четвъртък, декември 8, 2022

Гергана Гунчева: С Петър Бакърджиев сме разделени от година, готова съм за нова връзка

Мис България 2004 продължава да отглежда децата си с помощта на спортния журналист

Последно

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново.

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат...

Тъжна вест: Почина уважаван писател и журналист от соца

Напусна ни още един от големите майстори на българското художествено слово Валентин Караманчев, съобщиха на БТА от...

„С Петър Бакърджиев се разделихме преди година, но заедно отглеждаме двете ни деца Самуил и Максим. Страхотни приятели сме.“

Това призна пред предаването „Търси се“ спортната журналистка от Би Ти Ви Гергана Гунчева, добила популярност с титлата си „Мис България“ от 2004 г.

Двамата продължават да бъдат приятели. „Обмислях раздялата с Петър две години, правихме опити да останем заедно, но не се получи“, признава Гери.

Гергана разкри, че вече е готова за нова връзка: „Когато му дойде времето.“

„Не съм затворена за любовта, но на тази възраст нещата вече стават по-бавно.

В момента съм сама. Имам ясни цели и знам какво искам в личен и професионален план. Обичам себе си повече в сравнение с преди“, каза бившата Мис България 2004.

Петър Бакърджиев разкри, че животът с Гергана за него е сбъдната мечта. „С нея постигнахме всичко най-важно, което трябва да направи човек в своя живот.

Да възпита деца, да построи дом и да засади дърво. С Гери го направихме. Бяхме заедно 10 години и това е един от най-хубавите периоди в живота ми.

Гери е много добър и открит човек. Аз съм по-затворен, направо темерут.“

Бакърджиев призна, че раздялата е била трудна, но това е било най-добрият избор в житейската ситуация пред която той и Гери са били изправени.

„Аз бях инициатор Гергана да дойде в Би Ти Ви„, разкри спортният журналист.

Двете деца на Петър и Гери се включиха в ефир: „Тате е по-строг от мама“, категорични са малчуганите Максим и Самуил.

Двамата тренират футбол в „Левски“ и мечтаят да бъдат професионални спортисти.

В предаването се включи една от най-добрите приятелки на Гери – Мария Джерекарова.

„Гергана се намира в един от най-добрите периоди от живота си, вече се чувства много по-добре след раздялата с Пепи.

С нея се чуваме всеки ден и за мен нейното мнение е компас. Гери е много чувствителен и емоционален човек.

Ние двете имаме общи ритаули и един специфичен жест с ръцете, с който в социалните мрежи е известен футболистът Валери Божинов„.

Даниела Велчева, майката на Гери Гунчева беше откровена пред „Търси се“. „Дъщеря ми споделя всичко с мен и знам през какво премина около раздялата с Пепи – призна Даниела.

Когато научих за нейното решение да сложи край на връзката си с бащата на нейните деца, първото което й казах беше да помисли за Самуил и Максим.

Но и да не забравя за своето щастие. Животът е кратък и човек трябва да бъде щастлив сега, а не някога в бъдеще.“

Гергана Гунчева е израснала в семейство на разделени родители. Нейният баща заминава за Италия след развода и връзката му с Гери не е толкова силна, колкото е тази между майка и дъщеря.

„Поддържаме добри отношения с баща ми„, казва Гери.

От началото на август едно от най-опитните лица на спортната журналистика у нас – Гергана Гунчева, се премести от Нова тв в Би Ти Ви и води спортните новини.

Мис България 2004 е репортер и води спортните емисии заедно с бившия си мъж Петър Бакърджиев, Валери Генов и Димитър Тасев.

„Тя е не само сред най-харесваните лица от екрана, но и доказан професионалист със завиден опит от големи спортни събития от България и света“, казва за нея Антон Хекимян, директор “Новини, актуални предавания и спорт” в Би Ти Ви.

Бившият мъж на Гунчева, спортният журналист на Би Ти Ви Петър Бакърджиев съвсем наскоро стана татко на момиченце. Бебето се казва Бориса, тежи 2,800 кг. и е 50 сантиметра.

Той сам съобщи новината в ефир и се оказа, че никой от колегите му не е знаел, че чака бебе. Натали Трифонова с изненада го попита защо никой не е подозирал.

Петър Бакърджиев има две момчета от бившата си половинка Гергана Гунчева, която сега също е в спортния отдел на Би Ти Ви.

Преди нея журналистът имаше връзка с друга своя колежка – Виктория Петрова. Коя обаче е новата му жена, не е ясно.

Най-нови

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат неконтролируемо. Синдромът...

Тъжна вест: Почина уважаван писател и журналист от соца

Напусна ни още един от големите майстори на българското художествено слово Валентин Караманчев, съобщиха на БТА от Съюза на българските писатели.

Ани Салич се моли на Преподобна Стойна

Тв звездата Ани Салич е потърсила упование в духовната учителка на Баба Ванга – неканонизираната светица Преподобна Стойна. Новинарката...

Германия заплаши да наложи вето над Хърватия, ако България и Румъния останат извън Шенген

Германия и Люксембург заплашиха да наложат вето над Хърватия, ако България и Румъния не бъдат приети в шенгенското пространство, съобщи журналистът Джак...

Избраха Владимир Путин за Неудачник на годината

Авторитетното списание „Политико“ публикува класация на 28-те най-влиятелни личности в Европа. Украинският президент Володимир Зеленски оглави списъка, а руският...

Още интересни публикации