четвъртък, януари 21, 2021

Как лесно да спечелим мъжа за цял живот

Отнема време, за да разберем какво наистина иска един мъж, за да ни обича, обожава и да желае винаги да бъде с нас

Последно

Преди преврата в БКП: Луканов и Младенов треперели Тато да не ги арестува

В интервю за вестник "168 часа" синът на Андрей Луканов - Карло Луканов разказва как се е...

Посягат ни на най-скъпото: Кръчмарите готвят мъст, вдигат цените на ракията и салатата

Ресторанти, кафенета и барове готвят „сладко отмъщение“ не само на държавата, но и на клиентите - скок...

Виц на деня: Един мъж разбира, че жена му му изневерява

Един мъж разбира, че жена му му изневерява. Кара към вкъщи афектиран и прас – прегазва полицай....

Отнема време, за да разберем какво наистина иска един мъж, за да ни обича, обожава и да желае винаги да бъде с нас. Истината е, че двата пола сме различни и имаме различни нужди, когато сме във връзка. Но ако правите тези 7 неща, ще го спечелите за цял живот, предават от iWoman.bg.

Казвайте му какво ви прави щастлива
Партньорът ви иска да бъдете щастлива и той да бъде източникът на вашето щастие. Споделяйте му, не пазете желанията си в тайна, наистина не може да чете мисли.

Оценявайте го и му бъдете признателна
Когато той ви дава това, което искате, оценявайте неговите действия. Това е като гориво за вашата връзка. Благодарността ви го кара да се чувства добре. Мъжете обичат да бъдат герои в женските очи. И НЕ го приемайте за даденост. Никога!

Нека да знае, че усилията му имат значение
Това, че сте казали на мъжа си какво искате, не означава, че той винаги ще го прави точно, както трябва. Важно е дали той полага усилия, или не. Ако се опитва, покажете му, че цените това.

Дайте му пространството, от което има нужда
Може би има нужда от време по мъжки или пък да се уедини някъде. Какъвто и начин да използва за презареждане, дайте му пространство да го направи. Много малко връзки са пълноценни, когато има очакване, че двамата партньори трябва да правят всичко заедно.

Експерти посочиха най-добрата диета за ускоряване на метаболизма

Приемете света му
Повечето мъже са доста наясно кои са и какво искат. Ако той ви казва какво е важно за него, вярвайте му. Избягвайте да се опитвате да разгадавате действията му или да правите предположения за това какво той мисли, че желае. По принцип мъжете не изпращат фалшиви сигнали. Това, което виждате, е това, което получавате.

Разберете какво точно го кара да се чувства обичан
Само защото вие обичате да ви подаряват подаръци и да ви казват „Обичам те“, не означава, че и той така се чувства обичан. Повечето хора показват любовта си по начина, по който те самите искат да я получават. Бъдете наблюдателна и вижте как половинката ви изразява чувствата си към вас. Така всъщност ще разберeте какво точно желае.

Бъдете му любима, а не майка
Повечето мъже обичат да бъдат обгрижвани, но това не означава, че той иска да разчита за всичко на вас. Не сте му майка, за да му напомняте постоянно да чисти след себе си или да се облича добре. Той е зрял мъж и може да се грижи за себе си. Може да бъдете грижовна, но в граници. Не се дръжте с него като с дете, това ще убие романтиката помежду ви. Флиртувайте с него, правете му комплименти, показвайте му, че го намирате за привлекателен… И оставете „майчинските“ грижи, когато е болен или се чувства зле психически.

Най-нови

Посягат ни на най-скъпото: Кръчмарите готвят мъст, вдигат цените на ракията и салатата

Ресторанти, кафенета и барове готвят „сладко отмъщение“ не само на държавата, но и на клиентите - скок на цените на ястия и...

Виц на деня: Един мъж разбира, че жена му му изневерява

Един мъж разбира, че жена му му изневерява. Кара към вкъщи афектиран и прас – прегазва полицай. Паникьосва се ужасно, чуди се...

Късметче на деня за 21 януари 2021 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 21 януари 2021 година "Късметът днес ще го намирате у дома - само се огледайте...

Тъмни облаци надвиснаха над Веско Маринов: Банкери погнаха трубадура за пари

Черни облаци са надвиснали над главата на Веселин Маринов. Финансовите му неприятности се задълбочавали заради безработицата на артисти и музиканти и той...

Завесата падна: Халваджиян бил шута на Митко Рачков заради любовни интриги

Както вече ви информирахме, Димитър Рачков няма да бъде водещ на 10-ия юбилеен сезон на „Като две капки вода“. Новината шокира верните...

Още интересни публикации