вторник, март 28, 2023

Измамиха грозно Лили Иванова: Мошеници трупат тлъсти пачки на гърба на примата

За пореден път наглеци забогатяват от таланта на голямата ни певица

Последно

Глория шокира с признания за бременността си

Глория рядко говори за личния си живот, камо ли да прави чак толкова болезнени признания. Изключението е...

Еленко Божков: САЩ и Франция ще изградят 4 ядрени блока в Козлодуй и Белене

Предстои окончателното подписване на т.нар. „фийд“ (инженерингов) договор за изграждането на два блока по технология AP 1000...

Посрещаме чудотворната десница на св. Георги в София

„Очаква се Негово светейшество патриарх Неофит да благослови донасянето на десницата на свети Георги, която се пази...

Лили Иванова бе забъркана в афера за отслабване във фейсбук с платена фалшива реклама, в която се твърди, че примата има плосък стомах, а не корем.
Пътищата на фалшивата реклама водят към сайтове, базирани в Русия. Това може да обясни защо певицата има плосък стомах, а не корем, както би трябвало да бъде изразът на български. Явно самата реклама е превеждана с помощта на интернет речниците.

Повечето от тях превеждат първо от руски на английски и след това от английски на български. Така се получава изгубването в превода и коремът става стомах. Познавачи на руския език казаха пред „Телеграф“, че в него, макар и доста рядко, наистина се употребява съчетанието „плосък стомах“ и то именно в реклами за случаите, когато става въпрос за жени, които тренират. Тези реклами обикновено са за продукти на компании, базирани извън Русия. Но и там повече предпочитат израза „плосък корем“.

Билки

Справка в страниците на въпросния продукт показа, че там вече рекламата с Лили е свалена. Те твърдят, че с хранителната добавка ефективно се отслабва. Кутия от нея в момента върви по 59 лв. и това е намаление наполовина в цената. Продуктът съдържа лют червен пипер, зелен чай, кофеин, хром и аминокиселината ел карнитин, които не само Лили Иванова може лесно да си набави на много по-ниска цена. Сама певица винаги е обявявала, че физическата си форма дължи на нечовешки строг режим, който спазва от десетилетия. Тя хапва само храни от контролирани източници, за които знае, че са био. Режимът й на ядене е железен, а всяка сутрин (при нея това обикновено е към 15 ч на обед) тя прави поредица от упражнения за коремните мускули, кръста и врата. Люопитно е, че някои от сайтовете, пускаши самата хранителна добавка, твърдят, че на нея също имало фалшификати.

Редица

Лили е поредната знаменитост, която бе забъркана във фалшиви реклами. В последните години в списъка са Преслава, Йорданка Христова, певецът Миро, актрисата Мария Силвестър и ред други. Във фейсбук все по-лесно става да се пускат фалшиви реклами, стига да са платени. Не случайно повечето знаменитости предпочитат други социални мрежи, като някои бягат от фейса и заради неконтролирания език на омразата, който тази социална мрежа разпространява. Платформата вайбър също прекрати отношенията си с другата социална мрежа.

Най-нови

Еленко Божков: САЩ и Франция ще изградят 4 ядрени блока в Козлодуй и Белене

Предстои окончателното подписване на т.нар. „фийд“ (инженерингов) договор за изграждането на два блока по технология AP 1000 с американската ядрена компания „Уестингхаус“...

Посрещаме чудотворната десница на св. Георги в София

„Очаква се Негово светейшество патриарх Неофит да благослови донасянето на десницата на свети Георги, която се пази в църквата „Свети Георги“ в...

Виктор Николаев ходел с пистолет

Тв водещият от Нова тв Виктор Николаев призна в тв ефира, че по едно време се е движел въоръжен.

Актьорът Иван Джамбазов си отиде от мъка след самоубийството на сина му

На 90-годишна възраст миналия петък ни напусна големият български актьор Иван Джамбазов. Ветеранът от киното и театъра има повече...

Луната разкри нова тайна, учените са удивени

Изследователи откриха нов и възобновяем източник на вода на Луната в проби, взети от китайска мисия, предаде Асошиейтед прес.

Още интересни публикации