четвъртък, ноември 24, 2022

Колтуклиева разгроми Бенатова и ВИП пациентите на ВМА: Извинихте ли се на проф. Мутафчийски

Докато ви правят снимки от болницата, за да не изпуснете и пиар ефекта, разкаяхте ли се за ругатните

Последно

Красива, но и надарена от Бога с доброта: Така всички ще запомнят Анахид Тачева

Тя беше най-красивото лице на БНТ. Телевизията трябва достойно да се раздели с нея. Жалко, че така...

Иван Кокинов, който намушка ученичката Селин 19 пъти: Кучето мръсно оцеля

Часът е около 8 вечерта, 27 юни 2021 г. Две момичета и техен приятел излизат от блок...

Сбогом, „Газпром“: Германия посрещна първия си кораб с втечнен природен газ

Първият кораб, специално предназначен за връщане на втечнен природен газ (ВПГ) обратно в газообразното му състояние, пристигна...

„Онази, медийната звезда Бенатова, няма ли да се втурне сега към ВМА да направи по едно сензационно интервю с VIP пациентите на проф.Мутафчийски?! Или, след обругаването му, повече не се интересува от неговата работа като лекар?
Всички тичат при ген. Мутафчийски да ги лекува, колкото и да са плюли срещу него“.

Така коментира журналистката Соня Колтуклиева новината за приемането на Корнелия Нинова във ВМА след положителен тест за коронавирус. Тя скочи и на „колежките“ си, които за да си направят реклама са готови да прегазят и реномето на изтъкнати лекари, както постъпи Миролюба Бенатова със спасилия хиляди човешки животи проф. Мутафчийски.

Соня Колтуклиева безмилостна: Румен Радев увисна като прани гащи на селски простор

„Казах и пак ще кажа – такива като Бенатова и нейните пропагандни акции ще минат и ще заминат, те са сезонна трудова повинност. Личности като Венцислав Мутафчийски ще останат.
Бенатова срива репутации. Мутафчийски спасява животи.
Всъщност, Бенатова нищо не срива. Тя е бухалка за еднократна употреба с кратък гаранционен срок.

Като се влачите при него да ви лекува, докато шофьорите ви правят снимки от болницата, за да не изпуснете и пиар-ефекта, извинихте ли се на д-р Мутафчийски за ругатните? Поискахте ли му прошка?

Миролюба Бенатова в най-личната си изповед: Имала съм любови, каквито на хората не се случват и по веднъж

П.П. Не ми подхвърляйте смехотворния шаблон, че не било колегиално да пиша така за Бенатова. Не сме от една колегия с нея. Аз съм журналистка. Тя е марионетка на партийно-пропаганден център и е озлобена жертва на болезнен реваншизъм“, категорична е Колтуклиева.

Каракачанов награди ген. Мутафчийски като народен будител

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов награди шефа на Военномедицинска академия и и главен лекар на Въоръжените сили ген. Венцислав Мутафчийски с почетен плакет за доказани „заслуги в областта на българската наука и култура, проявен висок професионализъм, принос към Министерство на отбраната и по случай 1 ноември – Ден на народните будители“. Това става ясно от официално съобщение на Министерство на отбраната.

С почетен плакет на МО са били наградени и Иван Стамболов – Сула – известен български блогър, публицист и писател; Димитър Димитров – издател, писател-историк; журналистът и водещ на обзорното политическо предаване „Панорама“ по БНТ Бойко Василев, издателят и създател на издателство „БАРД“ Йордан Антов; Галина Златарева – писател, автор на исторически романи; писателят Добри Божилов, Петко Колев – председател на Общобългарската фондация „Тангра ТанНакРа“ и едноименното издателство и Димитър Димитров, съпредседател на фондацията и издателството.

Награди е имало и за известния български писател и издател Иван Гранитски, Неда Антонова – писател, автор на множество исторически романи и обичаният български актьор Антон Радичев, които по обективни причини не са могли да присъстват на церемонията.

„Всеки един от вас с нещо е накарал българина да се събуди, да се замисли. Един народ, който не мисли, който не може в главата си да начертае бъдещето си като народ, няма бъдеще“, казал в словото си министър Каракачанов. Той подчертал, че по традиция в навечерието на 1 ноември Министерството на отбраната награждава не само хора, свързани с армията, но и учени и общественици, които имат заслуга за събуждането на българската нация. „Възраждането има общо с армията, защото онези български воини, които почитаме, и с който се гордеем, нямат загубено сражение, именно благодарение на това, че са били достатъчно просветени, достатъчно осъзнати като българи.

Днес и армията и цялото българско обществото имат нужда от своето ново възраждане“, казал министър Каракачанов. Той благодарил на отличените, пожелал им успех и изрази надежда, че будителите в България ще стават все повече и повече.
Церемонията се състояла в Министерството на отбраната при спазване на всички противоепидемични мерки и в присъствието на ограничен брой гости, твърдят от МО.

Най-нови

Иван Кокинов, който намушка ученичката Селин 19 пъти: Кучето мръсно оцеля

Часът е около 8 вечерта, 27 юни 2021 г. Две момичета и техен приятел излизат от блок 33 на бургаския кв. “Изгрев”...

Сбогом, „Газпром“: Германия посрещна първия си кораб с втечнен природен газ

Първият кораб, специално предназначен за връщане на втечнен природен газ (ВПГ) обратно в газообразното му състояние, пристигна в Германия днес, предаде ДПА.

Завесата падна: Ето го бебето на Лиляна Павлова (снимка)

Лиляна Павлова е станала майка за втори път преди 40 дни. Новината потвърди нейната вече пораснала първородна щерка София,...

Скръбна вест: Почина любим глас от БНР

Почина дългогодишната журналистка от програма "Христо Ботев" на БНР Грациела Ингелска. Това съобщи нейната сестра Силвана Ингелска за БНР.

Късметче на деня за 24 ноември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 24 ноември 2022 година "Мъничко подаръче ще направи деня ви щастлив." 24...

Още интересни публикации