четвъртък, октомври 21, 2021

Данчето Христова: Това у нас не е демокрация, а анархия

Възхищавам се от Лили Иванова, призна голямата ни естрадна певица

Последно

Екзотика: България без първа дама, ако изберем Герджиков за президент

България остава без първа дама за пръв път в историята си, ако ректорът на Софийския университет и...

Важно за всички българи: Как и къде се вади зелен сертификат

Зеленият сертификат е документ за завършена ваксинация, доказано преболедуване или отрицателен тест за COVID-19. Той може да...

Министър Кацаров: Сертификат за деца само над 18 г, от утре учениците в София са онлайн

Народът ни е изправен пред огромно изпитание и много хора не си дават сметка, че всеки 7-и,...

Йорданка Христова и Петя Буюклиева също се включиха в спора „за“ и „против“ Лили Иванова, който се отприщи след концерта на естрадната прима в Античния театър в Пловдив. И двете й по-млади колежки в бранша я защитиха от грозните нападки и от призивите да се оттегли от сцената, защото пяла фалшиво.

„Възхищавам се от Лили. Нейната кариера е дълбоко осмислена и заслужава само аплодисменти. В нашата страна всеки си говори и пише каквото си поиска. Това не е демокрация, а анархия! Цялата тази история се раздуха до такива небивали размери… Сякаш всичко друго ни е наред, че един концерт е развалил всеобщата идилия в държавата. За мен истината е съвсем различна.

Музиканти се питат: Време ли е Лили Иванова да каже „сбогом“ на сцената

Ние тук не сме научени да не спазваме никакви правила. Всяка една норма се пренебрегва. Това е причината да сме на този хал. Вижте как се държат шофьорите по пътищата, това също е доста показателно“, сподели обичаната естрадна певица Йорданка Христова. На подобно мнение е и Петя Буюклиева. „Това са икони, които не можеш да ги покриваш с пластове тиня. Не можеш да изцапаш една икона! Ти можеш да изцапаш себе си с тинята, която хвърляш по една личност, която е легенда за България, възпитавала поколения наред в естетика“, смята тя.

„Лили Иванова и до момента е любимка на цял един народ и залите на нейните концерти за препълнени. Затова мисля, че не е красиво да хвърляш кал, защото тази кал, като бумеранг, се връща към теб след това и към твоето име. Лили Иванова трябва да бъде аплодирана, дори и само да излезе и да се представи на сцената, без да пее – да каже: Здравейте, фенове, обичам ви! Защото вече е на това ниво“, сподели Петя Буюклиева.

Георги Христов бесен: Свалете мръсните си ръце от Лили Иванова

„Когато бях в Куба, на сцената излезе една много възрастна жена, обаче нагласена, направена, една слабичка, бонбон. Супер звезда за кубинците! Публиката беше на крака – и тя нямаше нужда да пее, те плачеха и викаха нейното име! Достатъчно е пяла, достатъчно е възпитавала този респект“, добави изпълнителката на „Жена на всички времена“.

Скандалът избухна, след като журналистът Георги Тошев изрази публично възмущението си от начина на пеене на Лили Иванова в Пловдив. Той бе сред зрителите в Античния театър и дълги години бе в близкото обкръжение на примата. „Всичко има начало … и край! Да знаеш кога … и как“, написа той във фейсбук. Постът му възпламени вълна от коментари „за“ и „против“ Лили Иванова. От негови думи към коментари под поста му стана ясно и че озвучаването в Античния театър е било под всяка критика, което е странно имайки предвид, че в това отношение Лили Иванова е доказвала през годините, че е перфекционист.

Най-нови

Важно за всички българи: Как и къде се вади зелен сертификат

Зеленият сертификат е документ за завършена ваксинация, доказано преболедуване или отрицателен тест за COVID-19. Той може да се получи от мястото на...

Министър Кацаров: Сертификат за деца само над 18 г, от утре учениците в София са онлайн

Народът ни е изправен пред огромно изпитание и много хора не си дават сметка, че всеки 7-и, приет в болница умира, каза...

Късметче на деня за 18 октомври 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 18 октомври 2021 година Щастието ще дойде при теб, когато си на правилния път. Не...

Три са зодиите, които са царе на моногамната любов

Тези зодии са сигурни в избора си и когато се влюбят, то определено е за дълъг период. Сериозни и лоялни, те няма...

Мощна молитва към Иисус Христос

Молитвите са силни думи с много положителна енергия, които могат да ни помогнат да станем много по-добри и духовно извисени хора. Разбира...

Още интересни публикации