петък, декември 2, 2022

Грозна гавра: Георги Христов пак се разпищоли, обиди жестоко Михаела Филева

Естрадната звезда отново изля своята злъч в социалните мрежи, после изтри поста

Последно

Каримански ни попари: Невъзможно е минималната работна заплата да стане 860 лева

Ако дефицитът на Бюджет 2022 е бил толкова добър, да приемем, че и за 2023 г. ще...

Проф. Георги Рачев: Пролет в началото на декември

До средата на декември се очертава да е топло с нетипично високи температури за това време на...

Бившият на Ани Салич съсипан, няма пари за осигуровки

Бранко Салич – бившият съпруг на новинарката Ани Салич, продължава да бъде в критично финансово положение.

Георги Христов за пореден път се изказа грубо и обидно за колега. Поп певецът избухна във фейсбук срещу Михаела Филева. Христов обиди младата изпълнителка, а после изтри публикацията, съобщи Lupa.bg. „Михаела Филева е изключително нечувствително, безинтересно и безсмислено творение на некадърници“, написа Христов Все още не е ясно каква е причината за гневната му реакция.

Последните изяви на младата певица бяха на концерта „Музика под звездите“ в Античния театър, където тя си партнираше с Максим Ешкенази. Освен Михаела Филева, в полезрението на певеца, който е с тен на мулат, са влизали и още много негови колеги.
Думите на Христов към Филева са сериозен удар по самочувствието й, като се има предвид, че идват от колоса на българската естрада.

Разбира се, постът бързичко изчезна, както обича да прави Христов.
Най – вероятно прозрението му се основава на последните изяви на певицата от „Монте мюзик“, която пя на концерта „Музика под звездите“ в Античния театър, партнирайки си с Максим Ешкенази. Изпълнителят на „Черно и бяло“ неведнъж е предизвиквал полемики в мрежата със своите изказвания. Да изтрие свои думи също не се случва за първи път.

Филева далеч не е първата попадала под критичните нападки на певеца.
През април той насмете виртуално Мартин Карбовски заради филма му за Лили Иванова.
Преди това пък се „разсърди“ на Маги Халваджиян и „Капките“, понеже ползвали песните му без да го попитат.
Извънредните мерки въведени заради пандемията, пък накара изпълнителя да избухне срещу „щаба“ на ген. Мутафчийски, защото планираните концерти на Георги Христов пропаднаха.

„Любимка“ в това отношение, обаче му остава бившата жена на популярния хуморист имитатор Венци Мартинов – певицата Катя Близнакова. Двамата неведнъж са си разменяли лоши думи, част от които граничещи с явна вулгарност.
„Георги Христов! Жалко, всичко има лимит, дотук!“ – гласеше едно от последните изказвания на Близнакова след поредната порция обиди от страна на колегата й.

Що се отнася до Филева, може би Георги Христов не е далече от истината и повтаря нещо, което вече е звучало в ефира. Припомнете си, че в последния сезон на VIP Brother Лора Караджова, Наско Колев и Папи Ханс, често се шегуваха с певческите способности на Филева, а веднъж дори разкриха неприятни черти от характера на колежката си.

„Музика под звездите“ в Пловдив с Михаела Филева и Максим Ешкенази

Магнетичната Михаела Филева и диригентът Максим Ешкенази бяха главните действащи лица в забележителното музикално събитие „Музика под звездите“, което се състоя тази неделя (4 октомври), в Летен театър Бунарджика – Пловдив.
Концертът събра над 60 музиканти, между които лайв група и симфоничен оркестър. Партньор на Михаела в част от изпълненията бедшe баритонът Валери Труманов.

Михаела Филева неведнъж е делила сцена с диригента Максим Ешкенази. Заедно са представяли популярни нейни песни, оркестрирани за симфоничен оркестър и любими произведения от мюзикъли и филми. В „Музика под звездите“ чухме „Инкогнито“, „Опасно близки“, „Латиносеньорита“ в изпълнение на лайв група, „Нова страница“ прозвуча само с акомпанимент на пиано, за „И аз съм тук“ към бенда се присъедини щрайх, а емблематичната „Приливи и отливи“ прозвуча за първи път в изпълнение на симфоничен оркестър.

Във втората част на концерта публиката се наслади на любими произведения от мюзикъли и филми и видя Михаела в по-различна светлина, запозна се и с талантливия български баритон Валери Труманов.
Концертът „Музика под звездите“ премахва границите между популярната музика и класическото изкуство. Философията на събитието е, че музиката общува без предразсъдъци, като прави хората щастливи.

Харизматичните музиканти, които видяхме на сцената на Летния театър в Пловдив, оставиха трайни спомени в сърцата на публиката.
Концертът „Музика под звездите“ бе с билети на цени от 15 до 25 лв., като входът за деца до 7 г. е безплатен, а тези на възраст от 8 до 14 години ползваха 5 лева отстъпка от цената на билета спрямо ценовата категория, която са избрали.
Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Министерството на културата.

Най-нови

Проф. Георги Рачев: Пролет в началото на декември

До средата на декември се очертава да е топло с нетипично високи температури за това време на годината, обяви проф. Георги Рачев...

Бившият на Ани Салич съсипан, няма пари за осигуровки

Бранко Салич – бившият съпруг на новинарката Ани Салич, продължава да бъде в критично финансово положение. Оказва се, че...

Бебе и сватба за Алекса и Елица от „Игри на волята“

Любовта между Алекса и Елица от тазгодишния сезон на "Игри на волята" се превърна в една от основните теми редом до дуелите...

Скръбна вест: Само на 20 години почина знаково лице от протестите

Почина един от активните участници в протестите у нас през 2021 година. 20-годишният Павел Динев от Бургас е напуснал този свят, съобщиха...

Обвиниха и Юлиан Вергов за побоя над Диана Димитрова

Публикацията отпреди няколко дни на Диана Димитрова, от която стана ясно, че тя е станала жертва на физически тормоз, шокира всички. Моментално...

Още интересни публикации