петък, ноември 25, 2022

Завесата падна: Любо Нейков проговори за раздялата си със Слави Трифонов

Ако Слави ме покани в телевизията си, защо да не отида? Всичко е въпрос на преговори

Последно

Българският Одрин: Ето къде да си купите сирене за 10 лева килото

В откъснатото от света с. Лисиците, към което води най-дългия въжен мост, може да откриете забравения вкус...

Тука има, тука нема: Орлин Горанов в плен на хазарта

Естрадната звезда Орлин Горанов е паднал в плен на хазарта. Съсед на таланта издаде пред Lupa.bg, че...

Глория се хвали с новия си любовник: Бог е в леглото

От няколко месеца Глория се носи на крилете на любовта с младия си любовник Добромир Добрев.

Никога не сме се карали със Слави. Той винаги се е държал добре с всички. Дори плащаше заплатите ни, когато нямаше предаване. Друга е причината за раздялата ни – аз исках да наблегнем на комедийно шоу, да го направим, той все бавеше, бавеше и накрая реших да скоча и да почна сам“.

Това сподели звездата Любо Нейков в разговор с Китодар Тодоров в интернет видео. Двамата се познават от НАТФИЗ, били са в една компания и докато отговарят на въпросите на феновете, унищожиха две големи пици в смях и веселие.

„Между другото искам да изразя съболезнования за кончината на майка ти. Моята също се спомина и знам колко много боли това“, сподели в един момент сериозно Любо. С Китодар дори си спомниха моменти от детството, в което родителката им е била най-важната жена в живота им.

Жалко е, че „Комиците“ го спря телевизията. В момента ето тук съм при теб, не участвам в нищо, но замисляме шоу с Краси Радков, с когото се чуваме почти всеки ден. Е, да, ако Слави ме покани в телевизията си, защо да не отида? Всичко е въпрос на преговори“, обясни още Любо и сподели, че винаги е искал да се превъплъти в образа на Брус Лий. „Ей така да ги маам наред всички и да съм мнооого бърз“, пошегува се Нейков.

В спомените си смешните актьори се върнаха много назад, като обсъдиха дори геройствата по време на казармата. „Аз съм хващал нарушители да ти кажа, като бях граничар на Драгоман“, спомни си Любо, на което Кито отговори, че въобще не е ходил войник. „А, а поне готвиш ли?“, полюбопитства Нейков.

„Само таратор“, отговори Кито и двамата обсъдиха въпроса дали краставичките трябва да са нарязани или рендосани. „Е, виж, може и един шеф готвач да стана, колко му е. То в тая криза“, пошегува се Линейков, както наричаха Любо, малките фенове, които не спряха да му казват колко го обичат.

Най-нови

Тука има, тука нема: Орлин Горанов в плен на хазарта

Естрадната звезда Орлин Горанов е паднал в плен на хазарта. Съсед на таланта издаде пред Lupa.bg, че певецът е редовен клиент на...

Глория се хвали с новия си любовник: Бог е в леглото

От няколко месеца Глория се носи на крилете на любовта с младия си любовник Добромир Добрев. Фолк певицата, която...

Наточен Москвич D3 Turbo покорява автомобилната сцена

Преди броени дни Москвич официално даде старт на производството на своите модерни автомобили от модела 3, а сега в интернет пространството се...

Зеленски: Руските войски не знаят как да се бият

След ударите от руската армия Украйна работи по възстановяване на водата и електричеството. Най-тежко засегнати са Киев и...

Край на паленето на барбекюта и приготвянето на зимнина на открито

В Плевен се забранява ползването на барбекюта и приготвянето на зимнина на открито. Това стана факт след като на...

Още интересни публикации