петък, ноември 25, 2022

В нов турски кино хит: Фарук от „Завинаги“ влиза в ролята на прелюбодеец

Йозджан Дениз е главен герой в "Дълго те чаках", партнира му младата Ирем Хелваджъоулу

Последно

Край на паленето на барбекюта и приготвянето на зимнина на открито

В Плевен се забранява ползването на барбекюта и приготвянето на зимнина на открито. Това...

„Промяната“ гласят милионер за кмет на София, Борис Бонев и ДБ отстъпват

Един безспорно успял млад софиянец - съоснователят на Тelerik и “Телерик Академия” Васил Терзиев, май е сред...

Късметче на деня за 25 ноември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 25 ноември 2022 година "Покажи на какво си способен, остави...

След приключване на снимките на сериала “Завинаги”, който сега се гледа с огромен интерес у нас, екранният Фарук Боран си даде принудителна почивка заради коронавируса, но не стоя със скръстени ръце. Докато бе затворен вкъщи, заедно с бившата си съпруга Фейза Актан и синът им Кузей, Йозджан Дениз написа сценарий и засне филм, съобщава trud.bg. На Фейза й се наложи да се пробва като актриса, тъй като именно на нея й бе отредена главната роля.

Съдейки по кадрите, които се появиха от импровизираната снимачна площадка в дома на Йозджан Дениз, по лицето на Фейза Актан имаше доста синини, което подсказа, че филмът засяга домашното насилие.
Наскоро актьорът се завърна на снимачната площадка като главен герой в новия турски сериал на Star TV – “Дълго те чаках „, който разказва истинска история. Първият кадър бе направен лично от Йозджан Дениз.

Пълна идилия в хитовия сериал „Завинаги“: Лелята на Сюрея навила сценаристите да я омъжат

В лентата му партнира младата Ирем Хелваджъоулу, спечелила любовта на турската публиката с ролята на Нефес от сериала “Ти разкажи, Черно море”, а у нас е позната като Нурбахар хатун в най-успешния турски исторически сериал “Великолепният век”.
Ирем е с 18 лета по-малка от 48-годишния Йозджан, но в последните години той винаги играе с доста по млади от него актриси. Пример за това е и сериалът “Завинаги”, в който си партнира с Аслъ Енвер, която е на 36.
Страстна любовна история, простираща се от Ерзинджан до Катар, от Катар до Истанбул, е в основата на историята в “Дълго те чаках”.

Кадир (Йозджан Дениз) е бизнесмен, който е изградил свой живот далеч от семейството си, а Айлиз е фотографка, израснала без баща, но здраво стъпила на земята. В неочакван момент Кадир и Айлиз се срещат и помежду им пламва голяма любов…
Йозджан Дениз, който в момента гледаме като Фарук Боран в сериала “Завинаги”, е получил предварително 5 милиона турски лири (700 хиляди долара) от продуцентската компания “Скала Медия” за участието си в новия проект “Дълго те чаках”, твърди вестник “Акшам”.

Истинската Сюрея от сериала „Завинаги“ с тежък здравословен проблем

Актьорът е направил свои поправки в сценария и се е заел с дизайна на поредицата.
Що се отнася до екранната партньорка на Йозджан Дениз в новия проект, за първи път тя се включва с малка роля в полицейска драма “Анкарска полиция”, когато е на 20 години. Най-успешната й изява на екран до момента е в най-гледания сериал през изминалия телевизионен сезон в Турция – “Ти разказвай, Черно море”. В него тя вдъхва живот на първата главна роля в кариерата си – Нефес, бягаща от мъжа си насилник жена.

Най-нови

„Промяната“ гласят милионер за кмет на София, Борис Бонев и ДБ отстъпват

Един безспорно успял млад софиянец - съоснователят на Тelerik и “Телерик Академия” Васил Терзиев, май е сред фаворите за кандидат-кмет на София...

Късметче на деня за 25 ноември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 25 ноември 2022 година "Покажи на какво си способен, остави скромността на хората без други...

Красива, но и надарена от Бога с доброта: Така всички ще запомнят Анахид Тачева

Тя беше най-красивото лице на БНТ. Телевизията трябва достойно да се раздели с нея. Жалко, че така бързо си тръгна от екрана...

Иван Кокинов, който намушка ученичката Селин 19 пъти: Кучето мръсно оцеля

Часът е около 8 вечерта, 27 юни 2021 г. Две момичета и техен приятел излизат от блок 33 на бургаския кв. “Изгрев”...

Сбогом, „Газпром“: Германия посрещна първия си кораб с втечнен природен газ

Първият кораб, специално предназначен за връщане на втечнен природен газ (ВПГ) обратно в газообразното му състояние, пристигна в Германия днес, предаде ДПА.

Още интересни публикации