вторник, март 21, 2023

Деси Радева обърна гръб на политиката: Фамилията на първата дама в очакване на наследник

Социолог: Румен Радев ще направи грешка, ако създаде партия

Последно

Късметче на деня за 21 март 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 21 март 2023 година Днес за теб е емоционален ден....

Шарън Стоун през сълзи: Загубих половината си пари от фалита на банките

“Загубих половината си пари заради това нещо с банките.” Това разкри през сълзи актрисата...

Турци провалят “Сървайвър”

“Сървайвър” е големият губещ формат в тв ефира, отстъпвайки драстично с незадоволителни рейтинги пред всички останали предавания.

В очакване на наследник е първата дама Десислава Радева, съобщи „Ретро“. С бебе обаче няма да я зарадва нейният 23-годишен син Страхил, а първият й братовчед Кристиян.
Цялата рода на президентшата била в трепетно очакване на новото попълнение в семейството. Не е тайна, че Ген. Деси е изключително близка с роднините си по майчина линия и поддържа топли отношения както с леля си и свако си, така и с тримата братовчеди. Тя била и сред първите, които узнали новината за бременността на Галя, съпругата на нейния братовчед. До месеци първата дама ще бъде леля, а полът на бебето бъдещите родители пазят в тайна.

Самият президент Радев също отлично познавал многолюдната фамилия на жена си. Двамата с Десислава бяха и сред гостите на сватбата на нейния братовчед, която се проведе преди 2 години в ресторант на брега на морето край Бургас. Единствено „Ретро“ тогава успя да се сдобие със снимки от церемонията и тържествената вечеря след това, от които се видя, че президентът бе настанен на една маса с родата на жена си.

Тя обаче не бе така радушно приета от неговото семейство, което продължава да издига на пиедестал и тачи повече първата му съпруга и майка на двете му деца – Гинка Кесякова. За напрежението между Ген. Деси и майката на президента се носят легенди в село Славяново, където пенсионерката Станка живее.

Близки до роднините на държавния глава издават, че жена му Десислава не успяла да се сближи и с неговата кака Лозана, която продължавала да таи мили чувства към бившата си снаха Гинка. За сметка на това пък всички роднини на Десислава са поддръжници на Радев и непрекъснато засвидетелстват доверието си в него, публикувайки всичките му речи в социалните си мрежи.

Социолог: Румен Радев ще направи грешка, ако създаде партия

Президентът ще направи грешка, ако създаде политическа формация. Това мнение изрази социологът от „Тренд“ Евелина Славкова пред NOVA. Според нея ни очаква много шарен парламент.
Главният въпрос според нея е кои политически сили ще съставят следващото правителство. ГЕРБ са вече 10 години в управлението, имат твърд електорат.

Славкова допълни, че може да има правителство на малцинството, може да има правителство, подкрепено от други политически сили, може да има коалиционно управление. „Всичко е възможно“, коментира Славкова.
По думите й протестите срещу властта вече са по-слаби, но недоволството ще завърши, когато дойдат изборите.

Най-нови

Шарън Стоун през сълзи: Загубих половината си пари от фалита на банките

“Загубих половината си пари заради това нещо с банките.” Това разкри през сълзи актрисата Шарън Стоун по време на...

Турци провалят “Сървайвър”

“Сървайвър” е големият губещ формат в тв ефира, отстъпвайки драстично с незадоволителни рейтинги пред всички останали предавания. Оказва се,...

Д-р Емилова: Отслабването с инжекции за диабет може да отключи рак

Пролетта е сезон за пречистване на тялото. Неслучайно пролетните пости са най-дългите - 48 дни, защото организмът трябва да...

Бояна Шарлопова се изпокара с доведената си дъщеря

Бързо разбрах, че в живота има много мъже, но повечето от тях са с малко „м“, твърди бизнес дамата, цитирана от "Марица".

Пълен обрат: Васил Драганов се обясни в любов на Андреа „Кебапчиева“

„Една голяма любов за съжаление приключи грозно и драматично. 18 години Андреа беше най-близкият ми човек. Много се обичахме.

Още интересни публикации