неделя, февруари 28, 2021

Камелия Тодорова проплака: С пенсия като моята има шанс да умра на улицата

Джаз легендата изкарала рождения си ден на работа, нямала време и за чаша вино

Последно

Месечен хороскоп за март: Успехи за Близнаците, Трудности за Телците

Най-женският месец от годината ще ни донесе много изненади, пишат от dama.bg. Какво са подготвили звездите за...

Адски точна притча за кръста

Живял някога един мъж. Веднъж му се наложило да прекоси обширно поле. Той вървял дълго и страшно...

Георги Христов скочи срещу „Капките“ и обиди Халваджиян

Георги Христов побърза да оплюе виртуално старта на All Stars сезона на „Като две капки вода“, пише...

От 21 януари съм пенсионерка. Пенсията ми е 450 лева. И добре че все пак съм преподавател в Нов български университет, иначе мога да загина на улицата моята пенсия“. С тези думи джаз иконата Камелия Тодорова взе първите си пари след навършване на 65-годишна възраст и 42 години трудов стаж.

Тя споделя, че не е милионерка, не е била народен артист и не е имала близък политик, който да уреди нещо върху пенсията й. Кеми смята, че няма нужда да издава нов албум, защото няма къде да го презентира. „Много е тъжна цялата история – като цяло не мисля за Саня Армутлиева, но не ми е приятно, че много неща зависят от нея като шеф на музикална компания. Хората в радиата ще те пускат ако си в нейния отбор. Аз съм от тези дето не им пускат новите парчета“, обяснява певицата.

Слави Трифонов се изгаври грозно с Ален Делон и покойната Далида (Видео)

Камелия разбрала по доста брутален начин за връзката на съпруга си Майкъл Кунстман със Саня Армутлиева. „Децата ги завариха е едно легло“, сподели Камелия пред „България днес“, след като излезе от ВИП Брадър. Изневярата се случила в края на 80-е, когато Кеми живеела в Германия със съпруга си.

„Пътуваха заедно с колата, преспиваха по хотели. Той започна да я облича в същите дрехи, каквито купуваше на мен, а тя взе да демонстрира самочувствие в къщи. Децата ги завариха в едно легло. Беше неприятно“, спомня си певицата. Мъжът й така организирал нещата, че след смъртта си не оставя никакво наследство на Тодорова и децата й.

Припомняме, че чак след смъртта на съпруга си Камелия Тодорова се осмели да разкрие, че именно менторката в „X Фактор” е развалила семейството й.
„Най-напред тя беше моя почитателка, след което мой асистент, а после и секретарка на Майкъл.

Гледаше ме като икона, но цялата й добронамереност се изпари и творческите й амбиции се трансформираха в лични. Постепенно тя се превърна в причината за прекратяването на брака ни с Майкъл”, признава изпълнителката на „Не ме гледай така, момче”.
Източник: ХотАрена

На 21 януари Камелия Тодорова имаше рожден ден – време за равносметки

„Радвам се, че мина радостно, с много цветя, които не очаквах. Всъщност аз работих целия ден, имах лекции със студентите. Нямах време да си сипа чаша вино и да си кажа „Наздраве!“ на себе си. Това каза за празника си в предаването „Опорни хора“ Камелия Тодорова, джаз иконата на България.

„Сега сме към края на семестъра, студентите трябва да подготвят материал, да го изберем, да го запишат на видео, което е доста работа. На тях въобще не им е скучно, даже сега лекциите са по-дълги. При пеенето няма групови лекции, а индивидуално обучение – с всеки се занимавам поотделно. Часовете са кратки. Така че, един ден отива целия в лекции“, разказва за преподавателската си дейност певицата.

Какво взе пандемията от нас? „Сложно, не можеш да мръднеш никъде, не можеш да се виждаш с никого, трябва да се пазиш – този заразен, онзи в карантина… Аз не изпитвам страх, а по-скоро ми е неприятно това осамотяване. Защото сме свикнали на социални контакти, на срещи „очи в очи“, а не само екрани, телефони.. Не съм любител на електронното общуване“, признава кралицата на джаза.

Времето, в което живеем е предизвикателство, добавя певицата. „Но, кажете ми, как можем да се обичаме, без да имаме контакт? Това е доста трудно. Говоря за обич, като широко понятие! Най-трудно ми е да обяснявам на студентите, че трябва да има чувства в песента. Че ако застане на сцена, трябва да си представя погледи, да си представя, че разказва нещо на някого. Някои студенти с въображение успяват, някои не“.

Обявиха пенсията на Лили Иванова: Примата затвори завинаги устите на критиците си

Пандемията и музиката. „В момента на световната сцена всички са притаили дъх. Всички са в очакване – а, да се отвори, обаче се появяват „чичковците“ на екраните и казват „не“! Всички са със затаен дъх, в смисъл, всеки се опитва да снима нещо, да продуцира нещо, обаче нагласата е много трудна“, разказва джаз певицата.

Камелия Тодорова е убедена, че „на българската сцена има ниско ниво, некачествена музика. Тя е по-некачествена дори от рападжийската музика. Защото е между рап и чалга. Има отделни лица, които стават за слушане. Но масово не ми харесва“, признава Камелия Тодорова.

Най-нови

Адски точна притча за кръста

Живял някога един мъж. Веднъж му се наложило да прекоси обширно поле. Той вървял дълго и страшно се изморил. С последни сили...

Георги Христов скочи срещу „Капките“ и обиди Халваджиян

Георги Христов побърза да оплюе виртуално старта на All Stars сезона на „Като две капки вода“, пише LifeOnline.bg. За безкомпромисния Христов обаче...

Даяна Ханджиева показа мъжа до себе си (Снимка)

Даяна Ханджиева пак направи обрат в личен план, след като се върна окончателно при бившия си, заради когото във "Фермата" твърдеше, че...

Тончо Токмакчиев изненада феновете си, след като прекара ковид (Снимка)

В началото на годината стана ясно, че Тончо Токмакчиев се е разболял от коронавирус, но при него болестта протекла по-тежко от очакваното,...

10 породи кучета, подходящи за мързеливи стопани

Повечето кучета обичат игрите на открито и разходките. За тях се изисква отделянето на много време, но не са много хората, които...

Още интересни публикации