вторник, януари 31, 2023

Кирил Петков свали брачната си халка (снимки)

Бившият премиер унижи жена си Линда, която 22 години не маха пръстена за вярност

Последно

Късметче на деня за 31 януари 2023 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 31 януари 2023 година Днес те очаква приятна финансова изненада.

Експерт: Соларни панели за 10 kW задоволяват 100% потреблението на ток на домакинство

От 2018 година очакваме България да транспонира в нашето законодателство европейската директива за възобновяемата енергия, а в...

Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща

След двегодишно прекъсване Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща, като вече ще е...

Кирил Петков за пореден път наранил съпругата си Линда с некрасив жест, коментират близки до двойката.

Бившият премиер отказвал да носи брачната си халка, докато канадката продължавала да не сваля пръстена от ръката си при никакви обстоятелства.

Дори когато работела в кухнята на сладкарницата си, бижуто не мърдало от пръста й, а съпругът й не придавал никаква важност на това, пише вестник „Ретро“.

Въпреки че двамата не спират да демонстрират публично, че са щастливо семейство, всъщност хармонията в брака им отдавна била нарушена.

След като канадката изтърпя огорчението Петков да бъде спряган в любовна афера с Лена Бориславова след скандалния клип и едва успя да „изхвърли“ бившата говорителка на Кирил от най-тясното му обкръжение, сега тихомълком страдала, че бившият премиер не я уважавал достатъчно.

Първо затрил пръстена си, а когато се появявали на светски мероприятия и официални събития заедно, никога не я държал за ръка, както правят президентът Румен Радев и съпругата му Десислава, напук на критиките, които отнесоха по този повод.

Държавният глава и първата дама са официално женени от 6 години, а оттогава насам Радев нито за миг не е свалил брачната си халка.

Очевидно той и Деси, досущ като Линда, вярват в символиката на пръстените, които всяко семейство си разменя, встъпвайки в тайнството на брака.

Брачният стаж на Кирил и канадката е далеч по-дълъг. През тази пролет те празнуваха 22 години заедно.

На 29 април 2000 г. Линда и Петков минават под венчилото на скромна церемония във Ванкувър, Канада, където по онова време живеели.

Тържеството се провело на брега на океана, а гостите били едва 20-ина.

Сред тях родителите на Петков и Линда, както и нейните сестри с техните половинки.

Много семпла и много топла, сватба за сърцето“, казва за ритуала канадката, която бързо след това ражда на Кирил три дъщери.

Линда се влюбва в Кирил, когато е на 18-годишна възраст. Запознават се покрай нейната сестра близначка, с която Петков бил състудент.

Женят се две години след първата си среща, а на сватбата тя вече е бременна с първата им щерка, която се ражда през есента на същата година, докато двамата с Кирил са все още студенти.

Най-нови

Експерт: Соларни панели за 10 kW задоволяват 100% потреблението на ток на домакинство

От 2018 година очакваме България да транспонира в нашето законодателство европейската директива за възобновяемата енергия, а в момента страната ни е в...

Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща

След двегодишно прекъсване Празникът на сланината и греяната ракия в Априлци се завръща, като вече ще е с продължителност не един, а...

Новата жена на Кобрата е истинска красавица

В края на миналата година Кубрат Пулев призна, че е станал баща и любовта на живота му го е дарила с момиченце,...

Снегът дойде: Дрането на туристи в зимните ни курорти започна

Първи сняг! Закарах я на Боровец. Мисля, че обядва най-вкусната филийка хляб с майонеза. Това написа Здравко Василев от Приморско във фейсбук.

Гришо омаян от щерката на Сергей Станишев (снимка)

Впечатлен от доведената дъщеря на Сергей Станишев е останал топтенисистът Григор Димитров. Първата ракета на България се запознал лично...

Още интересни публикации