сряда, август 10, 2022

В най-хитовия турски сериал: Джан Яман пак в ефира с „Любов на инат“

Филмът позволи на турския актьор да се превърне в световна звезда и секссимвол

Последно

„Любов на инат” е първият сериал, в който Джан Яман изпълнява главната мъжка роля. Само година по-късно турският актьор ще се превърне в световна звезда и секссимвол, който често се появява по страниците на таблоидите в южната ни съседка.
Историята в “Любов на инат”, който тръгва пак в българския ефир, започва с Дефне – скромна девойка, която току-що се е дипломирала в престижен университет.

Тя е наета като компютърен инженер в една от големите ай ти компании в Истанбул, където работи и консервативният й брат. Той често укорява Дефне за облеклото й на работното място, заради което младата жена всяка сутрин излиза от вкъщи дегизирана и се преоблича в паркинга на холдинга, пише 24chasa.bg. Това е и мястото, където тя се среща случайно със симпатичния младеж Ялън. Той така и не й казва истината за себе си – че е изпълнителен директор на компанията, и пред нея се представя за охранител.

Дефне трябва да реши сложен програмен алгоритъм, ако иска да остане на работа. Задачата е наистина много сложна, но това не сломява момичето, дори напротив – Дефне успява да се справи с нея и се превръща в същинска звезда във фирмата си.
Когато се справя отлично с поставената задача, тя разбира, че шефът ѝ е момчето от паркинга, и, огорчена, решава да напусне.

Разбра се защо спряха сериала „Обещание“ и какво се случва в третия сезон

Осъзнал грешката си, Ялън тръгва след Дефне. Успява да я настигне в момента на нейното преобразяване насред паркираните коли. Остава въпросът дали е възможно влечението между Ялън и Дефне да прерасне в нещо повече, или всичко е вече загубено?
В “Любов на инат” Джан Яман си партнира с Аджейля Топалоолу, която влиза в образа на Дефне.

Младата актриса става популярна след епизодична роля в “Опасни улици”, но показва таланта си от малка, когато се занимава с танци, а през 2009 г. завършва музикалната консерватория.
Самият Джан Яман за малко да поеме по друг професионален път от този на актьорството. Той завършва италиански лицей с отличие.

След това влиза в университет в САЩ, където учи право. Работи като юрист за кратко – около половин година, като същевременно приема малки роли. Прави големия си пробив с “Любов на инат”, а ролята му в “Свободен дух” го превръща в звезда и секссимвол.

Премиера: Нов турски сериал измества „Обещание“ от ефира на БТВ

Всичко, което прави, се следи с особен интерес – и влизането му в казармата в началото на годината, и пътуванията по света, и любовните му драми.
Сега зрителите могат да го гледат всеки уикенд по “Би Ти Ви Лейди” в “Любов на инат”. Стартът бе на 14 ноември от 13 ч.

Най-нови

Дневен хороскоп за 9 август 2022: Влюбване за Телците, Девите да внимават с еуфорията

Дневен хороскоп за 9 август 2022 Овен Днес може да сте необикновено подвижни и жизнени. Струва...

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Лична драма: Безскрупулно измами две жени, сега ще си плати

Беше прекрасен есенен ден и възползвайки се от топлото време, със съпруга ми се разхождахме в града. Разговаряхме за дребни неща, планирахме...

Още интересни публикации