сряда, октомври 4, 2023

Дъщерята на Николина Чакърдъкова разкри дали бившият й я е малтретирал

Бакалов се оказа в центъра на вниманието

Последно

Парамедик: Извикаха ни за инфаркт, а човекът беше изпил 8 текили, 4 водки, 2 мастики и 4 бири

"Имахме сигнал за „инфаркт без дишане“, а се оказа, че човекът е приел 8 текили, 4 водки,...

Тайните архиви на Ватикана предсказват края на света

Тайните архиви на Ватикана, или както са познати Archivum Secretum Apostolicum Vaticanum, са предмет на множество догадки,...

Скандалът с бившия зет на Николина Чакърдъкова Симеон Бакалов, за който първи ви информирахме, продължава да се развива, защото наскоро с първи думи за него излезе и бившата му жена Мария Чакърдъкова. След побоя и инцидента, разиграли се в гърменското село Балдево, Бакалов се оказа в центъра на вниманието, а принудена от обстоятелствата, с неочакван коментар се включи и щерката на именитата ни фолклорна певица, за да изясни докрай ситуацията, поне що се отнася до личните си отношения с него, пишат от show.blitz.bg.

Вероятно след серия от писания, че вероятно е посягал и на нея, докато са били семейство, Мария Чакърдъкова признава пред столичен ежедневник, че бившият й мъж, който бе арестуван заради тежкия криминален инцидент, при който наръга трима души с нож, никога не й е посягал. По думите на Мария Чакърдъкова сега органите на реда трябва да предприемат нужните мерки, а тя, както и семейството й, остро осъждат подобни постъпки. Припомняме, че Мария и Симеон вдигнаха сватба преди 5 години и имат две деца – момче и момиче. Към днешна дата двамата вече са разделени и децата не могат да виждат баща си, тъй като е задържан под стража за постоянно в ареста.

Николина Иванова Чакърдъкова е българска народна певица, изпълнителка на народни песни от Македонската фолклорна област. Родена е на 4 септември 1969 г. в град Гоце Делчев. Ежегоден участник в Новогодишната програма на БНТ „Сцена под звездите“. Николина Чакърдъкова се появява на професионална сцена за пръв път едва на четиринадесет годишна възраст. През 80-те се утвърждава като солистка в Неврокопския ансамбъл, с него пленява публиката в България, Западна Европа и Канада.

1987 г. е преломна в кариерата на народната певица, тя е поканена от проф. Кирил Стефанов да се присъедини към Държавния ансамбъл за народни песни и танци „Пирин“ – Благоевград. В концертните си изяви Николина Чакърдъкова пленява публиката, освен с магическия си глас и с атрактивното съчетание с хореографските постановки на Георги Хинов, както и с ефектните декори и красиви костюми, изработени от художника Васил Докев.

През 2013 г., новият ѝ спектакъл „Най-голямото богатство…“ разпродава зала №1 на НДК за три поредни вечери – 10, 11 и 12 декември. Той става реалност със съдействието на Корпоративна търговска банка. Така една от най-обичаните български народни певици се завърна на сцената след 6-годишно отсъствие. За спектакъла са изработени над 100 нови костюма, в които са вплетени мотиви от Македонския край с ръчно изработена бродерия от сърма. Декорът е копие на фасадата на историческия музей в Гоце Делчев. Картините на сцената се променят всеки път в зависимост от песните, музиката и танците, и благодарение на технологията 3D-мапинг.

Най-нови

Тайните архиви на Ватикана предсказват края на света

Тайните архиви на Ватикана, или както са познати Archivum Secretum Apostolicum Vaticanum, са предмет на множество догадки, след като никой не знае...

Нешка Робева: Управляват ни сатанисти, извратени, алчни до садизъм типове

До Траян Антов… И, може би други… Не им прощавай, Господи, те знаят какво вършат!

Откриха Питагоровата теорема на плочка, векове по-стара от Питагор

Ако изучавате математиката достатъчно дълго, знаете че Питагор е важна историческа фигура в развитието на математиката. Но може би...

Късметче на деня за 4 октомври 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 4 октомври 2023 година Рисковете, които поемеш днес, ще бъдат успешни. Рискът е нещо, което...

Мъж простреля бащата на бившата си, взе нея и майка й за заложници

Мъж простреля в ръката бащата на бившата си приятелка след скандал. Екшънът се разиграл в село Вълково, община...

Още интересни публикации