петък, декември 9, 2022

Измамиха грозно Лили Иванова: Мошеници трупат тлъсти пачки на гърба на примата

За пореден път наглеци забогатяват от таланта на голямата ни певица

Последно

Късметче на деня за 9 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 9 декември 2022 година "Ще ви изненадат с подарък, който...

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново.

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат...

Лили Иванова бе забъркана в афера за отслабване във фейсбук с платена фалшива реклама, в която се твърди, че примата има плосък стомах, а не корем.
Пътищата на фалшивата реклама водят към сайтове, базирани в Русия. Това може да обясни защо певицата има плосък стомах, а не корем, както би трябвало да бъде изразът на български. Явно самата реклама е превеждана с помощта на интернет речниците.

Повечето от тях превеждат първо от руски на английски и след това от английски на български. Така се получава изгубването в превода и коремът става стомах. Познавачи на руския език казаха пред „Телеграф“, че в него, макар и доста рядко, наистина се употребява съчетанието „плосък стомах“ и то именно в реклами за случаите, когато става въпрос за жени, които тренират. Тези реклами обикновено са за продукти на компании, базирани извън Русия. Но и там повече предпочитат израза „плосък корем“.

Билки

Справка в страниците на въпросния продукт показа, че там вече рекламата с Лили е свалена. Те твърдят, че с хранителната добавка ефективно се отслабва. Кутия от нея в момента върви по 59 лв. и това е намаление наполовина в цената. Продуктът съдържа лют червен пипер, зелен чай, кофеин, хром и аминокиселината ел карнитин, които не само Лили Иванова може лесно да си набави на много по-ниска цена. Сама певица винаги е обявявала, че физическата си форма дължи на нечовешки строг режим, който спазва от десетилетия. Тя хапва само храни от контролирани източници, за които знае, че са био. Режимът й на ядене е железен, а всяка сутрин (при нея това обикновено е към 15 ч на обед) тя прави поредица от упражнения за коремните мускули, кръста и врата. Люопитно е, че някои от сайтовете, пускаши самата хранителна добавка, твърдят, че на нея също имало фалшификати.

Редица

Лили е поредната знаменитост, която бе забъркана във фалшиви реклами. В последните години в списъка са Преслава, Йорданка Христова, певецът Миро, актрисата Мария Силвестър и ред други. Във фейсбук все по-лесно става да се пускат фалшиви реклами, стига да са платени. Не случайно повечето знаменитости предпочитат други социални мрежи, като някои бягат от фейса и заради неконтролирания език на омразата, който тази социална мрежа разпространява. Платформата вайбър също прекрати отношенията си с другата социална мрежа.

Най-нови

Стефан Данаилов и Аня Пенчева живели заедно в Перник

Големият Стефан Данаилов е на 40 години, когато една красива млада актриса го влюбва отново. Първата им среща...

Страшна болест застигна Селин Дион

Селин Дион е диагностицирана със Синдрома на скованата личност (SPS), който кара мускулите й да се напрягат неконтролируемо. Синдромът...

Тъжна вест: Почина уважаван писател и журналист от соца

Напусна ни още един от големите майстори на българското художествено слово Валентин Караманчев, съобщиха на БТА от Съюза на българските писатели.

Ани Салич се моли на Преподобна Стойна

Тв звездата Ани Салич е потърсила упование в духовната учителка на Баба Ванга – неканонизираната светица Преподобна Стойна. Новинарката...

Германия заплаши да наложи вето над Хърватия, ако България и Румъния останат извън Шенген

Германия и Люксембург заплашиха да наложат вето над Хърватия, ако България и Румъния не бъдат приети в шенгенското пространство, съобщи журналистът Джак...

Още интересни публикации