вторник, септември 26, 2023

Завесата падна: Любо Нейков проговори за раздялата си със Слави Трифонов

Ако Слави ме покани в телевизията си, защо да не отида? Всичко е въпрос на преговори

Последно

Богослов: Предстоятелят на Руската православна църква е висш офицер от КГБ

„Защо трябва да сме учудени, след като предстоятелят на Руската православна църква е висш офицер от КГБ...

Кошмарна присъда чака заловените ни шпиони в Англия

Петима български граждани бяха задържани под стража, след като се явиха пред лондонски съд, обвинени в шпионаж...

За 2 години: Сиренето, кашкавалът и яйцата поскъпнаха с рекордните 50%

Млякото, сиренето, кашкавалът и яйцата са поскъпнали с близо 50 на сто за две години.

Никога не сме се карали със Слави. Той винаги се е държал добре с всички. Дори плащаше заплатите ни, когато нямаше предаване. Друга е причината за раздялата ни – аз исках да наблегнем на комедийно шоу, да го направим, той все бавеше, бавеше и накрая реших да скоча и да почна сам“.

Това сподели звездата Любо Нейков в разговор с Китодар Тодоров в интернет видео. Двамата се познават от НАТФИЗ, били са в една компания и докато отговарят на въпросите на феновете, унищожиха две големи пици в смях и веселие.

„Между другото искам да изразя съболезнования за кончината на майка ти. Моята също се спомина и знам колко много боли това“, сподели в един момент сериозно Любо. С Китодар дори си спомниха моменти от детството, в което родителката им е била най-важната жена в живота им.

Жалко е, че „Комиците“ го спря телевизията. В момента ето тук съм при теб, не участвам в нищо, но замисляме шоу с Краси Радков, с когото се чуваме почти всеки ден. Е, да, ако Слави ме покани в телевизията си, защо да не отида? Всичко е въпрос на преговори“, обясни още Любо и сподели, че винаги е искал да се превъплъти в образа на Брус Лий. „Ей така да ги маам наред всички и да съм мнооого бърз“, пошегува се Нейков.

В спомените си смешните актьори се върнаха много назад, като обсъдиха дори геройствата по време на казармата. „Аз съм хващал нарушители да ти кажа, като бях граничар на Драгоман“, спомни си Любо, на което Кито отговори, че въобще не е ходил войник. „А, а поне готвиш ли?“, полюбопитства Нейков.

„Само таратор“, отговори Кито и двамата обсъдиха въпроса дали краставичките трябва да са нарязани или рендосани. „Е, виж, може и един шеф готвач да стана, колко му е. То в тая криза“, пошегува се Линейков, както наричаха Любо, малките фенове, които не спряха да му казват колко го обичат.

Най-нови

Кошмарна присъда чака заловените ни шпиони в Англия

Петима български граждани бяха задържани под стража, след като се явиха пред лондонски съд, обвинени в шпионаж в полза на Русия.

За 2 години: Сиренето, кашкавалът и яйцата поскъпнаха с рекордните 50%

Млякото, сиренето, кашкавалът и яйцата са поскъпнали с близо 50 на сто за две години. Годишната инфлация към края...

Вкарват Славчо Пеев в санаториум

На специално лечение в санаториум ще се подложи актьорът ветеран Славчо Пеев. Комедийната звезда на Сатирата е започнал да...

Веселин Маринов неузнаваем, качи 20 кг (Снимки)

Естрадният трубадур Веселин Маринов е напълнял до неузнаваемост в рамките на лятото, съобщи „Ретро“. Изпълнителят на „Горчиво вино“ е...

Емилия: Дъщеря ми е дар от Бога, докторите казваха, че не можем да имаме деца

Фолкзвездата Емилия вярва, че появата на бял свят на нейната дъщеря Жоржина е дар Бога. Певицата сподели съкровената си...

Още интересни публикации