четвъртък, декември 8, 2022

Драмите в „Тоника“ нямат край: Ралица се разведе

Естрадната певица чака мизерна пенсия

Последно

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново.

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат...

Тъжна вест: Почина уважаван писател и журналист от соца

Напусна ни още един от големите майстори на българското художествено слово Валентин Караманчев, съобщиха на БТА от...

Ралица Ангелова от обичаната музикална формация „Тоника“ се е развела с мъжа си.

Певицата сподели, че отново е необвързана, пред приятелите си в социалната мрежа фейсбук.

Естрадната звезда винаги е пазела дискретност по отношение на личния си живот и за разлика от колегите си от групата никога не си е позволявала да афишира любовните си връзки.

Единственото, което бе известно за бившия й мъж в публичното пространство, е, че е музикант, пътуващ в чужбина и не е сред популярните имена у нас.

От него Ангелова има един син Кристиян, като любопитна подробност е, че тя го ражда късно, по времето, когато колежката й Милица Божинова пък става баба.

Разликата във възрастта на двете звезди от „Тоника“ е само две години.

Понастоящем Ангелова не е прекратила музикалната си кариера и продължава да изнася концерти заедно с част от колегите си от първоначалния състав на формацията.

Запазила е добри отношения с всички и не е участвала активно в скандалите, които разцепваха групата неведнъж.

Най-често Ралица пее заедно с Милица, Тодор Шишманов и Драгомир Димитров. Поддържа приятелство и с Ева Найденова.

Концертната дейност обаче не е достатъчна, за да се издържа, затова Ралица преподава музика на деца в читалище „Петър Берон“ в София.

Скоро й предстояло пенсиониране, но отсега знаела, че ще има сходна съдба с тази на повечето си колеги и ще вземе мизерни пари от НОИ.

Причината отново са изгорелите архиви на Концертна дирекция, но и „шашмите“, правени навремето със стажа на артистите и певците.

Звездата разказва, че до 1991 г., когато я уволнили от Строителни войски, я водели по ведомост художничка, а не певица, съответно не била осигурявана на реалните суми, които с „Тоника“ печелели точно в бума на славата си.

Наскоро всички членове на формацията успяха да се съберат, за да почетат паметта на колежката си Ваня Костова, която си отиде без време на Гергьовден миналата година.

След внезапната й смърт Ралица разкри, че се е чувствала сломена, макар с Ваня през годините да имали и тежки периоди, в които не се разбирали и не си говорели.

Все пак обаче почти целият им живот бил минал заедно по сцените в България и по света.

Най-нови

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат неконтролируемо. Синдромът...

Тъжна вест: Почина уважаван писател и журналист от соца

Напусна ни още един от големите майстори на българското художествено слово Валентин Караманчев, съобщиха на БТА от Съюза на българските писатели.

Ани Салич се моли на Преподобна Стойна

Тв звездата Ани Салич е потърсила упование в духовната учителка на Баба Ванга – неканонизираната светица Преподобна Стойна. Новинарката...

Германия заплаши да наложи вето над Хърватия, ако България и Румъния останат извън Шенген

Германия и Люксембург заплашиха да наложат вето над Хърватия, ако България и Румъния не бъдат приети в шенгенското пространство, съобщи журналистът Джак...

Избраха Владимир Путин за Неудачник на годината

Авторитетното списание „Политико“ публикува класация на 28-те най-влиятелни личности в Европа. Украинският президент Володимир Зеленски оглави списъка, а руският...

Още интересни публикации