вторник, март 21, 2023

В нов турски кино хит: Фарук от „Завинаги“ влиза в ролята на прелюбодеец

Йозджан Дениз е главен герой в "Дълго те чаках", партнира му младата Ирем Хелваджъоулу

Последно

Късметче на деня за 21 март 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 21 март 2023 година Днес за теб е емоционален ден....

Шарън Стоун през сълзи: Загубих половината си пари от фалита на банките

“Загубих половината си пари заради това нещо с банките.” Това разкри през сълзи актрисата...

Турци провалят “Сървайвър”

“Сървайвър” е големият губещ формат в тв ефира, отстъпвайки драстично с незадоволителни рейтинги пред всички останали предавания.

След приключване на снимките на сериала “Завинаги”, който сега се гледа с огромен интерес у нас, екранният Фарук Боран си даде принудителна почивка заради коронавируса, но не стоя със скръстени ръце. Докато бе затворен вкъщи, заедно с бившата си съпруга Фейза Актан и синът им Кузей, Йозджан Дениз написа сценарий и засне филм, съобщава trud.bg. На Фейза й се наложи да се пробва като актриса, тъй като именно на нея й бе отредена главната роля.

Съдейки по кадрите, които се появиха от импровизираната снимачна площадка в дома на Йозджан Дениз, по лицето на Фейза Актан имаше доста синини, което подсказа, че филмът засяга домашното насилие.
Наскоро актьорът се завърна на снимачната площадка като главен герой в новия турски сериал на Star TV – “Дълго те чаках „, който разказва истинска история. Първият кадър бе направен лично от Йозджан Дениз.

Пълна идилия в хитовия сериал „Завинаги“: Лелята на Сюрея навила сценаристите да я омъжат

В лентата му партнира младата Ирем Хелваджъоулу, спечелила любовта на турската публиката с ролята на Нефес от сериала “Ти разкажи, Черно море”, а у нас е позната като Нурбахар хатун в най-успешния турски исторически сериал “Великолепният век”.
Ирем е с 18 лета по-малка от 48-годишния Йозджан, но в последните години той винаги играе с доста по млади от него актриси. Пример за това е и сериалът “Завинаги”, в който си партнира с Аслъ Енвер, която е на 36.
Страстна любовна история, простираща се от Ерзинджан до Катар, от Катар до Истанбул, е в основата на историята в “Дълго те чаках”.

Кадир (Йозджан Дениз) е бизнесмен, който е изградил свой живот далеч от семейството си, а Айлиз е фотографка, израснала без баща, но здраво стъпила на земята. В неочакван момент Кадир и Айлиз се срещат и помежду им пламва голяма любов…
Йозджан Дениз, който в момента гледаме като Фарук Боран в сериала “Завинаги”, е получил предварително 5 милиона турски лири (700 хиляди долара) от продуцентската компания “Скала Медия” за участието си в новия проект “Дълго те чаках”, твърди вестник “Акшам”.

Истинската Сюрея от сериала „Завинаги“ с тежък здравословен проблем

Актьорът е направил свои поправки в сценария и се е заел с дизайна на поредицата.
Що се отнася до екранната партньорка на Йозджан Дениз в новия проект, за първи път тя се включва с малка роля в полицейска драма “Анкарска полиция”, когато е на 20 години. Най-успешната й изява на екран до момента е в най-гледания сериал през изминалия телевизионен сезон в Турция – “Ти разказвай, Черно море”. В него тя вдъхва живот на първата главна роля в кариерата си – Нефес, бягаща от мъжа си насилник жена.

Най-нови

Шарън Стоун през сълзи: Загубих половината си пари от фалита на банките

“Загубих половината си пари заради това нещо с банките.” Това разкри през сълзи актрисата Шарън Стоун по време на...

Турци провалят “Сървайвър”

“Сървайвър” е големият губещ формат в тв ефира, отстъпвайки драстично с незадоволителни рейтинги пред всички останали предавания. Оказва се,...

Д-р Емилова: Отслабването с инжекции за диабет може да отключи рак

Пролетта е сезон за пречистване на тялото. Неслучайно пролетните пости са най-дългите - 48 дни, защото организмът трябва да...

Бояна Шарлопова се изпокара с доведената си дъщеря

Бързо разбрах, че в живота има много мъже, но повечето от тях са с малко „м“, твърди бизнес дамата, цитирана от "Марица".

Пълен обрат: Васил Драганов се обясни в любов на Андреа „Кебапчиева“

„Една голяма любов за съжаление приключи грозно и драматично. 18 години Андреа беше най-близкият ми човек. Много се обичахме.

Още интересни публикации