петък, януари 27, 2023

Завесата падна: Ето го бебето на Лиляна Павлова (снимка)

Щерката София показа братчето си в социалните мрежи

Последно

Билкарница: Лили Иванова цери болки в ставите и високо кръвно с кал

Примата на българската естрада Лили Иванова е особено педантична, когато става дума за здравословното й състояние.

Голямата любов на Ламбо се върна към живота

Втори живот живее известната полска актриса Барбара Брилска, която през 70-те години на миналия век изживя голяма...

Психарката от „Младост“ нападна нови две жени на пъпа на София

Жена е нападната в центъра на София от друга жена. Инцидентът става на кръстовището...

Лиляна Павлова е станала майка за втори път преди 40 дни.

Новината потвърди нейната вече пораснала първородна щерка София, която публикува снимки с пеленачето в социалните мрежи.

Поводът бе домашното парти за Хелоуин, което семейството си устроило вкъщи.

От кадрите се вижда, че Павлова е родила момченце, но името на братчето си каката запази в тайна от последователите си в интернет.

Цялата бременност на бившата регионална министърка премина под секрет и малцина успяха да разберат, че тя очаква втори наследник на 44-годишна възраст, пише „Ретро”.

Въпреки че до последно Павлова работеше и се появяваше по световни икономически форуми, тя умело прикриваше наедрялото коремче с ефирни луксозни шалове, така че никой да не може да разбере за щастливото събитие, което й предстои.

От 2019 г. някогашното острие на ГЕРБ живее със семейството си в Люксембург. В херцогството учи порасналата й вече дъщеря София, която тази година навърши 15 г.

За чужбина Павлова замина, след като приключи мандатът й като министър на европредседателството на България и бе изпратена в Люксембург, за да заеме поста вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка.

През последните месеци в медийното пространство се появиха спекулации дали всъщност нейният съпруг Пламен Николов е баща на второто й дете или двамата са разделени, а тя има нов човек до себе си.

Истината е, че всъщност Лиляна се е развела с бизнесмена Пламен и е върнала моминската си фамилия.

Това е видно от имуществената й декларация през КПКОНПИ за 2022 г., където тя вече е вписана като Лиляна Павлова Павлова, а не като Лиляна Павлова Николова.

Освен това имотите на вече бившия й съпруг не присъстват в документа, тъй като при развод той не е длъжен да ги декларира пред държавата.

Двамата обаче са в добри отношения, видно е от социалните им мрежи.

Стараят се да обръщат еднакво внимание на общата им дъщеря, която е в деликатна тийнейджърска възраст.

Най-нови

Голямата любов на Ламбо се върна към живота

Втори живот живее известната полска актриса Барбара Брилска, която през 70-те години на миналия век изживя голяма любов с българския си колега...

Психарката от „Младост“ нападна нови две жени на пъпа на София

Жена е нападната в центъра на София от друга жена. Инцидентът става на кръстовището между улиците “Георги Раковски” и...

Намериха мъртъв издирвания в Германия Златко

Намерили са мъртъв издирвания българин в Германия, пише GlasNews.bg, позовавайки се на близки на Златко Борисов. Тялото му е...

Мартина на Слави роди трето, живее в спартански условия

Майка за трети път е станала голямата любов на Слави Трифонов - Мартина Огнянова. Бившата танцьорка от балет „Магаданс“,...

Наследството на професор Чирков: Носеше лекарства от Германия на болни

Професор Александър Чирков днес би навършил 85 години. И сигурно с усмивка щеше да разказва, че е сбъднал мечтата на живота си...

Още интересни публикации