понеделник, март 13, 2023

Колтуклиева разгроми Бенатова и ВИП пациентите на ВМА: Извинихте ли се на проф. Мутафчийски

Докато ви правят снимки от болницата, за да не изпуснете и пиар ефекта, разкаяхте ли се за ругатните

Последно

Зрителите на „Капките“ бесни на Халваджиян

За първи път в сезон 11 на „Като две капки вода“ победата грабнаха Димо и Ралица.

Две от банкнотите от 500 евро в чекмеджето на Борисов се оказаха истински

Германските власти са информирали българската прокуратура, че две от 500-евровите банкноти, които се виждат на снимките от...

Димитър Зоров: Сиренето и кашкавалът, с надценката, трябва да струват 20 и 26 лева

Сиренето и кашкавалът от мляко в магазина, с надценка 20%, трябва да струва съответно 20 лв. и...

„Онази, медийната звезда Бенатова, няма ли да се втурне сега към ВМА да направи по едно сензационно интервю с VIP пациентите на проф.Мутафчийски?! Или, след обругаването му, повече не се интересува от неговата работа като лекар?
Всички тичат при ген. Мутафчийски да ги лекува, колкото и да са плюли срещу него“.

Така коментира журналистката Соня Колтуклиева новината за приемането на Корнелия Нинова във ВМА след положителен тест за коронавирус. Тя скочи и на „колежките“ си, които за да си направят реклама са готови да прегазят и реномето на изтъкнати лекари, както постъпи Миролюба Бенатова със спасилия хиляди човешки животи проф. Мутафчийски.

Соня Колтуклиева безмилостна: Румен Радев увисна като прани гащи на селски простор

„Казах и пак ще кажа – такива като Бенатова и нейните пропагандни акции ще минат и ще заминат, те са сезонна трудова повинност. Личности като Венцислав Мутафчийски ще останат.
Бенатова срива репутации. Мутафчийски спасява животи.
Всъщност, Бенатова нищо не срива. Тя е бухалка за еднократна употреба с кратък гаранционен срок.

Като се влачите при него да ви лекува, докато шофьорите ви правят снимки от болницата, за да не изпуснете и пиар-ефекта, извинихте ли се на д-р Мутафчийски за ругатните? Поискахте ли му прошка?

Миролюба Бенатова в най-личната си изповед: Имала съм любови, каквито на хората не се случват и по веднъж

П.П. Не ми подхвърляйте смехотворния шаблон, че не било колегиално да пиша така за Бенатова. Не сме от една колегия с нея. Аз съм журналистка. Тя е марионетка на партийно-пропаганден център и е озлобена жертва на болезнен реваншизъм“, категорична е Колтуклиева.

Каракачанов награди ген. Мутафчийски като народен будител

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов награди шефа на Военномедицинска академия и и главен лекар на Въоръжените сили ген. Венцислав Мутафчийски с почетен плакет за доказани „заслуги в областта на българската наука и култура, проявен висок професионализъм, принос към Министерство на отбраната и по случай 1 ноември – Ден на народните будители“. Това става ясно от официално съобщение на Министерство на отбраната.

С почетен плакет на МО са били наградени и Иван Стамболов – Сула – известен български блогър, публицист и писател; Димитър Димитров – издател, писател-историк; журналистът и водещ на обзорното политическо предаване „Панорама“ по БНТ Бойко Василев, издателят и създател на издателство „БАРД“ Йордан Антов; Галина Златарева – писател, автор на исторически романи; писателят Добри Божилов, Петко Колев – председател на Общобългарската фондация „Тангра ТанНакРа“ и едноименното издателство и Димитър Димитров, съпредседател на фондацията и издателството.

Награди е имало и за известния български писател и издател Иван Гранитски, Неда Антонова – писател, автор на множество исторически романи и обичаният български актьор Антон Радичев, които по обективни причини не са могли да присъстват на церемонията.

„Всеки един от вас с нещо е накарал българина да се събуди, да се замисли. Един народ, който не мисли, който не може в главата си да начертае бъдещето си като народ, няма бъдеще“, казал в словото си министър Каракачанов. Той подчертал, че по традиция в навечерието на 1 ноември Министерството на отбраната награждава не само хора, свързани с армията, но и учени и общественици, които имат заслуга за събуждането на българската нация. „Възраждането има общо с армията, защото онези български воини, които почитаме, и с който се гордеем, нямат загубено сражение, именно благодарение на това, че са били достатъчно просветени, достатъчно осъзнати като българи.

Днес и армията и цялото българско обществото имат нужда от своето ново възраждане“, казал министър Каракачанов. Той благодарил на отличените, пожелал им успех и изрази надежда, че будителите в България ще стават все повече и повече.
Церемонията се състояла в Министерството на отбраната при спазване на всички противоепидемични мерки и в присъствието на ограничен брой гости, твърдят от МО.

Най-нови

Две от банкнотите от 500 евро в чекмеджето на Борисов се оказаха истински

Германските власти са информирали българската прокуратура, че две от 500-евровите банкноти, които се виждат на снимките от чекмеджето на бившия премиер Бойко...

Димитър Зоров: Сиренето и кашкавалът, с надценката, трябва да струват 20 и 26 лева

Сиренето и кашкавалът от мляко в магазина, с надценка 20%, трябва да струва съответно 20 лв. и 26 лв. за килограм.

Правнучката на Ванга: Никога не съм искала дарбата й

"Никога не съм искала дарбата на прабаба ми Ванга. Не съм я и имала. То способностите не се предават...

Божков сам си кара колата

Сам шофира колата си Антон Божков! С един охранител,...

Човек от НАП: Казаха ни да не закачаме „Левски“

Левски се ползва с "държавен чадър" и не се вижда скоро как ще може да се навреди на сините заради дълговете им...

Още интересни публикации