понеделник, август 8, 2022

Завесата падна: Любо Нейков проговори за раздялата си със Слави Трифонов

Ако Слави ме покани в телевизията си, защо да не отида? Всичко е въпрос на преговори

Последно

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато...

Никога не сме се карали със Слави. Той винаги се е държал добре с всички. Дори плащаше заплатите ни, когато нямаше предаване. Друга е причината за раздялата ни – аз исках да наблегнем на комедийно шоу, да го направим, той все бавеше, бавеше и накрая реших да скоча и да почна сам“.

Това сподели звездата Любо Нейков в разговор с Китодар Тодоров в интернет видео. Двамата се познават от НАТФИЗ, били са в една компания и докато отговарят на въпросите на феновете, унищожиха две големи пици в смях и веселие.

„Между другото искам да изразя съболезнования за кончината на майка ти. Моята също се спомина и знам колко много боли това“, сподели в един момент сериозно Любо. С Китодар дори си спомниха моменти от детството, в което родителката им е била най-важната жена в живота им.

Жалко е, че „Комиците“ го спря телевизията. В момента ето тук съм при теб, не участвам в нищо, но замисляме шоу с Краси Радков, с когото се чуваме почти всеки ден. Е, да, ако Слави ме покани в телевизията си, защо да не отида? Всичко е въпрос на преговори“, обясни още Любо и сподели, че винаги е искал да се превъплъти в образа на Брус Лий. „Ей така да ги маам наред всички и да съм мнооого бърз“, пошегува се Нейков.

В спомените си смешните актьори се върнаха много назад, като обсъдиха дори геройствата по време на казармата. „Аз съм хващал нарушители да ти кажа, като бях граничар на Драгоман“, спомни си Любо, на което Кито отговори, че въобще не е ходил войник. „А, а поне готвиш ли?“, полюбопитства Нейков.

„Само таратор“, отговори Кито и двамата обсъдиха въпроса дали краставичките трябва да са нарязани или рендосани. „Е, виж, може и един шеф готвач да стана, колко му е. То в тая криза“, пошегува се Линейков, както наричаха Любо, малките фенове, които не спряха да му казват колко го обичат.

Най-нови

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Лична драма: Безскрупулно измами две жени, сега ще си плати

Беше прекрасен есенен ден и възползвайки се от топлото време, със съпруга ми се разхождахме в града. Разговаряхме за дребни неща, планирахме...

Зуека се отпусна в Испания, стана неузнаваем (Снимка)

Зуека напусна България, установи се в Испания и явно начина му на живот там много му се отразява. Как точно - оставяме...

Драмата приключи: Мария показа какви са отношенията ѝ с Миро (Снимка)

Поп фолк дивата Мария май го раздава много оборотна, щом все прави така, че мъжът й да остава при нея, въпреки дрязгите...

Още интересни публикации