четвъртък, септември 28, 2023

Драмата приключи: Мария показа какви са отношенията ѝ с Миро (Снимка)

Мария май го раздава много оборотна

Последно

Хилари Клинтън се заяде с Путин за НАТО: Жалко, Владимир, сам си го предизвика

Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън се заяде вчера с руския президент Владимир Путин във връзка...

Късметче на деня за 28 септември 2023-а: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 28 септември 2023 година "Ще имате голям късмет с каквото...

Прочут лекар: Само заешкото месо не е токсично

Все повече хора по света се опитват да ограничат консумацията ма месо, тъй като се притесняват, че...

Поп фолк дивата Мария май го раздава много оборотна, щом все прави така, че мъжът й да остава при нея, въпреки дрязгите от време на време. Въпреки че са женени съвсем отскоро, Мария и мъжът й Мирослав Соколов са имали не един или два бурни скандала досега, които са завършвали с раздели. Оказва се, че изпълнителката си е тръгвала четири пъти до момента от него, но после двамата отново се събират. Когато се скарат брюнетката трие всички общи снимки в профилите си в социалните мрежи, след което се превръща изведнъж в много търсена жена, пишат от show.blitz.bg.

„Номерата й ги знаем! Като се скарат с Миро, трие снимки, почва да звъни на един куп мъже и го раздава на много оборотна. Казва, че ще пее и онзи ахмак, нали акъла му е като на врабче, тегли поредния кредит да й даде пари, че е много златна… и така до следващия път. До момента вече 4 пъти са се събирали и разделяли, като всеки път прилага тази тактика“, разкриват запознати с драмите в семейството, пише „Уикенд“.

Хитрата Мария била много доволна, че стратегията й за връщане на съпруга е безотказна, поне за момента. Според изданието Миро наистина е потънал в заеми, защото любимата му харчи като Зил. Но той бил като омагьосан, не спирал да харчи пари по Мария, която тържествувала с марковите си дрешки и обувки. Бизнесменът угаждал на всичките капризи на миньончето на фолка. Във фолк средите от година се обзалагат колко ще продължи този брак на Мария, като според най-големите оптимисти ще се задържат около 2-3 години.

Отварачката е известна с трите си брака, като всеки следващ продължава все по-малко време. Бизнесменът Димитър Андонов и милионерският наследник Християн Гущеров вече не искат и да чуят за бившата си невярна съпруга. Разбира се, Мария отрече да е била пред развод и демонстрира отново семейно щастие.

Най-нови

Късметче на деня за 28 септември 2023-а: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 28 септември 2023 година "Ще имате голям късмет с каквото и да се захванете, днес...

Прочут лекар: Само заешкото месо не е токсично

Все повече хора по света се опитват да ограничат консумацията ма месо, тъй като се притесняват, че то е пълно с токсини...

Алена: Наводнения заливат България до март 2025 г.

До март 2025 г. още много наводнения ще залеят и България, и света, защото са очаквани. Кога ще се...

Марги Хранова продава хамбургери, за да се издържа

Звездата на българската естрада Маргарита Хранова е подхванала ново начинание, с което да подсигурява повече финанси в семейната хазна.

Новият ерген Алек изоставен след 9-годишна връзка

Деветгодишна връзка, която накрая приключва, е имал новият ерген Александър Младенов. Хубавецът се сблъсква с любовните трепети за първи...

Още интересни публикации