неделя, февруари 28, 2021

Искра Ангелова помете Бойко: Необразован, невъзпитан, без чужд език, истинско посмешище

Борисов е отражение на нас самите, защото ние гласуваме за него, категорична е журналистката

Последно

Месечен хороскоп за март: Успехи за Близнаците, Трудности за Телците

Най-женският месец от годината ще ни донесе много изненади, пишат от dama.bg. Какво са подготвили звездите за...

Адски точна притча за кръста

Живял някога един мъж. Веднъж му се наложило да прекоси обширно поле. Той вървял дълго и страшно...

Георги Христов скочи срещу „Капките“ и обиди Халваджиян

Георги Христов побърза да оплюе виртуално старта на All Stars сезона на „Като две капки вода“, пише...

Журналистката Искра Ангелова, която се прочу като водеща на предаването “Нощни птици” по БНТ, е сред интелектуалците, които официално поискаха оставката на правителството. Тя се подписа в Отвореното писмо на 1256 творци и оттогава не спира да демонстрира своята позиция за случващото се у нас.

47-годишната Ангелова вижда големи проблеми в България, които се задълбочават все повече. Тя смята, че нашата страна е много далеч от цивилизования свят и това е както заради нашите политици, така и заради всички българи, писа Offnews.bg.
Според Искра Ангелова няма на кого да се сърдим, че сме зле, защото се гласува масово за мошеници, които търсят единствено своята изгода и материална облага.

Харизанов се размечта: На 5 април тълпа с букетчета ще чака под терасата на Борисов

“Бойко Борисов е отражение на нас самите, защото ние гласуваме за него. Той и другите политици са необразовани, невъзпитани, непремерени, вършеят из ЕС, без дори да говорят на езика му. Пълен срам, направо посмешище за България!” – възмущава се Искра Ангелова.
Все пак журналистката признава и недостатъците на днешния българин. Тя вижда у него всички тези лоши черти, които изброи за политиците.

“Няма как да се оправим, щом все още, в 21 век, има хора, които пикаят по градинките. Парковете миришат на тоалетна. Е, няма как да стане!” – беснее тв водещата.
Тя споделя тезата на Конфуций, че в страната, управлявана без разум, богатството и почестите са срамни. Това е намек, че Борисов не е спечелил с честен труд кюлчетата злато в шкафа си.

“Истината е, че от години сме заложници на една шайка хора без образование и знания, които крадат от европейските пари, с които понякога и построяват нещо.” – смята Ангелова.
Тя е много огорчена от липсата на свобода на словото и 111-то ни място в света по този показател, разбра Магазина за Новини.
“Аз вече не практикувам професията си на журналист, защото не съм “благонадеждна”. Отказвам да стана, защото няма да се наведа толкова ниско.” – категорична е тв водещата, която в момента е без работа.

Искра Ангелова не е добре настроена и срещу “Отровното трио”. Тя вижда в него хора, които просто искат да се докопат до властта.
“Жалко е, че протестът наля брашно в мелницата на същото това зло, срещу което се борим. Това са хитри манипулатори, а ние срещу това протестирахме.” – твърди журналистката.

Бойко Борисов с 3 важни новини: За АЕЦ „Козлодуй“, пенсиите и лекарството срещу вируса (Видео)

Покрай пандемията е лъснала истината за лошата ни здравна система, смята Ангелова.
Лекарите се принудиха да се правят на счетоводители и да се стремят да те вкарат насила в болница, за да вземат пари от здравната каса.” – споделя възгледите си телевизионната водеща.

Най-нови

Адски точна притча за кръста

Живял някога един мъж. Веднъж му се наложило да прекоси обширно поле. Той вървял дълго и страшно се изморил. С последни сили...

Георги Христов скочи срещу „Капките“ и обиди Халваджиян

Георги Христов побърза да оплюе виртуално старта на All Stars сезона на „Като две капки вода“, пише LifeOnline.bg. За безкомпромисния Христов обаче...

Даяна Ханджиева показа мъжа до себе си (Снимка)

Даяна Ханджиева пак направи обрат в личен план, след като се върна окончателно при бившия си, заради когото във "Фермата" твърдеше, че...

Тончо Токмакчиев изненада феновете си, след като прекара ковид (Снимка)

В началото на годината стана ясно, че Тончо Токмакчиев се е разболял от коронавирус, но при него болестта протекла по-тежко от очакваното,...

10 породи кучета, подходящи за мързеливи стопани

Повечето кучета обичат игрите на открито и разходките. За тях се изисква отделянето на много време, но не са много хората, които...

Още интересни публикации