сряда, август 10, 2022

Голяма хубавица събира тен и разпуска в морския сарай на Ахмед Доган (Снимки)

Почетният председател на ДПС внимателно подбирал гостите си

Последно

На добра компания се радва Ахмед Доган по време на престоите си в морските си сараи в парка „Росенец“, превърнали се в най-горещата и скандална точка у нас през последните седмици, съобщи „Ретро“. Въпреки че достъпът до морското имение на почетния председател на ДПС е строго контролиран, все пак той обичал да посреща гости там през летния сезон. Сред най-честите посетители в палата му били синът му Демир и снаха му Памела. Красавицата, която дари Сокола с първороден внук през декември 2018 г., не се притеснява да споделя в социалните мрежи снимки от гостуванията си в неговата неприкосновена резиденция. На тях се вижда как атрактивната брюнетка и бивша гимнастичка позира на терасата на сараите с изглед към залива, както и край басейните.

Очевидно Памела е в отлични отношения със своя свекър и е добре приета в семейството, макар в началото да вървяха слухове, че почетният лидер на ДПС бил против връзката на сина си с нея.
Памела и Демир Доган са двойка вече близо 3 години, а техният син Адмир наскоро навърши година и половина. Синът на Сокола, половинката му и наследникът им не живеят в Боянските сараи на политика, а в отделен апартамент в София.

Докато течаха бурните протести на „Росенец“ през миналия уикенд, те предпочетоха да останат в столицата и споделиха в социалните мрежи, че се забавляват дружно на картинг писта, а после и на обяд с приятели. Макар да имат възможност летата да прекарват плътно в имението на Доган, младото семейство не се ограничава в почивките си. Сред любимите им дестинации е и съседна Гърция, където обаче едва ли това лято ще успеят да отмарят.

Снахата на Сокола също не произлиза от обикновено семейство. Тя е дъщеря на Николай Жейнов – един от най-успешните футболни мениджъри у нас, и от малка се радва на охолен начин на живот. В момента Памела не работи, а се е посветила изцяло на грижите около малкия Адмир. Синът на Доган пък върти собствен бизнес и избягва публичността, досущ като баща си.

Най-нови

Дневен хороскоп за 9 август 2022: Влюбване за Телците, Девите да внимават с еуфорията

Дневен хороскоп за 9 август 2022 Овен Днес може да сте необикновено подвижни и жизнени. Струва...

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Лична драма: Безскрупулно измами две жени, сега ще си плати

Беше прекрасен есенен ден и възползвайки се от топлото време, със съпруга ми се разхождахме в града. Разговаряхме за дребни неща, планирахме...

Още интересни публикации