сряда, август 10, 2022

Калин Врачански се готви за най-важната си роля: Чака бебе от художничка (Снимка)

Сватба обаче няма да има - звездата от сериала "Братя" не вярвал в брака

Последно

За бащинство се подготвя секссимволът на родното кино и театър Калин Врачански. От 2 години екранният Борис от новия сериал „Братя“ по Нова телевизия е лудо влюбен в красивата и по-млада от него художничка Александра Стоянова. Преди няколко месеца синеокият артист сподели в свое интервю, че идеята за общ наследник никак не им е чужда и май плановете им бързо са се превърнали в реалност.

През последните седмици любимата на Врачански отсъства от социалните мрежи и вече не споделя снимки от живота си. Според запознати суеверната художничка криела упорито новината, че е бременна, и не желаела никой да научава за предстоящото щастие. Въпреки че връзката им с Калин е обществено достояние отдавна, двамата продължават да не се афишират в социалните мрежи и нямат нито един кадър заедно, пише Ретро. 39-годишният актьор, който през годините си напати покрай авантюрите си с известни жени, предпочитал с настоящата му любима да бъдат по-обрани.

Самата Алекс не търсела известност покрай името му, а разчитала на собствения си талант, за да се издържа. Освен художник тя е собственик и на малко ателие за рисуване в София, където всеки срещу определена такса може да изработи своя картина под нейното ръководство и с материали, предоставени от нея.

Покрай карантината обаче бизнесът на половинката на Врачански замрял и тя се принудила дори да събира дарения от редовните си клиенти, за да може да покрива сметките, които не спирали да вървят. В продължение на месеци Калин също нямал никакви доходи и двамата трудно успявали да свържат двата края. Дори в тежките моменти обаче били като семейство, макар все още да нямат брак.

Звездата от „Братя“ отрече слуховете, че е предложил брак на Алекс, и категорично заяви, че сватба няма да има, защото не вярвал в брака. За децата бил на друго мнение и със сигурност искал повече от един наследник, понеже самият той има брат и сестра.
Преди да бъде омагьосан от хубавицата Алекс, Калин имаше дългогодишна връзка с колежката си Силвия Петкова, с която се разделиха в добри отношения и са приятели до ден днешен. Петкова дори настоявала някой ден да бъде кръстница на децата на бившия си любим.

Най-нови

Дневен хороскоп за 9 август 2022: Влюбване за Телците, Девите да внимават с еуфорията

Дневен хороскоп за 9 август 2022 Овен Днес може да сте необикновено подвижни и жизнени. Струва...

Късметче на деня за 8 август 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 8 август 2022 година Ако се колебаеш, най-добре поискай съвет от свой приятел. Понякога приятелите...

Седмичен хороскоп за 8 – 14 август 2022 година: Несигурност за Близнаците, рискове за Раците

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022 година ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази...

Ясно е за кои зодии всичко в живота е на шега

С ежедневните предизвикателства, суматохата и хаоса – не можем да отречем факта, че животът е труден! Докато преминават през ежедневните задължения на...

Лична драма: Безскрупулно измами две жени, сега ще си плати

Беше прекрасен есенен ден и възползвайки се от топлото време, със съпруга ми се разхождахме в града. Разговаряхме за дребни неща, планирахме...

Още интересни публикации