понеделник, ноември 8, 2021

Зрители възмутени от визията на нова водеща на информационна емисия (Снимки, видео)

Критиките срещу младата дама са масови

Последно

Шеф Андре Токев се извини емоционално за шофирането пиян

Кулинарят Андре Токев се извини публично в социалните мрежи, след като излезе от ареста за шофиране в...

Анастасия Мозер изригна: Пенсията ми е 600 лева, как да се справя

„Благодарение на това, че вземам пенсията на покойния ми мъж Чарлз Мозер, успявам да преживявам. Иначе в...

Рафи се гаври със Стойчо Кацаров: Пусна своя версия на фолк хита „Зелено, зелено“

Своя версия на култовия фолк хит "Зелено, зелено" изпя официалният изпълнител на "Забраненото шоу на Рачков" Рафи...

Скандална риалити звезда стана водеща на информационната емисия новини в една от телевизиите в родната й Аржентина, което при други обстоятелства не би пробудило обществени вълнения, съобщава novini.bg. Но още в една от първите си емисии 25-годишната Ромина Маласпина се появи в ефир в дръзка, предизвикателна блуза, през която изпъкваха и личаха гърдите й.

Ромина Маласпина Снимки Инстаграм

Маласпина, която има безброй участия във всякакви телевизионни формати като „Сървайвър“ и „Биг Брадър“, винаги е успявала да привлече общественото вниманието върху себе си, но този път критиките срещу нея са по-масови, тъй като е водеща на новини и по мнение на аудиторията се очаква да заложи на малко по-сдържан и елегантен стил на обличане.

Да намирам за странно, че една жена показва тялото си, така ли? Докато продължавате да гледате на женските гърди като на нещо анормално, винаги ще вървим назад. Еволюирайте!, отговори 25-годишната водеща на множеството нападки срещу себе си в една от социалните мрежи.

Въпреки критиките Маласпина може да се похвали, че след въпросната емисия последователите й в Instangram нараснали главоломно с 500 000 и вече наброяват 1,5 млн. души.

Ромина Маласпина

Въпреки успеха, който отчитат телевизията и новата им звезда, мнозинството от аржентинци се надяват ръководството на медията да предприеме някакви мерки и да я облича в малко по-пристойни тоалети, ако не могат да я освободят за сметка на по-скромно и разбиращо от занаята момиче.

Аржентина пак удължи срока за преговори с кредиторите

Междувременно Аржентина за пети път удължи крайния срок за притежателите на облигации да приемат предложение за преструктуриране на дълга на фона на обвиненията на кредиторите, че правителството се отдалечава от преговорите, съобщава Bloomberg.

Облигационерите имат време до 17 ч. (местно време в Ню Йорк) на 24 юли да приемат предложението на властите за дълга, казва се в изявление на правителството.
Допълнителното време ще се ползва за преговори, допълва се в съобщението.

Две групи кредитори на страната посочват в съвместно изявление, че „обединени в разочарованието си“ заради решението за „прекратяване на диалога“ с кредиторите в критичен момент. Групите казват, че двете страни са били близо до споразумение преди разговорите да затихнат.
„Аржентина създаде пречки за постигането на споразумение и се опита да предизвика разделение, като сложи край на продуктивния процес на преговори“, изтъква се в изявлението.

„Решението на Аржентина преди два дни да се отдалечи от масата за преговори е още по-жалко, имайки предвид колко близо сме до резолюция“, казва се още в документа.
По-рано през седмицата Аржентина и нейните кредитори представиха ревизирани предложения за дълга, които значително стесниха разликите между двете страни, припомня Bloomberg, цитиран от investor.bg. Правителството обаче заяви в сряда, че преговорният процес е показал разлики между основните групи облигационери и че проучва всички възможности за възстановяване на икономическата стабилност.

Ad Hoc групата, която включва BlackRock Inc. и Ashmore Group Plc, заяви в сряда, че последното й предложение би предоставило на Аржентина достатъчно фискално пространство за справяне с икономическите предизвикателства, включително 38 млрд. долара облекчение на паричния поток за девет години.

Правителството на Аржентина и кредиторите не могат да се споразумеят за крайната стойност на преструктурираните облигации и как ще се изплащат начислените лихви. Спорен въпрос е и как да се структурира „инструмент за възстановяване на стойността“, който се явява като подсладител за кредиторите, казват запознати с преговорите. От аржентинското министерство на икономиката отказват коментар.

Най-нови

Анастасия Мозер изригна: Пенсията ми е 600 лева, как да се справя

„Благодарение на това, че вземам пенсията на покойния ми мъж Чарлз Мозер, успявам да преживявам. Иначе в България дори бях заместник-председател на...

Рафи се гаври със Стойчо Кацаров: Пусна своя версия на фолк хита „Зелено, зелено“

Своя версия на култовия фолк хит "Зелено, зелено" изпя официалният изпълнител на "Забраненото шоу на Рачков" Рафи Бохосян. Певецът...

Кирил Маричков: Викаха „Мутри вън“, а сега ще ни върнат във времето на Жан Виденов

„С неприятно вътрешно усещане следя ситуацията около парламентарните избори и бъдещия кабинет. Някак си нещата са объркани. Знаете, че песимистът казва „По-лошо...

Легендата на БНТ Лили Ванкова празнува 30 години брак

Любимата говорителка на поколения българи Лили Ванкова празнува щастлива годишнина навръх един от най-светлите християнски празници – Архангеловден. На 8 ноември тя...

Светослав Иванов с разтърсващ коментар: Приказка за тарикати

Водещият на предаването 120 минути по БТВ Светослав Иванов направи поредния си силен коментар, който вече е много обсъждан в социалните медии....

Още интересни публикации