петък, декември 2, 2022

Декември ще предложи изненади в любовта за всяка зодия

Декември ще ни посрещне с много вълшебства, особено що се отнася до любовта. Зодиите ще имат хубави преживявания, дори да се появят трудности, те ще отминат бързо и ще посрещнат Коледа щастливи

Последно

Каримански ни попари: Невъзможно е минималната работна заплата да стане 860 лева

Ако дефицитът на Бюджет 2022 е бил толкова добър, да приемем, че и за 2023 г. ще...

Проф. Георги Рачев: Пролет в началото на декември

До средата на декември се очертава да е топло с нетипично високи температури за това време на...

Бившият на Ани Салич съсипан, няма пари за осигуровки

Бранко Салич – бившият съпруг на новинарката Ани Салич, продължава да бъде в критично финансово положение.

Декември ще ни посрещне с много вълшебства, особено що се отнася до любовта. Зодиите ще имат хубави преживявания, дори да се появят трудности, те ще отминат бързо и ще посрещнат Коледа щастливи, пишат от actualno.com.

Овен:
През декември ще се насладите на едни спокойно взаимоотношения в любовта, романтика и хубави преживявания. Няма да има за какво да се тревожите, при вас всичко ще върви по мед и масло.

Телец:
През последния месец на годината може да имате малко по-сериозни разговори с вашия партньор – накъде вървите, какво да очаквате от бъдещето и да видите дали плановете ви се преплитат. Ако това е така, няма за какво да се тревожите.

Близнаци:
Близнаците ще имат нова връзка, която много бързо ще стане сериозна и още в началото на 2021 г. ще заживеят заедно с новата си половинка. Ако го усещате със сърцето си, значи решението ви е правилно.

Рак:
Раците ще имат флирт, който ще завърши по интересен начин. Те имат нужда от малко повдигане на самочувствието, а този дълъг флирт идва в най-подходящото време за тях. Дали ще има връзка? Не се знае, важното е да уловите момента и да му се насладите.

Лъв:
Декември ще бъде много вълшебен за Лъвовете. Съдбата им е подготвила голямо събитие, а то е това, че ще се сгодят с половинката си. Коледата ще бъде по-приказна от всяка друга.

Дева:
Девите е време да предприемат сериозна крачка във връзката си, иначе има възможност да загубят човека до себе си, който чака развитие от много време. Ако обичате този човек – дайте му всичко, което иска. Ако не – просто го оставете да си тръгне и да потърси щастието си другаде.

Везни:
Декември ви е приготвил много интересни и страстни срещи с нов човек, който ще запали пламъчето у вас. Тези нови взаимоотношения ще се много неопределени, но много вълнуващи. Не им слагайте етикет, докато не разберете накъде вървят нещата.

Скорпион:
Любовта идва при Скорпионите! Необвързаните ще се влюбят лудо в човек, който вече познават, но ще видят в нова светлина. Обвързаните пък ще имат спокоен и щастлив месец с половинката си и ще получат голям и отдавна желан подарък.

Стрелец:
Стрелците ще имат някои пререкания с половинката си и периодът ще е малко напрегнат. По-добре поговорете открито, разберете се и не се оставяйте на гнева да ви води. Прекарайте празниците, за да се сближите, не за да сте далеч един от друг.

Козирог:
Неочаквана целувка може да обърка чувствата ви, но бързо се отърсете от това и вземете решение какво ще последва. В любовта няма лесни решения, затова не бързайте!

Водолей:
За Водолеите Коледата ще е истински вълшебна, сплотена и изпълнена с любов. Много представители на зодията ще научат, че чакат бебе! Ако това не е най-големият подарък, кой е?

Риби:
Рибите ще се радват на много внимание от противоположния пол. Ще излязат на вълнуваща първа среща с някого и тя ще бъде като по филмите. Това, което следва… е само загадка. Очаквайте!

Зодиак е видимият път на Слънцето, който то изминава по небесната сфера за една година. Думата има гръцки произход, като се използва и в по-широк контекст, включващ и други традиции. Земята обикаля около Слънцето, като прави една обиколка за година. На наблюдател от Земята изглежда, че Слънцето се движи сред звездите, като след една година се връща на първоначалното си място. Годишният път на Слънцето сред звездите се нарича еклиптика или зодиакален кръг и представлява проекцията на земната орбита върху небесната сфера.

Интересът към тази част от небето е довел до разделянето ѝ на 12 равни части, назовани с имената на намиращите се там съзвездия. Те се наричат зодиакални съзвездия и могат да се използват като своеобразен календар, тъй като Слънцето преминава през всяко зодиакално съзвездие за един месец. Поради прецесията на земната ос точките на пролетното и есенното равноденствие бавно се придвижват на фона на звездите, поради което датата на преминаване на Слънцето от едно съзвездие в друго постепенно се променя.

Най-нови

Проф. Георги Рачев: Пролет в началото на декември

До средата на декември се очертава да е топло с нетипично високи температури за това време на годината, обяви проф. Георги Рачев...

Бившият на Ани Салич съсипан, няма пари за осигуровки

Бранко Салич – бившият съпруг на новинарката Ани Салич, продължава да бъде в критично финансово положение. Оказва се, че...

Бебе и сватба за Алекса и Елица от „Игри на волята“

Любовта между Алекса и Елица от тазгодишния сезон на "Игри на волята" се превърна в една от основните теми редом до дуелите...

Скръбна вест: Само на 20 години почина знаково лице от протестите

Почина един от активните участници в протестите у нас през 2021 година. 20-годишният Павел Динев от Бургас е напуснал този свят, съобщиха...

Обвиниха и Юлиан Вергов за побоя над Диана Димитрова

Публикацията отпреди няколко дни на Диана Димитрова, от която стана ясно, че тя е станала жертва на физически тормоз, шокира всички. Моментално...

Още интересни публикации