петък, декември 9, 2022

Жана Бергендорф проплака на Божков: Дай си ми парите

Попарените решили да се саморазправят, но когато отишли в боксониерата ѝ в Пазарджик, установили, че от нея няма "ни вест, ни кост"

Последно

Късметче на деня за 9 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 9 декември 2022 година "Ще ви изненадат с подарък, който...

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново.

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат...

Само 50 хил. лв. от спечелените 250 хил. е получила певицата. Жана Бергендорф, тъне в нищета след като така и не получи цялата сума от спечелените 250 000 лв. от фалиралата Национална лотария.

Оказа се, че гласовитата певица е получила само първоначален транш от 50 хиляди лева, с които погасила стари задължения към кредитори, дилъри, платила обучението в престижен колеж на приятелка и направила песен и така дребната сума била набързо прахосана. След това, Жана започнала да иска пари от приятели и познати с увещанието, че скоро ще има превод и ще се разплати.

Уви, излъганите хора осъзнали, че превод няма да има, след като тя бързо спряла да вдига телефона си. Попарените решили да се саморазправят, но когато отишли в боксониерата ѝ в Пазарджик, установили, че от нея няма „ни вест, ни кост“! Преместилата се временно на морето Бергендорф, заработвала в нискобюджетен пиано бар, като пеела срещу скромен хонорар, за да изплаща заемите си към приятели, пише Лупа.

Ексфакторката, разказвала на познати, как ще съди Васил Божков за финансова измама. Зли езици твърдят, че има тайна фейсбук група от излъгани печелбари, които ще търсят правата си от далаверата на десетилетието в Страсбург.

Най-нови

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново. Първата им среща...

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат неконтролируемо. Синдромът...

Тъжна вест: Почина уважаван писател и журналист от соца

Напусна ни още един от големите майстори на българското художествено слово Валентин Караманчев, съобщиха на БТА от Съюза на българските писатели.

Ани Салич се моли на Преподобна Стойна

Тв звездата Ани Салич е потърсила упование в духовната учителка на Баба Ванга – неканонизираната светица Преподобна Стойна. Новинарката...

Германия заплаши да наложи вето над Хърватия, ако България и Румъния останат извън Шенген

Германия и Люксембург заплашиха да наложат вето над Хърватия, ако България и Румъния не бъдат приети в шенгенското пространство, съобщи журналистът Джак...

Още интересни публикации