четвъртък, декември 1, 2022

Кремена Халваджиян побесня: Какъв хейт ни заля (Снимка)

Кремена Халваджиян изля страхотен гняв

Последно

Звезда от „Кошмари в кухнята“ загина в жестока катастрофа край Мездра

Стана ясно кой е загиналият в адската катастрофа на главен път Е-79 между Мездра и Ботевград.

Д-р Емилова страда по покойния си мъж

79-годишната диетоложка на звездите д-р Людмила Емилова не спира да тъжи по покойния си съпруг Димитър, който...

Късметче на деня за 1 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 1 декември 2022 година "Не питайте за повишение на вашата...

Кремена Халваджиян изля страхотен гняв и неприкрита ирония в профила си в социалните мрежи, а повода е скорошна хейт вълна, заляла не само нея и популярната й фамилия, но и още редица известни родни личности, пишат от show.blitz.bg.

Жената на продуцента Маги Халваджиян не е от тези, които биха си спестили мнението, особено пък, ако темата така и така предизвиква бурни реакции в публичното пространство. А темата са кожените палта! Вероятно за изненада и на самата Кремена, коментарите под поста й са в подкрепа на написаното, като на моменти някои от последователите й залагат на доста хапливи примери и ирония.

Магърдич Бедрос Халваджиян, известен и като Маги Халваджиян, е български режисьор и продуцент от арменски произход. Роден е на 18 февруари 1967 г. в Плевен. Живял е във Варна, в различни италиански градове и в Москва, където учи в училище за цирково майсторство през периода 1981 – 1986 г. Завършва режисура в Нов български университет. В младежките си години е свирил в група.

Има над 450 заснети клипа и реклами и е един от най-успешните в продуцентския бизнес. Занимава се активно с режисура от 1992 г., а с продуциране – от средата на 90-те години. През 1996 г. създава „Макс Груп – 1“, която продуцира телевизионните предавания „Точка на пресичане“ и „Фатално привличане“. През този период той е заснел повечето си музикални клипове. През 2002 г. основава продуцентски компании „Global Films“ и „Global Frame“, обединени под името „Global Group“.

През годините Маги Халваджиян и екипа му създават едни от най-разпознаваемите телевизионни предавания и до днес. Правят скритата камера „Сладко отмъщение“, която се излъчва в ефира на националната телевизия bTV от 2000 – 2004 и 2006 – 2008 (5 сезона, 204 епизода); 6 сезон (4 епизода) излъчван по NOVA през 2020, но прекратен поради извънредната ситуация с COVID-19.

През 2002 стратира предаването „Море от любов“, което се излъчва цели десет години. Следва „Руска Рулетка“, което има около 209 излъчени епизода. През 2003 г. стартира “Господари на ефира”. До април 2012 г. то е българската версия на италианското предаване „Striscia la Notizia“. Структурно е може да бъде разделено на следните основни компоненти: разкриване и хумористичен коментар на гафове в телевизионното пространство; анализ и изказване на собствена позиция върху актуални политически и социални въпроси;репортажи с изключителен обществен ефект.

През същата година по БНТ стартира и играта „Алозаложи“. В периода 2005 – 2009 Халваджиян е продуцент на още хитови предавания като „Стар Академи“, „Имаш поща“, „Пълна промяна“, „Игра за милиони“, „Всичко по 10“, „Ясновидци“, „Великолепната шесторка“, „Страх“. През 2009 година стартира и едно от най-знаковите комедийни предавания на фимрата – „Пълна лудница“.

От 2009 г. до средата на 2012 г. Маги Халваджиян е председател на Асоциацията на филмовите и телевизионни продуценти (А.Ф.Т.П). През 2012 г. Маги Халваджиян и неговите сътрудници създават фирмата „Open Frames”, която е фокусирана върху филмовата продукция. Халваджиян е режисьор на игралния филм „Печалбата“, както и на няколко късометражни филма, между които „Скомина“. Също така е продуцент и режисьор на сериалите „Морска сол“ (2004) и „Седем часа разлика“ (2011).

Най-нови

Д-р Емилова страда по покойния си мъж

79-годишната диетоложка на звездите д-р Людмила Емилова не спира да тъжи по покойния си съпруг Димитър, който издъхна внезапно от инфаркт през...

Късметче на деня за 1 декември 2022 година: Какво ти е подготвила съдбата за днес

Късметче на деня за 1 декември 2022 година "Не питайте за повишение на вашата заплата, нова и по-вълнуваща работа...

Няма да опростят глоби за винетки в село до София: За 1 км жителите натрупали милиони

Националното толуправление няма намерение да опрости глоби за десетки милиони левове, които е наложило на жители на софийското село Пролеша.

Румен Радев: Оставянето на България извън Шенген не е в интерес на Европейския съюз

Оставянето на България извън Шенген не е в интерес на Европейския съюз. Това не допринася за общите усилия за...

Родители откриха отвлечената си преди 51 години дъщеря с ДНК тест

Семейство от тексаския град Форт Уърт откри отвлечената си преди 51 години дъщеря след ДНК тест, съобщи Би Би Си.

Още интересни публикации