неделя, октомври 1, 2023

Евгени Генчев избягал в чужбина заради майка си

Властната родителка задушава наследника си и се държи с него така, сякаш е пеленаче

Последно

Четири зодии ще открият истинско щастие през октомври

Октомври е един от най-красивите месеци в годината, когато листата на дърветата започват да се оцветяват в...

Лична драма: Как не забелязах истинското му лице на садист

Обичам те. С тези думи на уста, след поредния скандал, съпругът ми отново се опитва да си...

Новата Мис България разкри от какво не би се отказала за нищо на света

Елизабет Кравец е новата Мис България, а произходът й породи ожесточена дискусия доколко е правилно да й...

Евгени Генчев не може да води самостоятелен начин на живот, поне не и в България.

Пианистът има особено властна майка, която все още го контролира. Именно заради нея е заминал да учи и работи в чужбина.

Къдрокоското искал да се измъкне от оковите на родителката си, която го е обсебила и се държи с него така, сякаш е пеленаче.

На финала на шоуто стана ясно защо „Ергенът” няма да се задоми.

Къдрокосият талант показа поведение на чехльо, който козирува на всевластната си майка.

Родителката на пианиста потресе зрителите на формата, които останаха ошашавени от държанието й към Валерия.

„Властна, злобна, невъзпитана и груба… отврат. Жено, не пречи на сина си да бъде щастлив, ужасна си!

В кой век живее, всички деца на нея да се кръщават, на почивка с нея, съжителство с нея.

Аз съм потресена как такива жени съсипват децата си и семейството им. Пълен ужас”, пише възмутена зрителка.

Зрителите на шоуто останаха потресени от нападателното поведение на мама Светла, която се държа ужасно с Валерия.

Свекървата открито й заяви, че ще трябва да живее с нея, като остарее, да се грижи за нея, да кръсти детето си с нейното име, а отправи и още куп изисквания към кандидат-снахата.

Според майката всички внучки трябва да се казват Светла, въпреки че вече има едно момиченце, което е кръстено на нея.

Близки до семейство Генчеви издадоха пред „Уикенд”, че майката на Евгени се държи по подобен начин с всички гаджета на сина си и в крайна сметка ги прогонва.

Независимо колко са умни, възпитани и красиви, бъдещата им свекърва не ги одобрява за златния си син. Обикновено майката на пианиста не показва ревността си на първа среща с момата, но няколко месеца по-късно взима на прицел клетата девойка.

Светла започвала да „хапе” избраницата на сина си за всичко възможно: защо прекарват малко време с нея и семейството, защо Евгени не се чува с мама по 2-3 пъти на ден, защо пианистът няма да вечеря вкъщи, а предпочита романтична вечер с любимата си.

Това е трудно за понасяне дори и от най-търпеливите момичета. Явно властната мама Светла целенасочено иска „Ергенът” да си остане ерген.

„Майка ми не е одобрила нито едно момиче, с което съм бил”, призна Евгени и така стана ясно, че е мамино синче, което никога няма да се ожени, защото родителката му е убедена, че няма достойна снаха за уникалния й син.

„Никога не бих изтърпяла майка като тази на Евгени! Какви имена, какви традиции, какви 5 лева?! Тези хора са ненормални! Ето затова има толкова мамини синчета, лигльовци и мухльовци в 21 век! Само защото майката непрестанно се меси в живота на вече семейния си син.

Евгени не знае как да я постави на място. Как може да се оставя тази себична и злобна жена, да му влияе на избора на съпруга? Пази Боже от такава свекърва – кобра очиларка!”, коментират в социалните мрежи.

Евгени Генчев е роден през лятото на 1989 г. в Пловдив. Завършил е Кралската музикална академия в Лондон. Изнасял е концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и др.

Виртуозният музикант е чест гост в редица събития и програми на световните телевизионни гиганти, а сред най-впечатляващите му изяви е изпълнението му в шоуто на Хайди Клум – „Следващият топмодел”.

Красавецът от Пловдив е заминал за Лондон още на 19 години, като явно се е надявал така да се откъсне малко от задушаващото поведение на родителката си, но без успех. Разбира се, в Англия Генчев е имал значително по-голяма свобода, отколкото в родния Пловдив.

32-годишният пианист е зодия „Рак”, обожава семейството си, вярва в ангели, харесва драмите и не обича филми на ужасите. Концертирал е из цяла Европа, Северна Америка, Китай и Австралия. Носител е на повече от 15 национални и международни награди за пиано.

„От дете имах щастието да бъда отгледан в къщата на баба ми и дядо ми, по-специално в тяхната зеленчукова градина, където им помагах да изчистват плевелите, помагах при засаждането на домати и чушки, а понякога дори орях земята с нашия малък ръчен трактор.

Тогава усетих колко много заземяващо и зареждащо е да си в контакт с почвата и още повече да се грижиш за нея. Тогава разбрах и странната връзка на аромата, излъчван от почвата, който също резонира директно с музиката”, разказва 33-годишният красавец.

Въпреки солидното си образование, живота в чужбина и широкия мироглед, къдрокоското не успяваше да завърже разговор с момите от шоуто. Индивидуалните им срещи бяха истинска мъка за зрителите, които се чудеха защо това възпитано и неглупаво момче се мъчи така при разговорите си с жените.

Основната причина явно е майка му. Светла е доста обсебваща и така е създала комплекси на Гената, както му казват приятелите. „Ролята на родителя е да подкрепя, а не да се бърка. Евгени ще си остане ерген с тази майка-пазител. Тя вместо да му помага, му пречи и никак не му прави услуга”, коментират приятели на музиканта.

В шоуто „Ергенът” пианистът сложи годежния пръстен на моделката и страстна любителка на кучета Валерия Георгиева. Плевенчанката дефилира по модните подиуми в Азия, но нейната голяма страст са бездомните кучета и котки.

В родния си град тя е направила приют за тях и влага всеки спечелен лев в него. Изборът на Евгени се оказа неособено удачен според мнозина фенове на любовното риалити. Други стискаха палци за редакторката Елена, която се оказа по-сродната душа на къдравия музикант. Само че Евгени избра дългокраката Валерия.

„Ти си беля, не, ти си голяма беля“, каза й той и като че ли думите му се оказаха пророчески. При срещата с родителите на Евгени, мама Светла никак не одобри моделката, а желанието й клонеше към Елена. След края на „Ергенът” Валерия призна, че срещата с родителите на Евгени не е минала по мед и масло.

„Бяха предупредени за мен – моделката с кучетата. Явно очакват от мен да съм само добра домакиня и грижовна майка“, сподели тя. Евгени на свой ред пое руля и опита да обясни сконфузеността в поведението на родителите си: „Може би трябва да се извиня и оправдая официално.

Баща ми дори не прие, че съм вегетарианец, майка ми криеше от него. А когато разбраха, че тя е веганка – ох!… А сега вече ще има кой да ми готви веганско“, допълни с надежда все още ергенът.

След края на шоуто Евгени и Валерия не са публикували общи снимки в социалната мрежа. Според слуховете Евгени си живеел в голямата си къща в Пловдив, а Валерия – в родния си Плевен. Преди дни моделката отпразнува 25-годишния си рожден ден.

В социалните мрежи се появи видео, където Валерия директно отпъжда Евгени, за да позира сама пред обективите. От клипчето се вижда как той се доближава до нея и поставя ръката си на кръста й. В този момент Валерия със студен поглед се обръща към него и остро му казва: „Махни се!”.

Допускайки, че най-вероятно не е чул добре, Евгени остава до нея, при което рожденичката го скастря за втори път. След това тя се доближава до ухото му и прошепва нещо, при което той се отдръпва от нея и казва: „окей”, а физиономията му изведнъж придобива сериозен вид.

Въпросното поведение от страна на Валерия веднага отприщи вълна на гняв. В крайна сметка хубавицата постига целта си и на видеото, което споделя в социалните мрежи, 25-годишната победителка се наслаждава на светлините на прожекторите сама и без Евгени.

Най-нови

Лична драма: Как не забелязах истинското му лице на садист

Обичам те. С тези думи на уста, след поредния скандал, съпругът ми отново се опитва да си извоюва прошка. Понякога се оглеждам...

Новата Мис България разкри от какво не би се отказала за нищо на света

Елизабет Кравец е новата Мис България, а произходът й породи ожесточена дискусия доколко е правилно да й бъде връчена короната. Тя е...

Неделина след „Фермата“: Излязох победител

Неделина Цанева влезе като популярно лице във "Фермата", но противно на много очаквания, че ще е по-пасивна в чисто селската работа, тя...

Иво Аръков остана без работа, ясно е кой е заместникът му

Макар в личен план да му провървя и наскоро да стана татко, не може да се отрече, че в последно време Иво...

Спомени от соца: Дължахме всички успехи на Тато

Калин Тодоров (1953 г.) е завършил Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. През целия си живот той е работил като...

Още интересни публикации