петък, септември 29, 2023

Златен дъжд: Данчето Христова прибира 7 бона хонорар за участие, Марги Хранова най-скромна

Естрадните ни звезди надуха здраво тарифите напук на кризата

Последно

Късметче на деня за 29 септември 2023-а: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 29 септември 2023 година "Има ли по-голямо щастие от това…...

Нови разкрития за дрогирания шофьор, убил Стела н а АМ „Тракия“

Пет от глобите на шофьора от АМ "Тракия" са за превишена скорост на стойност 1100 лева, съобщава...

Синоптикът Петър Янков: Първият сняг може да се очаква след около 10 дни

Синоптикът Петър Янков съобщи, че температурите в края на септември ще бъдат между 25 и 28-29 градуса.

Кризата и малкото участия не са смъкнали хонорарите на естрадните звезди, а тъкмо обратното. Липсата на средства ги е накарала да надуят цените си, които вече бият даже тези на най-желаните изпълнители от чалга бранша.
Макар миналата година да обяви, че е изморена от концертни изяви и обмисля оттегляне от сцената, Йорданка Христова всъщност е ударила тавана с хонорара си.

Справка на „Ретро“ с импресарската агенция, която урежда участията на Данчето, показва, че тя вече извива глас срещу точно 7 хиляди лева. Поводът и събитието нямали значение и цената не се променяла нито за фирмени партита, нито за сватби, кръщенета, юбилеи или рождени дни. За сумата от 7 хилядарки Йорданка изнасяла програма в рамките на час, час и половина с почивка по средата.

Нейната колежка Силвия Кацарова, която през последните години не е сред топимената в естрадата, прибира по 6500 лева на изява. Елзетката обаче води по-висок стандарт на живот от Христова, редовно си позволява скъпарски екскурзии до екзотични места, маркови тоалети и пластични интервенции за разкрасяване при един от най-популярните хирурзи в Турция – д-р Мехмет Дилбер. Изпълнителката на „Големият кораб“ се радва на финансовата подкрепа на своя по-млад и успешен съпруг Любомир, който е сред милионерите в България. Иначе пенсията на 66-годишната звезда е едва 110 лева и се води социална заради ТЕЛК-а, който получила след операцията на крака си.

Най в дъното на класацията по хонорари е Маргарита Хранова. Нейната цена за 1-часова концертна програма е 5500 лева. Марги също не е от най-търсените, за сметка на по-младите имена в поп жанра. Тя пее основно по празници на градове и села и залага повече на семейния им бизнес с мъжа ѝ Кирил – картинг писта в София, за която навремето теглиха голям кредит и дори заложиха жилището си. Хранова също взема ниска пенсия, след като през миналата година от Министерството на културата не ѝ бе присъдено пожизнено възнаграждение за заслуги в размер на 700 лева, като мотивите им останаха мистерия и за самата певица.

Недостижим по хонорар сред мъжете от години е Васил Найденов, който обичайно прибира по 10 хиляди лева за двучасовото си шоу, а по големите празници като Коледа и Нова година понякога цената му достига и до 50 бона. Кеца обаче има участия за година напред, а заради карантината в момента е принуден да работи без пари, тъй като хонорарите му били преведени още преди извънредното положение да влезе в сила.

Най-нови

Нови разкрития за дрогирания шофьор, убил Стела н а АМ „Тракия“

Пет от глобите на шофьора от АМ "Тракия" са за превишена скорост на стойност 1100 лева, съобщава bTV. В...

Синоптикът Петър Янков: Първият сняг може да се очаква след около 10 дни

Синоптикът Петър Янков съобщи, че температурите в края на септември ще бъдат между 25 и 28-29 градуса. В началото...

Продават колата на покойния Берлускони в Бургас

Луксозна лимузина, в която се е возил Силвио Берлускони, бе обявена за продан в Бургас, съобщава „Телеграф“. Сребристото „Ауди“...

България е страната на чудесата: Перничанка стана сестра на баща си

Набедиха по погрешка жена за длъжник на ВиК и я осъдиха да плаща чужди борчове. Абсурдният случай е от...

Намериха тленните останки на двама тийнейджъри, изчезнали преди 23 години

Джереми Сайдс има свой канал в Ютуб, в който участва в разплитането на криминални загадки от миналото. Последният му...

Още интересни публикации