събота, декември 10, 2022

Деси Радева обърна гръб на политиката: Фамилията на първата дама в очакване на наследник

Социолог: Румен Радев ще направи грешка, ако създаде партия

Последно

Катето Евро: Исках и Славена Вътова за снаха

"Жалко, че Славена Вътова не успя да ми стане снаха. Много го исках, но…"

Деси Радева на пазар с охранителка от НСО, която й мъкне торбите

При една от твърде редките си публични изяви напоследък президентшата Десислава Радева навести Панаира на книгата в...

В очакване на наследник е първата дама Десислава Радева, съобщи „Ретро“. С бебе обаче няма да я зарадва нейният 23-годишен син Страхил, а първият й братовчед Кристиян.
Цялата рода на президентшата била в трепетно очакване на новото попълнение в семейството. Не е тайна, че Ген. Деси е изключително близка с роднините си по майчина линия и поддържа топли отношения както с леля си и свако си, така и с тримата братовчеди. Тя била и сред първите, които узнали новината за бременността на Галя, съпругата на нейния братовчед. До месеци първата дама ще бъде леля, а полът на бебето бъдещите родители пазят в тайна.

Самият президент Радев също отлично познавал многолюдната фамилия на жена си. Двамата с Десислава бяха и сред гостите на сватбата на нейния братовчед, която се проведе преди 2 години в ресторант на брега на морето край Бургас. Единствено „Ретро“ тогава успя да се сдобие със снимки от церемонията и тържествената вечеря след това, от които се видя, че президентът бе настанен на една маса с родата на жена си.

Тя обаче не бе така радушно приета от неговото семейство, което продължава да издига на пиедестал и тачи повече първата му съпруга и майка на двете му деца – Гинка Кесякова. За напрежението между Ген. Деси и майката на президента се носят легенди в село Славяново, където пенсионерката Станка живее.

Близки до роднините на държавния глава издават, че жена му Десислава не успяла да се сближи и с неговата кака Лозана, която продължавала да таи мили чувства към бившата си снаха Гинка. За сметка на това пък всички роднини на Десислава са поддръжници на Радев и непрекъснато засвидетелстват доверието си в него, публикувайки всичките му речи в социалните си мрежи.

Социолог: Румен Радев ще направи грешка, ако създаде партия

Президентът ще направи грешка, ако създаде политическа формация. Това мнение изрази социологът от „Тренд“ Евелина Славкова пред NOVA. Според нея ни очаква много шарен парламент.
Главният въпрос според нея е кои политически сили ще съставят следващото правителство. ГЕРБ са вече 10 години в управлението, имат твърд електорат.

Славкова допълни, че може да има правителство на малцинството, може да има правителство, подкрепено от други политически сили, може да има коалиционно управление. „Всичко е възможно“, коментира Славкова.
По думите й протестите срещу властта вече са по-слаби, но недоволството ще завърши, когато дойдат изборите.

Най-нови

Катето Евро: Исках и Славена Вътова за снаха

"Жалко, че Славена Вътова не успя да ми стане снаха. Много го исках, но…" С тези думи избухна...

Деси Радева на пазар с охранителка от НСО, която й мъкне торбите

При една от твърде редките си публични изяви напоследък президентшата Десислава Радева навести Панаира на книгата в НДК в компанията на любимата...

Хекимян отърва уволнението

Антон Хекимян отрече главата му да е на гилотината и да се готви уволнението му. И през новата 2023...

Диана Димитрова: Обществото ни е с ампутирани крака, нямаме място нито в Шенген, нито в ЕС

Актрисата Диана Димитрова написа гневен пост във фейсбук по повод обидите към нея. От него става ясно, че тя...

Румънците са бесни: Заради Шенген бойкотират Моцарт и Сваровски

Отношенията между Букурещ и Виена драстично се влошават в последните часове, след ветото, което Австрия наложи на Румъния за присъединяването към Шенгенската...

Още интересни публикации