неделя, февруари 28, 2021

Забраниха на Димитър Маринов да заговаря Дензъл Уошингтън и да го приближава на по-малко от 6 м

Първият българин, държал Оскар в ръцете си разказва за новия си филм (Видео)

Последно

Месечен хороскоп за март: Успехи за Близнаците, Трудности за Телците

Най-женският месец от годината ще ни донесе много изненади, пишат от dama.bg. Какво са подготвили звездите за...

Адски точна притча за кръста

Живял някога един мъж. Веднъж му се наложило да прекоси обширно поле. Той вървял дълго и страшно...

Георги Христов скочи срещу „Капките“ и обиди Халваджиян

Георги Христов побърза да оплюе виртуално старта на All Stars сезона на „Като две капки вода“, пише...

Първият българин, държал Оскар в ръцете си разказва за новия си филм в САЩ с голямата холивудска звезда Дензъл Уошингтън, но и за сложната ситуация в страната.
Драгомир Танев преодоля часовата разлика и успя да разговаря с Димитър Маринов от дома му в Калифорния.

„Филмът е The little thing, което е детективска терминология. Малките неща са тези чрез които един детектив успява да хване престъпниците. Лентата е по истински случай на Ричард Рамирез. Той е тероризирал Лос Анджелис и Сан Франциско в продължение на години“, разказва Маринов пред NOVA.

14 двойки актьори, родени да играят заедно

Освен Уошингтън, във филма играят Рами Малек и Джаред Лето. Ролята на родния актьор е малка. Той се появява като гост за кратко.
За работата си с Дензъл Уошингтън, той разкри любопитни подробности, като например, че е имал специални изисквания. Казва, че да играеш с Дензъл е трудно.

„Това е един уникален човек. Той е изключително съсредоточен“, допълни Маринов обясни, че още когато е пристигнал да снима, в караваната, която е била за него, е имал страница с правилата за работа с Дензъл Уошингтън.
„Телефонът ми беше взет – изключен и заключен. Щом пристигна на сет и Дензъл Уошингтън влезе, нямам право да го поздравя, нямам право да направя контакт с него, докато той не направи контакт с мен.

Нямам право да се доближавам на разстояние по-малко от шест метра от него, ако той не пожелае. Нямам право да го гледам директно в очите докато репетираме и да му задавам въпроси.
Ако имам въпрос трябва да го задам или на режисьора, или на асистента му и той ще ми отговори или директно, или чрез асистента си“, разказва Маринов.
Той е трябвало да бъде на снимачната площадка минимум 10 минути преди Дензъл Уошингтън и да бъде готов за работа.

Не е за вярване: Цеци Красимирова раздава $ 1 млн. в ново уникално шоу

По време на снимките не е имало шеги и закачки с Уошингтън, докато с Рами Малек са разговаряли приятелски.
За размириците в Америка, той коментира, че е въпрос на гледна точка. „Политиката си е политика, но нормалният човек си живее по своя начин. Има напрежение, положението е напрегнато, но Съединените щати са страна, която много пъти е била в такава ситуация“, коментира Маринов.

Най-нови

Адски точна притча за кръста

Живял някога един мъж. Веднъж му се наложило да прекоси обширно поле. Той вървял дълго и страшно се изморил. С последни сили...

Георги Христов скочи срещу „Капките“ и обиди Халваджиян

Георги Христов побърза да оплюе виртуално старта на All Stars сезона на „Като две капки вода“, пише LifeOnline.bg. За безкомпромисния Христов обаче...

Даяна Ханджиева показа мъжа до себе си (Снимка)

Даяна Ханджиева пак направи обрат в личен план, след като се върна окончателно при бившия си, заради когото във "Фермата" твърдеше, че...

Тончо Токмакчиев изненада феновете си, след като прекара ковид (Снимка)

В началото на годината стана ясно, че Тончо Токмакчиев се е разболял от коронавирус, но при него болестта протекла по-тежко от очакваното,...

10 породи кучета, подходящи за мързеливи стопани

Повечето кучета обичат игрите на открито и разходките. За тях се изисква отделянето на много време, но не са много хората, които...

Още интересни публикации