сряда, август 17, 2022

„Една невинна българка срещу Системата“: Слави Трифонов е национален предател

Гергана Червенкова, която бе заплашена от екстрадиция в САЩ, изригна срещу лидера на ИТН

Последно

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те...

Гергана Червенкова, която преди години бе заплашена от екстрадиция в САЩ, нарече Слави Трифонов национален предател. В пост във фейсбук страницата й тя и съпругът й Димо заявяват, че лидерът на ИТН е част „от мафиотизираното статукво“.

„Познаваме хора които гласуваха за него само защото ни помогна. За тези от вас, които са го направили, благодарим ви, но не е трябвало да го правите и Ви апелирам да не го правите за в бъдеще. Независимо от помощта му, бъдещето на децата ни, на България е по-важно. Благодарим му за това, че се застъпи, но категорично се противопоставяме срещу действията и продажността му в момента“.

Майката на Кирил Петков прокле Слави Трифонов

Червенкова бе арестувана през 2012 г. заради дело за незаконна продажба на медикаменти в САЩ. Тя бе задържана от ГДБОП и прекара няколко месеца в ареста. Червенкова обаче беше само редови служител във фирмата, обект на разследване от американските власти. Семейството й започна медийна кампания, а Слави Трифонов, който тогава водеше предаване в бТВ, застана на нейна страна.

Основна мишена на критиките бе вътрешният министър по онова време Цветан Цветанов. Въпреки че срещу Червенкова нямаше почти никакви доказателства, той обвърза предаването й на щатските власти с евентуално отпадане на визите за България. В крайна сметка САЩ оттеглиха искането за екстрадиция, а Червенкова бе освободена.

„Но от тогава насам мина много време, много неща се случиха… Слави търсеше конфронтацията с Бойко, oсмиваше правителството му и се репчеше иззад бюрото си в мачо стил „ела ми бе, ела ми“… И Бойко дойде и седна на диванчето, а Слави се спихна…

До там беше Слави достойния, смелия и безкористния за нас. Тогава изгря Слави политикът. И си направи партия, и ни заблуждаваше, че ще бъде един от нас, и че ще работи за нашето благо, и т,н, И Т.Н … От „Бойко“ момента в нас се загнезди горчивината в устата, че май ни е помогнал от популизъм„, посочват те.

Тежко болен ли е Слави Трифонов: Бащата на Кирил Петков разкри истината

ПОПУЛИЗЪМ НА ГЪРБА НА ЧОВЕШКОТО НЕЩАСТИЕ. И с годините усещането ставаше все по-горчиво и все по-осезаемо и придоби толкова големи размери, че имаме нужда да го изразим. Сега когато превратът вече е факт, не можем да се сдържим и сме длъжни да изкрещим така, че всички да ни чуят!!! СЛАВИ ТРИФОНОВ е национален ПРЕДАТЕЛ и стана, а вероятно и винаги е бил част от мафиотизираното СТАТУКВО, пише още тя.

Сега Червенкова и съпругът й критикуват Трифонов, който изигра основа роля в падането на правителството на Кирил Петков. Те са недоволни и от репликата на Тошко Йорданов, който заяви, че депутатите на ИТН трябвало да гласуват, „както сме се разбрали“. „Как се разбрахте г-н Йорданов? Да продадете България, да съсипете и малкото възможности, които имаме да изстържем мафията от нашата родина?

Да прогоните и малкото достойни българи, които останаха? Да ограбите и малката надежда, че децата ни ще се завърнат в България един ден, и че ще могат да живеят достойно, без да са „наш човек“? Къде ви е срамът? Защо предадохте надеждите на хората за достоен живот? Защо убивате демокрацията и свободата ни? Как сте, спите ли добре?!!“, пишат те.

Най-нови

Топ 3 на най-студените зодии

Повечето хора смятат за безчувствени онези, които са фокусирани изключително върху себе си и не са особено съпричастни към проблемите на околните,...

Лична драма: Певицата, която отказа на Тодор Живков, умира в мизерия

В наши дни малко хора си спомнят за поп певицата Маргарита Димитрова. Но в края на 60-те и началото на 70-те години...

Фолк звездата Камелия: Животът ми се преобърна с хастара навън

Любимката на няколко поколения фенове има пет албума зад гърба си. Тя е сред най-желаните изпълнители във водещите български клубове. Специално за...

Ваня Щерева откровена до болка: Разделих се с младото си гадже, беше поп-фолк любов

Ваня Щерева разкри в интервю пред Нова телевизия, че връзката й с младото гадже е приключила точно на Нова година и я...

Миролюба Бенатова в най-личната си изповед: Имала съм любови, каквито на хората не се случват и по веднъж

Решаваме да я снимаме на фона на нощния град, защото неведнъж сме виждали лъвската й грива да се подава с камера и...

Още интересни публикации