четвъртък, декември 1, 2022

Генчо от „Игри на волята“ изненада всички (Снимка)

В социалните мрежи всички са в шок

Последно

Звезда от „Кошмари в кухнята“ загина в жестока катастрофа край Мездра

Стана ясно кой е загиналият в адската катастрофа на главен път Е-79 между Мездра и Ботевград.

Д-р Емилова страда по покойния си мъж

79-годишната диетоложка на звездите д-р Людмила Емилова не спира да тъжи по покойния си съпруг Димитър, който...

Късметче на деня за 1 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 1 декември 2022 година "Не питайте за повишение на вашата...

В социалните мрежи всички са в шок от последната публикация на Генчо от „Игри на волята“. Никой не очакваше, че мъж като него може да бъде толкова сантиментален и ще направи това, което показа в мрежата, пишат от show.blitz.bg.

Мачото от риалити формата е вече на коледна вълна и това си пролича на последното му стори в Истаграм. Годината буквално се изниза, а до коледните празници остават броени седмици. Коледните украси по улиците и магазините започват да се появяват, както и вкусните щолени и сладки, типични за зимния сезон. Изглежда обаче, че коледното настроение е обзело и Генчо от „Игри на волята“.

Земеделецът сподели в Инстаграм, че елхата е вече украсена в родната му къща в Харманли. Е, още дори не сме в средата на ноември, но има много хора, които започват с приготовленията и украсите за Коледа от по-рано. Изглежда, че Генчо и семейството му са именно от тези хора. Земеделецът може и да е готов за празниците, но първо предстои да видим дали ще стигне до финал в Игрите. В нета се шушука, че именно Генчо е един от сигурните финалисти в този сезон, но предстои да разберем. Междувременно Генчо опроверга всички слухове, че между него и Мирела има нещо повече. Наскоро се появи клюката, че красивата танцьорка му се сваляла, но няма нищо подобно. Двамата са само приятели, а Генчо е верен на своята дългогодишна приятелка Преслава.

Игри на волята: България е българска версия на колумбийското шоу Desafío. Българската версия започва през есента на 2019 г. Водещ на първия сезон е Александра Сърчаджиева, а на останалите – Ралица Паскалева и Димо Алексиев. Три или повече отбора мерят сили в решителна битка за по-добри условия за живот, но само един извоюва привилегията да живее в лукс. Вторият работи за поминъка си, като сформира рибарска бригада (стопанство в останалите сезони), а третият е изоставен на безлюден плаж (дивата река в останалите сезони), където оцелява като след корабокрушение – без подслон и храна. Ежедневието на участниците е непрекъснато състезание с времето и обстоятелствата, но в крайна сметка всеки получава това, което заслужава. В трети сезон е добавена нова локация – Плажът на Отшелника. Там един човек оцелява и на края на седмицата се състезава с човека, който е получил най-много гласове на племенния съвет и е бил победен след елиминационната битка. Никой не подозира за съществуването на Плажът на Отшелника.

Най-нови

Д-р Емилова страда по покойния си мъж

79-годишната диетоложка на звездите д-р Людмила Емилова не спира да тъжи по покойния си съпруг Димитър, който издъхна внезапно от инфаркт през...

Късметче на деня за 1 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 1 декември 2022 година "Не питайте за повишение на вашата заплата, нова и по-вълнуваща работа...

Няма да опростят глоби за винетки в село до София: За 1 км жителите натрупали милиони

Националното толуправление няма намерение да опрости глоби за десетки милиони левове, които е наложило на жители на софийското село Пролеша.

Румен Радев: Оставянето на България извън Шенген не е в интерес на Европейския съюз

Оставянето на България извън Шенген не е в интерес на Европейския съюз. Това не допринася за общите усилия за...

Родители откриха отвлечената си преди 51 години дъщеря с ДНК тест

Семейство от тексаския град Форт Уърт откри отвлечената си преди 51 години дъщеря след ДНК тест, съобщи Би Би Си.

Още интересни публикации