понеделник, юни 27, 2022

Знак от съдбата на Божи гроб: Малък Дядо Коледа спасил Нана Гладуиш

Водещата на "Съдебен спор" разказа за чудото пo Великден в Ерусалим

Последно

Късметче на деня за 27 юни 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 27 юни 2022 година Има ситуации, в които контролът не...

Седмичен хороскоп за 27 юни – 3 юли 2022 година: Изолация за Лъвовете, парични печалби за Девите

Седмичен хороскоп за 27 юни - юли 2022 година ОвенИзбягвайте необмислените ангажименти. На плещите...

Три зодии могат да очакват развод през лятото

Лятото няма да се окаже особено положително за някои от представителите на зодиака. Те ще предпочетат да...

Отне ми две години, шест месеца и 7 дни да стъпя отново в Тел Авив — моят втори дом. След два часа полет се почувствах още пo-нелепо за пропуснатото време. Но гледам само напред… и се наслаждавам на настоящето. За първи път на въпроса при паспорта проверка „Какъв е поводът за пътуването ви” не казах лечение“, а „Синът ми идва за тенис турнир“. Ура! Доживях“, разказа емоционално лицето на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш.

Чудотворно: Растящ камък в Горни Богоров превръща молитви в реалност

Още през 2012 г. тя реши да се довери на специалистите в болница „Шиба медикъл център“ след проучване, което предприела в България, преди да замине. „Това е един изключително голям медицински комплекс. Много съм впечатлена от начина на работа, от всички неща, които видях тyк. Както си направи шега моят координатор, когато веднъж го запитали дали имат очна клиника, той отговорил: „Имаме очна болница, не просто клиника”.

По коридорите в огромното пространство не можеш да видиш лекар — явно са по кабинетите си и работят“, спомня си Нана. Докато е в болницата, тя преживяла истинско чудо пo Великден, и то не къде да е, а в Ерусалим до Гроба Господен. Телевизионерката чакала резултати от диагностика, след като за първи път се сблъскала със страшната болест. В България сериозно я уплашили и тя потърсила второ мнение в Израел.

Тогава и за първи път оставила за дълго време детето си, което било само на две години, и раздялата я съсипвала, пише „Минаха години“. Съвсем резонно се чувствала на дъното, унила и без всякакъв тонус, затова мъжът й й организирал екскурзия в Ерусалим с друга група туристи, като дори наел гид за Светите места. Отишли на божи гроб точно по Великден. „Беше студено и ветровито, аз треперех не само от студ, но и страх. И аз, и съпругът ми се молихме за някакъв знак, че има надежда.

Излязохме от църквата на Божи гроб, вече бе изгряло слънце и точно тогава върху нашата група падна нещо“, спомня си тя. Гидът го вдигнал и подал на българката, която видяла малка фигyрка на Дядо Коледа, който бил част от украсата, сложена още по Рождество около църквата и после забравена. Паднал точно пред краката на Нана, която чакала спасение от рака и тя приела това като знак свише. „Татко ми обожаваше Коледа.

Чудо: Сляпо дете прогледна от водата на аязмото край Банско

След като се върнахме, си дадох сметка, че случката с мен в Ерусалим е станала на 15 март, когато родителите ми са сключили брак. Точно този 15 март започна със студ, но завърши със слънце“, разказа преди седмици Нана през сълзи и показа малката коледна играчка за първи път пред зрителите на „На кафе“. „Вярвам в съдбата и нейните знаци“, категорична е тя.

Най-нови

Седмичен хороскоп за 27 юни – 3 юли 2022 година: Изолация за Лъвовете, парични печалби за Девите

Седмичен хороскоп за 27 юни - юли 2022 година ОвенИзбягвайте необмислените ангажименти. На плещите ви и така лежи тежък...

Три зодии могат да очакват развод през лятото

Лятото няма да се окаже особено положително за някои от представителите на зодиака. Те ще предпочетат да сложат край на семействата си...

Лична драма: Тя е мъртва, а вината за катастрофата е моя

Бях на 17 години, когато с баща ми Петьо отидохме на вилата край Бургас. С майка ми са разведени отдавна и той...

Драма без край: Васил Найденов продължава борбата за достойни старини

Васил Найденов от години се бори със системата по отношение на пенсията, която би трябвало да взима от държавата, но не взима,...

Елен Колева разтърси мрежата с новия си любим (Снимка)

Елен Колева май най-после е щастлива в личен план, а до този извод стигат редица нейни последователи в социалните мрежи, които активно...

Още интересни публикации