сряда, септември 27, 2023

В нов турски кино хит: Фарук от „Завинаги“ влиза в ролята на прелюбодеец

Йозджан Дениз е главен герой в "Дълго те чаках", партнира му младата Ирем Хелваджъоулу

Последно

Късметче на деня за 27 септември 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 27 септември 2023 година Работи за щастието си сега, а...

Валери Божинов козирува на Бойко, подари му екип на „Левски“

Хитово видео с Бойко Борисов сподели в социалните медии култовият футболист Валери Божинов. Докато...

Богослов: Предстоятелят на Руската православна църква е висш офицер от КГБ

„Защо трябва да сме учудени, след като предстоятелят на Руската православна църква е висш офицер от КГБ...

След приключване на снимките на сериала “Завинаги”, който сега се гледа с огромен интерес у нас, екранният Фарук Боран си даде принудителна почивка заради коронавируса, но не стоя със скръстени ръце. Докато бе затворен вкъщи, заедно с бившата си съпруга Фейза Актан и синът им Кузей, Йозджан Дениз написа сценарий и засне филм, съобщава trud.bg. На Фейза й се наложи да се пробва като актриса, тъй като именно на нея й бе отредена главната роля.

Съдейки по кадрите, които се появиха от импровизираната снимачна площадка в дома на Йозджан Дениз, по лицето на Фейза Актан имаше доста синини, което подсказа, че филмът засяга домашното насилие.
Наскоро актьорът се завърна на снимачната площадка като главен герой в новия турски сериал на Star TV – “Дълго те чаках „, който разказва истинска история. Първият кадър бе направен лично от Йозджан Дениз.

Пълна идилия в хитовия сериал „Завинаги“: Лелята на Сюрея навила сценаристите да я омъжат

В лентата му партнира младата Ирем Хелваджъоулу, спечелила любовта на турската публиката с ролята на Нефес от сериала “Ти разкажи, Черно море”, а у нас е позната като Нурбахар хатун в най-успешния турски исторически сериал “Великолепният век”.
Ирем е с 18 лета по-малка от 48-годишния Йозджан, но в последните години той винаги играе с доста по млади от него актриси. Пример за това е и сериалът “Завинаги”, в който си партнира с Аслъ Енвер, която е на 36.
Страстна любовна история, простираща се от Ерзинджан до Катар, от Катар до Истанбул, е в основата на историята в “Дълго те чаках”.

Кадир (Йозджан Дениз) е бизнесмен, който е изградил свой живот далеч от семейството си, а Айлиз е фотографка, израснала без баща, но здраво стъпила на земята. В неочакван момент Кадир и Айлиз се срещат и помежду им пламва голяма любов…
Йозджан Дениз, който в момента гледаме като Фарук Боран в сериала “Завинаги”, е получил предварително 5 милиона турски лири (700 хиляди долара) от продуцентската компания “Скала Медия” за участието си в новия проект “Дълго те чаках”, твърди вестник “Акшам”.

Истинската Сюрея от сериала „Завинаги“ с тежък здравословен проблем

Актьорът е направил свои поправки в сценария и се е заел с дизайна на поредицата.
Що се отнася до екранната партньорка на Йозджан Дениз в новия проект, за първи път тя се включва с малка роля в полицейска драма “Анкарска полиция”, когато е на 20 години. Най-успешната й изява на екран до момента е в най-гледания сериал през изминалия телевизионен сезон в Турция – “Ти разказвай, Черно море”. В него тя вдъхва живот на първата главна роля в кариерата си – Нефес, бягаща от мъжа си насилник жена.

Най-нови

Валери Божинов козирува на Бойко, подари му екип на „Левски“

Хитово видео с Бойко Борисов сподели в социалните медии култовият футболист Валери Божинов. Докато лидерът на ГЕРБ и бивш...

Богослов: Предстоятелят на Руската православна църква е висш офицер от КГБ

„Защо трябва да сме учудени, след като предстоятелят на Руската православна църква е висш офицер от КГБ и по-голямата част от Светия...

Кошмарна присъда чака заловените ни шпиони в Англия

Петима български граждани бяха задържани под стража, след като се явиха пред лондонски съд, обвинени в шпионаж в полза на Русия.

За 2 години: Сиренето, кашкавалът и яйцата поскъпнаха с рекордните 50%

Млякото, сиренето, кашкавалът и яйцата са поскъпнали с близо 50 на сто за две години. Годишната инфлация към края...

Вкарват Славчо Пеев в санаториум

На специално лечение в санаториум ще се подложи актьорът ветеран Славчо Пеев. Комедийната звезда на Сатирата е започнал да...

Още интересни публикации