събота, януари 28, 2023

Гадателката на Берлускони ни попари: Отиваме на избори

Теодора Стефанова получава дарбата да вижда бъдещето след 18-дневна кома

Последно

Вежди Рашидов: Искам да съм бохем като Хемингуей, да изживея старостта красиво

Трябваше само да открия заседанието на този парламент като най-възрастния, а станах председател. Самата дума "най-възрастния" трябва...

Няма край: Братът на Бербатов спипан с кокаин

Асен Бербатов е бил задържан след като пробата му е реагирала положително на кокаин, съобщи lupa.bg.

Борисов погреба ПП и ДБ: Ние им работим, а те висят по парапетите

Какъв факт е това, че когато ще гласуваме съдебната реформа, Христо Иванов има по-важна работа и го...

Теодора Стефанова е известна с точните си прогнози у нас и по света. Получава дарбата да вижда бъдещето след 18-дневна кома вследствие на тежка катастрофа.

Наричат я гадателката на Силвио Берлускони, тъй като известният италиански политик цени високо прогностичните умения на българката и редовно се допитва до нея.

Стефанова направи предсказания за политическата криза у нас и отсече: „Избори догодина са много вероятни.

Може да ходим два, а дори и три пъти на избори догодина, докато изберем истинските лидери, способни да направят нужното за просперитета на България в различни сфери – икономика, здравеопазване, култура.

За съжаление, несигурната политическа ситуация у нас в момента ни лишава от свежи пари отвън, тъй като плаши инвеститорите. Затова трябва да изберем точните хора начело.

Колкото по-скоро го направим, толкова по-добре. Не виждам обаче промяна на политическия модел – няма да станем президентска република“, казва гадателката, цитирана от retro.bg.

Войната ескалира, навлиза в много опасна фаза. Президентът Путин ще бъде спрян, ще има смяна на режима му. Освен на Запад расте и вътрешното недоволство срещу президента в Москва.

Путин ще иска да осъществи на дело заканата си да натисне ядреното копче, но няма да му позволят. Това ще стане с намесата на НАТО, Г-7, Израел, Турция, Китай.

Впрочем Пекин ще се окаже най-печеливш от войната – ще се възползва от разклатената ситуация в света в момента, за да си вземе Тайван“, прогнозира още Теодора.

Най-нови

Няма край: Братът на Бербатов спипан с кокаин

Асен Бербатов е бил задържан след като пробата му е реагирала положително на кокаин, съобщи lupa.bg. Той е бил...

Борисов погреба ПП и ДБ: Ние им работим, а те висят по парапетите

Какъв факт е това, че когато ще гласуваме съдебната реформа, Христо Иванов има по-важна работа и го няма в залата. Кирил и...

Само за 9 дни: „Чебурашка“ счупи боксофиса в Русия

Най-касовият руски филм на всички времена става игралният филм "Чебурашка". Само за 9 дни лентата изкарва феноменалните 3 милиарда...

Ако ни одобрят за еврозоната: Цени в лева и в евро още от август

Ако бъде одобрено членството на България в еврозоната през юли, от август цените у нас ще бъдат двойни - в лева и...

Февруари ще е много щастлив за три зодии

Крайно време е да узнаете кои са онези 3 зодии, които няма да имат никакви проблеми през месец февруари. Всичко в живота...

Още интересни публикации