събота, септември 24, 2022

Дневен хороскоп за 9 август 2022: Влюбване за Телците, Девите да внимават с еуфорията

Последно

Млада кифла стана за смях в „Стани богат“

Интересен участник в "Стани богат" предизвика сериозна полемика сред зрителите на фейсбук страницата на предаването.

Бодра смяна: Лена бута сестра си в политиката

Изчезналата от прожекторите Лена Бориславова изплува от небитието и преди дни цъфна на предизборна акция в градинката...

Гена Трайкова е неузнаваема: Качи 10 кг и повехна (снимки)

Година след като напусна шефското си място в Би Ти Ви, журналистката Гена Трайкова е съвсем неузнаваема.

Дневен хороскоп за 9 август 2022

Овен

Днес може да сте необикновено подвижни и жизнени. Струва си да се замислите в каква насока да насочите тази огромна енергия. При семейните Овни се запазват добрите отношения с децата, които ви се иска малко да поглезите.
Днес трябва да стоите по-далеч от подозрителни места и хора, свързани с неприятности в миналото. Не трябва да взимате и давате пари назаем.

Телец

Възможно е обновяване на чувствата достигащо до влюбване. Трябва да подхождате разумно към всеки проблем и да търсите конструктивни решения и компромиси.
Всичко се решава благополучно, ако действате обмислено и предпазливо. Прекарайте деня в семеен кръг, в атмосферата на тихи домашни радости. Денят обещава финансова печалба и е добър за покупки. Не е изключена възможността за печалба.

Близнаци

Извинете се, ако се смятате за виновни пред любимия човек и му простете. Възможен е мир в семейството, съгласие с партньора и възстановяване на прекъснатите приятелски отношения.
Много Близнаци получават морално удовлетворение и прилив на енергия от благотворителни акции, творчески срещи, организация на изложби, концерти и конкурси.
Благоприятен ден за търсенето на загубени вещи.

Рак

Възможни са интриги на съперниците и завистниците. Можете ясно да си представите негативното развитие на събитията в близко бъдеще. Днес може да поставите под съмнение старите връзки и семейните отношения.
Денят е благоприятен за получаването на информация и знания. Планираното за днес пътуване е успешно.
Възможно е нерационално разходване на сили и средства.

Лъв

Днес Лъвовете са забелязвани навсякъде, където и да се появят. Трябва да очаквате затруднения в дейностите, свързани със строителството или ремонта. Избягвайте физическите и психически претоварвания, както и всякаква дейност, свързана с риск.
Възможно е да ви се наложи да решавате заедно с партньора си въпросите относно материалното благополучие.

Дева

Не се поддавайте на еуфория. Ако не се почувствате удовлетворени от гостуването, не бързайте с тръгването и не давайте повод на злите езици. По възможност прекарайте тази вечер някъде извън дома, на гости у приятели и сред роднини.
Предстоят ви сериозни грижи и трябва да се подготвите за тях както трябва.

Везни

Личният живот може да ви поднесе доста приятни минути. Благоприятни са действията, насочени към укрепване на семейството и благоустройване на дома.
Този ден може да посветите на завършването на домашните работи, а ако няма особена необходимост от това, то е полезно да си починете.
Вероятна е поддръжката на високопоставени лица и възрастни роднини.

Скорпион

Възможно е усещането на собствената си ненужност и да се чувствате обидени от съдбата си. Не е желателно да взимате прибързани решения. Понасяте разочарованията много трудно.
Много Скорпиони губят самообладание. Прекарайте втората половина от деня у дома си.
Благоприятна е почивката, когато сте сами със себе си. Греховете и пропуските ви струват скъпо.

Стрелец

Личният живот на Стрелците може да бъде изключително неустойчив и в случая може да помогне само благоразумието. Не правете сделка със съвестта си.
Енергийният ви потенциал е намален и това е идеално време за почивка и възстановяване на силите.
Възможно е възникването на тежка финансова зависимост и необходимост да взимате пари назаем с голяма лихва.

Козирог

Напълно вероятно е обстоятелствата в живота или семейните нужди да ви принудят да се заемете с проектирането на дългосрочни планове или кардинално да промените плановете си за почивка.
Пазете се от романтични приключения. Не правете компромис със съвестта си – може да загубите много верни приятели.
Не се съгласявайте с предложенията за „лесни пари“ – те могат да доведат до нежелателни последици.

Водолей

През втората половина на деня трябва да се възстановят отношенията между влюбените. В семействата на Водолеите най-накрая възцарява любовта, спокойствието и съгласието.
Може би днес при непринудената обстановка на почивка и развлечения, успявате да установите делови отношения, които могат много да означават в живота ви.
Трябва да проявявате великодушие и щедрост.

Риби

Не пропускайте възможността да измените нещата към по-добро. Сведете до минимум задълженията си и суетенето. В спокойна обстановка се ориентирайте в своите чувства, мисли и постъпки.
Днес автолюбителите трябва да бъдат особено внимателни. Избягвайте пътуванията в тъмното време на денонощието.
Благоприятни са спокойната почивка или заниманията с ежедневните битови дейности. Предпазливостта в изказванията и трезвите сметки ви помагат да избегнете капаните.

Най-нови

Бодра смяна: Лена бута сестра си в политиката

Изчезналата от прожекторите Лена Бориславова изплува от небитието и преди дни цъфна на предизборна акция в градинката на Народния театър в София.

Гена Трайкова е неузнаваема: Качи 10 кг и повехна (снимки)

Година след като напусна шефското си място в Би Ти Ви, журналистката Гена Трайкова е съвсем неузнаваема. Бившата водеща...

Мобилизацията вече не е частична: Призовки получават и руснаци извън обявените групи

Мобилизацията в Русия заради войната в Украйна вече трудно може да се нарече частична: Из цялата страна хора биват...

Трус в Бъкингам: Дни след погребението Камила престъпи волята на Елизабет II

По всичко личи, че британската кралица-консорт Камила ще наруши вековна традиция, обичана от покойната Елизабет II. По този начин...

Трагедията е огромна: Откриха мъртви майка и син в Кюстендил

Майка и син са открити починали в къща в Кюстендил. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР – Кюстендил.

Още интересни публикации