на "Игри на волята", след като премери безуспешно сили с Георги и Ралица на...

Наталия Кобилкина иска 5 бона за среща на живо

Сексоложката Наталия Кобилкина изненада многобройните си последователи с празнична промоция на провеждащи се от години насам семинари. Намаления се отчитат във всяка...

Нов проблем: Анита Мейзер в болница след брутално нападение

Сексбомбата Анита Мейзер е пострадала тежко. Силиконката е нахапана от кучето на свой приятел, който сега се опитва да я измами по...

Не трябва да мием косата си в тези дни, ако не искаме да си навлечем проблеми

Според езотериците косата е пазителят на всеки човек. Тя е нашият най-мощен енергиен защитник, който е в състояние да отблъсне неприятностите и...

Още интересни публикации