петък, септември 23, 2022

Зуека се отпусна в Испания, стана неузнаваем (Снимка)

Васил Василев се е отдал изцяло на рисуването

Последно

Мир и хармония в семейството: Родата на Митко Цонев подели имотите му

Шест години след смъртта на журналиста Димитър Цонев в семейството му цари хармония и няма имотни спорове,...

Масивен инфаркт е погубил Антоний Гълъбов: Строполил се, сърцето му се пръснало

Доц. д-р Антоний Гълъбов е починал от масивен инфаркт във вторник вечерта в базата на прокуратурата край...

Късметче на деня за 23 септември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 23 септември 2022 година "По-добре е да се мисли, преди...

Зуека напусна България, установи се в Испания и явно начина му на живот там много му се отразява. Как точно – оставяме на вас да прецените. В скорошен свой пост в социалните мрежи актьорът и тв водещ показа доста небрежна визия, от която личи прошарената му коса, която преди редовно боядисваше, пишат от show.blitz.bg.

Откакто е в Испания, Васил Василев се е отдал изцяло на рисуването, както може да се види и от профила му в мрежата, където преобладават картини. Очевидно новия начин на живот много му се услажда, щом вече се носи толкова небрежен и мисъл, че трябва задължително да се съобразява как изглежда.

Васил Василев, по-известен с прякора си Зуека, е български филмов и театрален актьор, комик, телевизионен водещ и художник. От май 2021 г. живее в Испания поради желанието да смени „страната с друга, в която законите се спазват“.

Роден е на 30 април 1965 година в Сливен. Завършва ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Илков през 1992 г. Участва в студентското предаване от началото на 90-те „Ку-ку“, както и в наследника му – „Каналето“. Водил е предаването „Господари на ефира“ и е участвал в сериала „Полицаите от края на града“. Лице е на „Като две капки вода“ и „Маскираният певец“.

С актрисата Нина Димитрова основават театър „Кредо“. Първата им постановка – „Шинел“ (по Гогол) – има повече от 500 представления, играят я на сцената на Театър 199 и по света на осем езика. Двамата с Нина имат една дъщеря.

Получава наградата „Икар“ на Съюза на артистите в България – Специална награда ИКАР за принос в популяризирането на българското театрално изкуство по света (2008). Стената на славата пред Театър 199 – пано с отпечатъци, послание и шарж на Васил Василев-Зуека и Нина Димитрова. На Стената на славата пред Театър 199 има пано с отпечатъците му.

Има един развод зад гърба си – с журналистката и негова състудентка Румяна Узунова. С актрисата и негова преподавателка Нина Димитрова живеят само на семейни начала. Имат една дъщеря. През 2017 г. сключва брак с Ани Вичева, с която имат син.

Най-нови

Масивен инфаркт е погубил Антоний Гълъбов: Строполил се, сърцето му се пръснало

Доц. д-р Антоний Гълъбов е починал от масивен инфаркт във вторник вечерта в базата на прокуратурата край Батак. Там...

Късметче на деня за 23 септември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 23 септември 2022 година "По-добре е да се мисли, преди да се действа, отколкото след...

Изненада: Хари протяга ръка на баща си Чарлз, Камила не иска и да чуе

Британският принц Хари е решил да се помири със семейството си, като за целта търси медиатор, който да посредничи между него и...

Обещано и изпълнено: Краси Радков дари колата от „Капките“ на детска болница

Краси Радков дари колата си на столичната болница по детски болести "Проф. Иван Митев". Актьорът спази обещанието си и...

Саможертва: Деси Радева рискувала здравето си в наводненото село Слатина

Първата ни дама Десислава Радева е рискувала здравето си и е пренебрегнала лекарските препоръки, за да участва в акцията по спасяването на...

Още интересни публикации