петък, май 14, 2021

Димитър Рачков заби нож в гърба на Слави Трифонов, открадна му най-скъпото

Николета Лозанова обяви война на комика и "забраненото" му шоу

Последно

Късметче на деня за 14 май 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 14 май 2021 година "Истинска изненада от специален човек. Пригответе...

Обърнат десерт с компот: Вкусен, лесен, бърз и най-вече евтин

Съчетанието на вкусен, лесен, бърз и икономичен сладкиш е мечта на всяка домакиня. Обърнатият сладкиш с компот...

Трагедията е огромна: Внезапно почина Миро от „Биг Брадър“

Победителят от втория сезон на предаването "Биг Брадър" е починал тази сутрин от инсулт. Това е вторият...

Димитър Рачков направи интересно разкритие, свързано с детето-чудо Крисия Тодорова, в шоуто си „Забраненото шоу на Рачков“.
„Всички мислят, че те е открил Слави Трифонов, а това всъщност не е така. Открил те е друг човек„, каза шоуменът на гостуващата му изпълнителка, която вече е на 16 г.

Той показа нейна снимка с Рафи Бохосян и добави в негов стил: „Рафаиле, пак ли си тук„.
Крисия от нейна страна добави: „Помня това, беше в Бургас на един конкурс. Ние с Рафи там се запознахме. Този конкурс беше като всеки друг, в който се явяват малки изпълнители, опитващи да се качат на по-високо ниво„.

Слави Трифонов откровено за здравето си: Живея на инжекции, болките са ужасни

Е да, Рафи е малък изпълнител„, засмя се Рачков. А самият Бохосян, който е бил жури на конкурса, добави: „Това е консурсът „Сезони“. Мисля, че тук е била на около 8 г. Веднага, след като Крисия се появи при Слави, ми се обади организаторката на конкурса и ми каза, че от цялото жури аз съм бил единственият, който й е дал 10 пълни точки„.

„Значи по мои виждания Рафи те превърна в звезда„, каза още Димитър Рачков, опитвайки се да отнеме от Слави Трифонов бащинството на Крисия в шоубизнеса.

Високо напрежение: Николета Лозанова обяви война на Рачков

Плеймейтката Николета Лозанова пък разкри любопитни подробности за себе си. Тя отговори на въпроси от фенове в социалната мрежа инстаграм. Моделката планира да си сложи импланти в задните си части.

Лозанова разкри, че в гърдите си има 450 кубика силикон, а също така планира „99% скоро“ да има нещо в дупето си. Николета отговори с интересно изображение на въпрос дали планират скоро с Михайлов да имат свое дете. Тя остави снимка на малкото лъвче Симба, което е държано на ръце.

Брюнетката споделя, че би се върнала на малкия екран, след като няколко години бе водеща на „Папараци“ и с нейно участие предаването имаше най-високия рейтинг в историята си.

Мандалото хлопна: Братът на Рачков отива зад решетките за 15 месеца

На въпроса би ли се върнала в телевизията със собствено шоу, НиЛо закачливо отвръща: „Да, стига да не се казва „Забраненото шоу на Николета“. Отговорът й породи съмнения, че двамата с Димитър Рачков не се обичат и имат стара вражда.

Най-нови

Обърнат десерт с компот: Вкусен, лесен, бърз и най-вече евтин

Съчетанието на вкусен, лесен, бърз и икономичен сладкиш е мечта на всяка домакиня. Обърнатият сладкиш с компот отговаря на всички тези изисквания....

Трагедията е огромна: Внезапно почина Миро от „Биг Брадър“

Победителят от втория сезон на предаването "Биг Брадър" е починал тази сутрин от инсулт. Това е вторият инсулт, който е получил Мирослав...

Секретни досиета: Людмила Живкова изпада в транс в Мексико

Интересът към Людмила Живкова и нейната незавидна съдба продължава да интересува и до днес българите. Много е написано за нея, много са...

Златен дъжд за Зуека: Разграбват картините за изложбата му като топъл хляб

О, този портрет на Ван Гог е мой. Моля, сложете точка!Бившият царски депутат Владимир Дончев бе един от първите, който откупи платно...

Служебният кабинет зарадва пенсионерите: Боусът от 50 лева остава поне до изборите

Служебното правителство ще продължи помощта от 50 лв. за всеки пенсионер поне до края на мандата си. Това обяви след заседанието на...

Още интересни публикации